On jest jasnym punktem, bez dwóch zdań, ale świeci na tle bardzo bladym. Być może gdyby miał lepszych partnerów..., no, ale nie ma i zapowiada się, że będzie świecił jeszcze bardziej bo tło blednie.
-
-
Otar Kakabadze - Witamy !
Dzis to tło lekko podniesie swoja barwę gdyż klub transfer ligowego wyjadacza ogłosi...
Nie liczcie że pieniądze za Otara pójdą na wzmocnienia! Nie z Dróżdżem takie numery!
- Edytowany
@sterby Otar wyróżnia się na bladym tle naszej ligi, a nie tylko Cracovii, więc narzekanie na niego jest dowodem pewnego odklejenia od realiów. Gdybyśmy mieli drużynę ma której tle Otar by nie błyszczał, to wygralibysmy tą ligę w cuglach, na co niestety się nie zanosi. I nie żebym był jakimś wybitnym fanem jego talentu. Uważam, że poprzednią rundę zagrał bardzo przeciętnie i dość nierówno.
Co do wydawania pieniędzy z jego transferu to wolałbym by jednak u nas został. Podejrzewam, że kwoty odstępnego nie ma zbyt wysokiej. Podpisali ten nowy kontrakt pewnie po to, by UEFA musiała zapłacić nam za jedo występ w turnieju.
No to serial się zaczyna:
https://www.onet.pl/sport/goal/blysnal-na-euro-obronca-cracovii-na-radarze-zagranicznych-klubow/szbpzc6,30bc1058
[quote]#post1628382 No to serial się zaczyna:
https://www.onet.pl/sport/goal/blysnal-na-euro-obronca-cracovii-na-radarze-zagranicznych-klubow/szbpzc6,30bc1058[/quote]
4 mln euro i sprzedać 🤘
- Edytowany
Wdowika Jaga sprzedała za 1.5 mln € oraz 10% z kolejnego transferu.
Za Otara Pasy powinny w przypadku transferu i przedłużonego kontraktu śmiało wołać więcej.
[quote]#post1628390 Wdowika Jaga sprzedała za 1.5 mln € oraz 10% z kolejnego transferu.
Za Otara Pasy powinny w przypadku transferu i przedłużonego kontraktu śmiało wołać więcej.[/quote]
Oczywiście, wszak to etatowy reprezentant kraju, do tego uczestnik ME , grał w każdym meczu .
Może będę się powtarzał, ale jeśli już to kwota wyjściowa powinna oscylować od 8-10 milionów EUR. Musza się Polskie kluby zacząć szanować i nie oddawać najlepszych zawodników za frytki. Byle jakiego łamagę co możemy oglądać teraz na EURo krzyczą po 70-80 milionów EUR, a jak dla mnie nie ma żadnej różnicy. Bo nic nie grają i są przeciętni. Wiem, nie jest już najmłodszy, ale przy dobrym prowadzeniu ma jeszcze przed sobą spokojnie 5 lat grania. Sprzedamy go za milion-dwa i za tydzień dalej będzie pusto w kasie. To nie ma sensu. Utrzymanie takiego zawodnika, tez kosztuje, a gra u nas już jakiś czas. Ma długi kontrakt i nie ma się co napalać na pierwsza lepsza ofertę, której oficjalnie jeszcze i tak nie ma.
- Edytowany
Nie wiemy czy i jeśli tak to jaka była kwota odstępnego w nowym kontrakcie, więc może się nie licytujcie. Ja bym wolał by Otar został.
- Edytowany
Dokładne słowa Piotra Koźmińskiego od 51:25
https://www.youtube.com/watch?v=73UNzrsGR-E
Tego się właśnie obawiam że w kontrakcie może mieć zapisaną dość niską kwotę odstępnego i dlatego zgodził się na przedłużenie kontraktu, też bym wolał żeby został
Przed euro solidny gracz w średnim wieku, reprezentant Gruzji był warty pewnie ok blisko 1mln euro. Gra na solidnym poziomie, 4 x 90 min bez wtopy, z najlepszymi w Europie to kolejne 2-3 mln może troszkę więcej taka łączna kwota jest realna. I za taką niech idzie w świat. Za rok będzie mniej.
Ja mogłem coś potegować, ale prezes nie ogłosił czasem, że odstępnego w kontraktach nie będzie?
Otar zasłużył sobie na szansę lepiej zarobić na końcówce kariery a przy okazji da też zarobić Cracovii
Piszą o zainteresowaniu ze strony 2 Bundesligi i Championship, więc bym nie liczył na więcej niż 2-3 miliony.
[quote]#post1628431 Ja mogłem coś potegować, ale prezes nie ogłosił czasem, że odstępnego w kontraktach nie będzie?[/quote]
Tak mówił
Dobry zawodnik, jednak jak będzie solidna oferta to jest to last minute by zarobić fajne pieniądze na tym zawodniku a prezes raczej nie przepuści takiej okazji jak faktycznie ktoś wyłoży kase.
Bez kozery powiem pińcet.
otar fajny gracz ale jednak ma 29 lat jak jest okazja zarobic mysle ze warto.....tylko za konkretna oferta
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)