[quote]#post1534020 [quote]#post1533956
Można postawić każdą sumę, że ubeccy spadkobiercy niestety nie spadną.
[/quote]
Zastawiłem dom i auto. Postawiłem, że gts się utrzyma. Jak przegram to Cię znajdę i będę się domagał zwrotu postawionej kwoty...😂 [/quote]
Mam nadzieje ze przegrasz . U mnie bedziesz miał zawsze ciepły posiłek w kazdy pierwszy piatek miesiaca :D
-
-
Walka o utrzymanie 2021/22 - fakty, spekulacje, analizy.
Wiara Farciarza jest niezłomna :)
gts jedną nogą w 1 lidze !!!!
Zagleeeeeeeebieeeee!
O KURWAAAAAAAA <3
Jeżeli dobrze liczę, to nawet zakładając dwie wygrane GTSu, to do ich spadku potrzeba Śląskowi zdobyć 3 punkty, a Stali 1?
[quote]#post1534035 Jeżeli dobrze liczę, to nawet zakładając dwie wygrane GTSu, to do ich spadku potrzeba Śląskowi zdobyć 3 punkty, a Stali 1? [/quote]
Tak jest :)
W takim razie dobrze to wygląda 🙂
Jutro Śląsk - Stal a za tydzień Śląsk gra z Górnikiem Zabrze, a Stal z Płockiem 🙂
[quote]#post1533956 Koledzy wy naprawdę wierzycie, że gts spadnie? gts to najbardziej szemrane towarzystwo o największych układach, wyrosłe z ubeckiego kokonu, zbudowane na łajdactwach, kłamstwach, krzywdach innych i złodziejstwach bezpieki oraz kolaboracji, zaprzaństwie i zdradzie ojczyzny. A co najgorsze bezkarne i bezczelne bo żyjemy w kraju w którym nikt nie rozliczył komuny. Dlatego tyle nie znających prawdy osób gts-owi pomaga.
Nie ma łajdactwa i świństwa, którego gts by się nie dopuścił by ratować własną skórę. To środowisko ludzi dla których pojęcie honor jest zupełnie obce, ludzi zakłamanych, bez wstydu i bez krzty przyzwoitości.
Stworzono fałszywy mit "wielkiego" gts-u zbudowany na hipokryzji i będzie się go ratować jak za czasów PRL-u Ruch Chorzów, który nigdy nie mógł spaść z ligi i nawet gdy mu groziła degradacja specjalnie układano mecze by temu zapobiec.
A patrząc tylko z punktu widzenia rywalizacji boiskowej to nie ma najmniejszej szansy by drużyna najsłabszej defensywy Zagłębie Lubin nagle urwała punkty mimo wszystko bardzo silnemu Rakowowi. Gdyby Lubin miał obronę choćby na naszym poziomie to nie przegrałby 3 kolejki temu u siebie z Górnikiem Zabrze i powalczyłby z Lechią, ale oni przez głupie błędy stracili w tych meczach o życie na własnym stadionie aż 5 punktów.
gts gra z najłatwiejszymi zespołami, słabiuteńkim w tej rundzie Radomiakiem i Wartą, którą trenuje były trener gts-u, więc niestety wygra te mecze z zamkniętymi oczyma. Można postawić każdą sumę, że ubeccy spadkobiercy niestety nie spadną.
[/quote]
Tyle pisania i do kosza . Nie szkoda czasu ?🤣
[quote]#post1534036 [quote]#post1534035 Jeżeli dobrze liczę, to nawet zakładając dwie wygrane GTSu, to do ich spadku potrzeba Śląskowi zdobyć 3 punkty, a Stali 1? [/quote]
Tak jest :)[/quote]
Więc jutro siadłby remis Stali ze Śląskiem :)
[quote]#post1534039 [quote]#post1534036 [quote]#post1534035 Jeżeli dobrze liczę, to nawet zakładając dwie wygrane GTSu, to do ich spadku potrzeba Śląskowi zdobyć 3 punkty, a Stali 1? [/quote]
Tak jest :)[/quote]
Więc jutro siadłby remis Stali ze Śląskiem :) [/quote]
Wymarzonym scenariuszem jest 3:0 dla Cyc Teamu :)
Tak na pożegnanie z eklapą :)
Na to liczę, a wtedy wyniki Stali i Malinowych nie mają znaczenia :)
[quote]#post1534037 W takim razie dobrze to wygląda 🙂
Jutro Śląsk - Stal a za tydzień Śląsk gra z Górnikiem Zabrze, a Stal z Płockiem 🙂[/quote]
Ja bym rzekł nawet, że wygląda bardzo dobrze, tym bardziej, że Płock na wakacjach już 😃
Zasrany var od varu tydzień temu w meczu Stali. Już byliby utrzymani, jutro Śląsk 3 punkty i gts już przed meczem w Radomiu byłby w 1 lidze.
No cóż, i tak jest dobrze, whisky się mrozi. Blisko, coraz bliżej.
Jutro pasuje remis Śląska ze Stalą. Wtedy remis z Radomiakiem oznacza dla sąsiadki spadek!
- Edytowany
Cytat z forum gts, nie ma co szacunek do niby legendy
Legendy - Ludwik Miętta-Mikołajewicz i Tadeusz Czerwiński (od tego wszystko się zaczęło) = Odnowiony TS - Marzena Sarapata i środowiska kibicowskie = Jakub Meresiński = Stechert Grouppe = Vanna Ly z ekipą = Święty Jakub z bratem i wujkiem + Jarek i Tomek = Socios = odnowiony TS - Dorota Gburczyk = klakierzy, obrońcy Sarapaty i braci, usłużni dziennikarze.
Miałeś gwiazdeczko z Dortmundu, bileterze, wiecznie obrażona primadonno ponad trzy lata na stworzenie podstaw normalności i to nie w Bundeslidze. Tylko w naszej amatorskiej lidze, która jest trzydziesta w Europie, a za nami w rankingach praktycznie są same pastuchy.
Jakub Błaszczykowski grabarzem Wisły.
Watek do zamkniecia, gts dzis polecial.
[quote]#post1534042 jest dobrze, whisky się mrozi. Blisko, coraz bliżej. [/quote]
Pijesz whisky zmrożoną?
[quote]#post1534061 [quote]#post1534042 jest dobrze, whisky się mrozi. Blisko, coraz bliżej. [/quote]
Pijesz whisky zmrożoną? [/quote]
Dokładnie tak. Być może to świętokradztwo, nie wiem, nie znam się. Tak mi smakuje, lodowata whisky, dwie kosteczki lodu i wchodzi jak złoto, zwłaszcza przy tak zacnej okazji jaka wielkimi krokami nadchodzi.
[quote]#post1534061 [quote]#post1534042 jest dobrze, whisky się mrozi. Blisko, coraz bliżej. [/quote]
O niee, najgorzej...
[quote]#post1534062 [quote]#post1534061 [quote]#post1534042 jest dobrze, whisky się mrozi. Blisko, coraz bliżej. [/quote]
Dokładnie tak. Być może to świętokradztwo, nie wiem, nie znam się. Tak mi smakuje, lodowata whisky, dwie kosteczki lodu i wchodzi jak złoto, zwłaszcza przy tak zacnej okazji jaka wielkimi krokami nadchodzi. [/quote]
Koledze pewnie chodziło o to.że mrożąc whisky pozbawiasz się większości jej smaku i aromatów.Ale jeśli to mniej ważne to rzeczywiście okazja do wypicia przednia.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)