tak ich zgnoimy ze beda pamietali to 0-0 badz 0-1 po wszystkie czasy!!
to jednak stan umyslu, nie moge sie juz doczekac meczu :D
-
-
[1] Górnik Łęczna - Cracovia sobota 24.07.2021. g. 15.00
ja sie zgadzam z Ianem z innego tematu. przywiązywanie wagi do wyników gier sparingowych to coś dużo więcej niż zwykłe januszowanie futbolu. Nie byłem mocno na forum ale coś kojarzę podjarkę po ograniu silnych rywali na zagrupowaniu. teraz zestawiam to po laniu w Niecieczy i zastanawiam się nawet czy to może te same nicki? Nie wiem..
W każdym razie wyniki sparingów znaczą dokładnie tyle to nic. Wygląda na to, że mamy solidną drużynę. Oczywiście nic więcej. Myślę, że damy lekcję Górnikowi. Nawet jak będzie inaczej to się nie załamię bo oni mogą jeszcze jechać na entuzjazmie.
[quote='ian thorpe' pid='1497174' dateline='1626762977']
Mimo "optymizmu" wśród piszących w tym wątku i ogólnie na forum, nasz typer pokazuje inne nastroje ;)
[/quote]
Wydaje mi się, że typer oddaje nasze chciejstwo nie nastroje , zwłaszcza po ostatnich sparringach .
[quote='SaNtO' pid='1497201' dateline='1626771077']
... mamy solidną drużynę... oni mogą jeszcze jechać na entuzjazmie.
[/quote]
Ma cygan gotowca na pomeczową konfe
Mecz typu... pojechac ogolic frajerow,wrocic i zapomniec o wygranej z byle jakim zespolem...innej opcji nie przyjmuje do wiadomosci...
Konferencja po meczu Ogrodnik:
Był to ciężki mecz po okresie przygotowawczym dlatego z podziału punktów jestem zadowolony wracamy do Cracova i myślimy o kolejnym spotkaniu.
Należy pamiętać o Covid,-5 pkt.... , a nie,czekaj... .Górnik do dobra drużyna i nie jeden jeszcze z nimi straci punkty,a to co się powiedziało wczoraj już dziś się nie liczy.
Oraz nie zapominajmy, że dopiero co skończył się poprzedni sezon, a chłopcy już muszą znowu grać.
- Edytowany
[quote='Mr.Crowley' pid='1497249' dateline='1626787817']
Należy pamiętać o Covid,-5 pkt.... , a nie,czekaj... .Górnik do dobra drużyna i nie jeden jeszcze z nimi straci punkty,a to co się powiedziało wczoraj już dziś się nie liczy.
[/quote]
I jeszcze; "Mamy nowe otwarcie, gramy o miszczostwo,he, he".
Ps. Pisownia oryginalna.
Należy pamiętać również , że wielu naszych zawodników jest zmęczonych po Euro
[quote='tomecki' pid='1497253' dateline='1626789245']
Oraz nie zapominajmy, że dopiero co skończył się poprzedni sezon, a chłopcy już muszą znowu grać.
[/quote]
I chwała im za to
[quote='ssj' pid='1497257' dateline='1626791302']
[/quote]
ogladali sporo dogrywek, a nawet rzuty karne :D
- Edytowany
Na 100% bedzie o Marquezie ze mu wypadl w ostatniej chwili :)
Wciąż jeszcze są pod wrażeniem wizyty i zdjęć z Ojcem Syna.
[quote='sterby' pid='1497259' dateline='1626791882']
[quote='ssj' pid='1497257' dateline='1626791302']
[/quote]
ogladali sporo dogrywek, a nawet rzuty karne :D
[/quote]
Co gorsza czekają ich jeszcze Igrzyska Olimpijskie, więc trzeba rozsądnie gospodarować siłami.
Igrzyska może odwołają ;)
Dobrze że Igrzyska są w Tokio, a nie np w dalekiej Nowej Zelandii, zawsze to parę godzin snu więcej i nie będą musieli chłopaki nocek zarywać żeby trochę sportu na najwyższym poziomie pooglądać ; ) a ten Marquez to w ostatniej chwili do Tokio poleciał czy co się stało że tak nagle Probierzowi filar defensywy wypadł ze składu? No i co z Dytiajewem, będzie grał w 1 drużynie, czy znowu oszczędzany na rezerwy, albo wiza pracownicza mu się skończyła?
Co do chwały, chcieliśmy kiedyś śpiewać Chwała Cracovii Chwała na melodię Hava Nagila, ale... no właśnie nie pamiętam już komu to się nie spodobało.
Górnik Łęczna - Cracovia, godz. 15:00, sędzia: Łukasz Szczech (Warszawa).
posedzije nam Szczech
Nie chcę siać defetyzmu, ale czuję wtopę. Wolę się miło zaskoczyć, niż srogo rozczarować. Ogrodnik mnie zmęczył, bo nawet takie niuanse, jak krzyki na kopaczy przez złe ułożenie stopy przy rożnym, o którym pisali koledzy na Forum, mnie nie złamie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)