ja myślę, że to bardziej pod użytkownika i jego preferencje w internecie. kiedyś jakiś polityk wkleił, że mu się wyświetla na pisowskiej stronie reklama jakiś specyfików z sex shopu i to wrzucił do sieci co miało kompromitować pisowską stronę. to jedynie wynik tego czego się szuka w internecie :)
-
-
Kamil Ogorzały - powodzenia w Cracovii!
Witam i powodzenia . Pokaż, że w piłkę grać potrafisz , nie zawiedż !
Skrzydłowy na przyszły sezon, powodzenia :)
Dziękuje Panu Bońkowi za ten transfer. No to młodzieżowiec jest. Jeszcze murzyn.
[quote='konserwa' pid='1492063' dateline='1623311470']
[quote='KruszynaKSC' pid='1491996' dateline='1623255493']
Wkelilem to dla beki...Bo otwierajac posta na telefonie taki obraz mi sie ukazal... Czy w tym poscie pisze ze jest drewnem czy szrotem?? Nie... poprostu wkleilem zdjecie ktore sie akurat trafilo...wedlug mnie smieszny przypadek ... tyle i az tyle...
[/quote]
No nie do końca przypadek, raczej trafny komentarz ze strony mechanizmów Google odnośnie tego Forum.
To właśnie tak działa. Gdyby tu rozmawiano o piłce, meczach bramkach i taktyce wklejały by się reklamy z tym związane, tymczasem Google ładuje nam to o czym tu jest najwięcej.
Wierz mi, jeśli na rynku pojawią się czapki z pyty boa, to pierwszym miejscem gdzie pojawią się ich reklamy, będzie nasze Forum. To żaden spisek, żaden przypadek. Po prostu tak to działa :)
[/quote]
Ja bym z tą reklamą nawiązał do nieustannego BUDOWNIA naszej drużyny, stąd sklep z materiałami budowlanymi :D To jest na zasadzie, w końcu kup coś u nas a nie tylko pisz :D
Młody, powodzenia!
Powodzenia!
I żeby zasłużył na miejsce w pierwszym składzie :)
Czy jest tu jakiś Sączers albo ktoś, kto ogląda 1. Ligę, żeby powiedział jaki to typ zawodnika? Co potrafi, czego nie, czym zasłużył na promocję do najwyższej klasy rozgrywkowej (poza wiekiem).
Nic zupełnie nie wiem o nim, a ocena zdjęcia legitymacyjnego dokonana przez Sant0 jakoś mi nie wystarcza.
Mało kto co wie, chociaż parę goli strzelił.
Jedno jest pewne, jest ze stajni Grześka Rasiaka
Jest jeden filmik zmontowany na YouTube. Wygląda na nim jak troszkę lepsza wersja Strózika :)
https://youtu.be/mfayMwFbncM
Kamil powodzenia!
Coś czuje, żeTobie będzie dane grać jako nasz młodziezowiec.
Wykorzystaj tą szanse i nie zmarnuj jej!
[quote='wojtas90' pid='1492156' dateline='1623345268']
Jest jeden filmik zmontowany na YouTube. Wygląda na nim jak troszkę lepsza wersja Strózika :)
https://youtu.be/mfayMwFbncM
[/quote]
wyłączyłem po tym jak jebnoł nad bramką z 3 metrów. jeżeli takie zagranie znajduje się na filmiku promocyjnym znaczy, że nie jest najlepiej
Santo to nie filmik promocyjny z całego lub dwóch sezonów, tylko analiza jego meczu z Podbeskidziem.
tylko poco jego agencja wrzuca taką antyreklamę w takim razie?
Filmik ma ponad dwa lata. To było jego drugie pełne 90min w 1 lidze. Nie traktowałbym tego jako filmik promocyjny.
Według mnie taki filmik więcej mówi o piłkarzu niż zlepek najlepszych zagrań. Tutaj masz każdy jego kontakt z piłką przez 90 min.
ok to nie tak go, że go wrzucam do śmietnika tylko nie rozumiem poco. mówi też o tym że wali 2 metry nad bramką z 3 metrów. nie wiem czy to jest coś interesującego nabywcę? no ale ok. walą mnie filmiki w gruncie rzeczy
zagranie a'la Siplak, w derbach, nada sie.
Jedno jest pewne, jest świetnym rywalem dla naszych młodych do gry na skrzydle. Bardzo dobry transfer.
Pik jest bardzo podatny na kontuzje, Zaucha nie do końca przekonuje, natomiast Myszor to melodia przyszłości.
Reszta w jego nogach.
Co do Myszora ... kurcze on jest rocznik 2002...19 lat... to nie ma sensu go trzymac tylko wypozyczac i ogrywac... Dawac mu grac na wyzszym poziomie a nie trzymac w juniorach... Takie wozenie go z pierwsza druzyna jak mialo miejsce w ostatnich kilku kolejkach gdzie chlopak ani nie zagral w juniorach ani rezerwach wedlug mnie bylo bezsensowne komplenie... Nie gral w kilku kolejkach bo "se"jezdzil z pierwsza druzyna...
W takim wieku zawodnik powinien grac jak najwecej...a nie grzac miejsce na rezerwie...bez sensu wedlug mnie...
[quote='ian thorpe' pid='1492154' dateline='1623338689']
[/quote]
Nie jest
[quote='Karvin' pid='1492204' dateline='1623410236']
[quote='ian thorpe' pid='1492154' dateline='1623338689']
[/quote]
Nie jest
[/quote]
Racja, FairSport Poland. "Rasiak" analizę wtedy robił.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)