> Przeciw solidnemu ale jednak średniakowi europejskiemu nie oddać ani jednego strzału w światło bramki to jednak wstyd
To na szczęście strzał był, więc wstydu nie było.
-
-
Plan przygotowań do sezonu 2021/22
- Edytowany
Farciarz2 napisał:
"Przeciw solidnemu ale jednak średniakowi europejskiemu nie oddać ani jednego strzału w światło bramki to jednak wstyd i wcale nie chodzi tu o wynik tylko o fatalny styl, brak jakichkolwiek atutów w ofensywie."
Jeśli chodzi o ścisłość to oddaliśmy trzy strzały w światło bramki.
Nie cieszą mnie oczywiście porażki, ale wolę grę z naprawdę solidnymi przeciwnikami nawet gdy kończy się to porażkami, niż cieszyć się z wygranych z "ogórkami".
ps.
Nie zagrał dzisiaj Alvarez, ..., czas najwyższy żeby ponapier.lać na pięterko!!! :)
Świetna jakość transmisji ze sparingu, tylko pozazdrościć!
Nie ma szans. Za słabo w środku pola. Raczej coś takiego:
Hrosso - Siplak, Jugas, Rodin, Otar - Hanca, Lusiusz, Loshaj, Ogorzały - Alvarez - Rivaldinho
Raczej się spodziewam Sadikovica niż Lusiusza.
Balaj dzisiaj 77 minut, więc skład Wojtas90 bardziej prawdopodobny.
- Edytowany
I teraz całe forum z nadzieją oczekuje jutrzejszej gry
Kontrolnej.
Wszyscy liczymy ze Alva jutro pokaże klasę i da impuls drużynie, oby tak było, ale nie liczę na to.
Zbyt długo kibicuje Cracovii.
Będziemy rozkręcać się powoli, jak zwykle.
Liczę na Pellego i Rasmussena, na Alvareza średnio.
On się nadaje na 30 minut zrobi 3-4 kluczowe podania może jakiś rajd, ale jest zbyt statyczny i leniwy żeby zapierdzielać cały mecz. Ale przewagę raz na czas moze zrobić.
Rasmussen wyszkolony w Danii Pelle w Holandii.
Jak się zgraja będzie git.
To będzie siła ofensywna Cracovii i joker dzik.
Bardzo mi brakuje pestki..
Z pestki pragnień zakwita sad.
Każdy ogrodnik to wie.
:)
Mecz z Prtzanem oglądałem na komórce (trudno o pełną ocenę), było trochę jak z polską reprezentacją, czyli żenua;) Tak sobie myślę jak długo będziemy udawać, że MP jest dobrym trenerem??? Ja wiem, pięterko jest hoojowe, ale po tylu latach można coś trenersko wymyślić...
[quote='DawidSiemaszki' pid='1495508' dateline='1625426594']
Bardzo mi brakuje pestki..
[/quote]
U mnie pod czeresnia lezy duzo mogę Ci nazbierac...
Wygląda na to, że Balaj to transferowa klapa. Ile będziemy się z nim bujać?
[quote='maaciek' pid='1495515' dateline='1625429924']
[/quote]
3 lata Panie
[quote='ian thorpe' pid='1495491' dateline='1625421803']
Bracik jest silny, ale jest stoperem za ciężkim, brakuje mu sprytu, wolno reaguje i to dzisiaj było widać.
[/quote]
on ma proporcje Glika, a ten coś w futbolu osiągnął ;)
- Edytowany
Ciekawe jest, jak niektórzy wychwalają jakiegoś zawodnika lub go od razu zaliczają do szrotu po oglądnięciu jednego sparingu.
Tak na marginesie, bo też niektórzy porównują dzisiejszą transmisję meczu do tych robionych przez nasz klub. Otóż mecz był transmitowany nie przez klub Partizan, tylko internetową profesjonalną telewizję serbską Arena Sport, działającą na całych Bałkanach.
Kocie, Probierz też coś widzi w Braciku, skoro go powołuje. Chociaż sobie przypominam, że kiedyś u niego takim faworytem na stopera był młody Pieńczak, chociaż ja go widząc w wielu meczach, też go w tej roli na poważnie nie widziałem.
[quote='maaciek' pid='1495515' dateline='1625429924']
[/quote]
Cóż, ciężko coś jednoznacznie stwierdzić, ale dostrzegając kto był królem strzelców na Słowacji i, czego niemal nigdy nie robiłem, oglądając filmik reklamowy - na którym widać, że nie było czego pokazać - trudno być optymistą...
Bardzo możliwe, że będziemy grać drugi sezon bez napastnika... :(
[quote='ian thorpe' pid='1495519' dateline='1625431346']
Chociaż sobie przypominam, że kiedyś u niego takim faworytem na stopera był młody Pieńczak, chociaż ja go widząc w wielu meczach, też go w tej roli na poważnie nie widziałem.
[/quote]
o tu rzeczywiście muszę przyznać rację,
byłem bardo zaskoczony, że Pieńczak trenuje z pierwszą drużyną,
stoper typu Urbański za Stefana :)
Rocha zagrał dzisiaj bardzo poprawnie, dobry w defensywie, parę razy pociągnął do przodu, rozegrał piłkę, wszedł w drybling. Dobry prognostyk przed ligą.
[quote='kaleb' pid='1495523' dateline='1625432541']
Rocha zagrał dzisiaj bardzo poprawnie, dobry w defensywie, parę razy pociągnął do przodu, rozegrał piłkę, wszedł w drybling. Dobry prognostyk przed ligą.
[/quote]
biorąc całą ławkę CWKS można grać o wicemistrza :)
A raz dostał taką siatę, że szkoda gadać. Tak czy siak liczę na zdrowie Siplaka i powrót do zdrowia i formy Pestki.
Jak spadać to z wysokiego stołka . Dzisiejszy mecz myślę , pokaże na co nas stać . Skład powinien byc mocniejszy i bardziej zbliżony do optymalnego . Reszta w nogach piłkarzy .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)