A Janusz na to wszystko
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2023-06/januszefooo-jpg-69392599.jpg[/img]
-
-
#Filipiak
Wg Janusza Raczna działa już ponad 14lat. Już tłumaczę. Wg Biedaka Raczna generuje 5 mln straty i tak się uzbierało 72 mln.
uwierz mi że Kruszyna poświęcił więcej czasu dla Cracovii niż janusz , a to że od 2 lat położył lagę na chodzenie to mnie nie dziwi , bo ile można znosić gorycz porażki i rozczarowania . Potrzeba właściciela z jajami a nie stonowanego dziadka który robi reklamę firmy, kosztem najstarszego Polskiego klubu sportowego . Niech płaci za ten swój napis normalne stawki a myślę że długu by nie było , koszulka bandy bluzy hokejowe autokar itd ciekawe ile taka reklama realnie kosztuje
W wywiadach Procesora zmieniło się tylko jedno ! Co roku mówi o pucharach, ale już nie mówi że mamy pieniądze ale zawodników odpowiednich brak.
Jak przeczytałem, że w ostatnim sezonie walczyliśmy o puchary i prezes jest rozczarowany bo liczył na wpływy z udziału w pucharach to porobiły mi się Potterowe zajady. Potem jednak przeczytałem że nasz patoprezes daje Zielińskiemu jeszcze jedna szanse na wywalczenie pucharów. Po odejściu kilku zawodników, rozwiązaniu rezerw, braku transferów oczekuje pucharów. Czy on robi sobie jaja czy się odkleił od rzeczywistości? Powiem szczerze, że już sam nie wiem
Pieprzenie bzdetów , bufonada i pomimo 20 lat prezesowania totalna niekompetencja w temacie !!!!!
- Edytowany
Nawet jakby się udało zakwalifikować do tych pucharów, bo w naszej kopanej lidze różne cuda się zdarzały . To na co niby liczył biedak ? Na jaką reklamę ? Przecież nasze dotychczasowe udziały kończyły się na 1 przeciwniku , żeby mieć z tego jakieś korzyści , to potrzeba co najmniej takiego sezonu jak miał Lech , a do tego trzeba wyłożyć trochę kasy , tak więc z czym do gości biedaku !!! Sam udzial w pucharach nic nie znaczy , a można tylko się najeść wstydu odpadając z jakimiś ogórkami , a o grze w pełnym tego słowa znaczeniu , to z takim podejściem możemy zapomnieć !!!
[quote]#post1581048 Nawet jakby się udało zakwalifikować do tych pucharów, bo w naszej kopanej lidze różne cuda się zdarzały . To na co niby liczył biedak ? Na jaką reklamę ? Przecież nasze dotychczasowe udziały kończyły się na 1 przeciwniku , żeby mieć z tego jakieś korzyści , to potrzeba co najmniej takiego sezonu jak miał Lech , a do tego trzeba wyłożyć trochę kasy , tak więc z czym do gości biedaku !!! Sam udzial w pucharach nic nie znaczy , a można tylko się najeść wstydu odpadając z jakimiś ogórkami , a o grze w pełnym tego słowa znaczeniu , to z takim podejściem możemy zapomnieć !!![/quote] Pamiętaj że okupant jest krótkowzroczny , nie ważne jak piszą ważne że piszą i jest darmowa reklama co z tego że się z ciebie naśmiewają jak widać napis w mediach , z ciekawości zobaczysz co to za firma nieudolna która nie potrafi pokonać drużyny typu soligorsk w pucharze intertoto :D
https://twitter.com/MKSCracoviaSSA/status/1673365134855622657
haha, szmaciarz z Bydgoszczy stara się jak może aby dług wzrastał,
co Wy tam petersen67 odpierdalacie na tej trybunie, że trzeba ją remontować 😂 😂
a ty Biedaku zdychaj
Mamy już kosę z [s]Cracovia Training Center[/s] Centrum Treningowym Cracovii? Tak jak z Lechią?
- Edytowany
A co jakby się skrzyknąć i opiniami o firmie Comarch na szeroką skalę budować wokół niej czarny pijar i tym zmusić biedaka do działania? Czyli skoro Procesor wykorzystuje Cracovię jako swój baner reklamowy nie mając szczególnych ambicji na wynik sportowy, to my kibice odpłacimy mu się deprecjonowaniem Comarchu w każdy możliwy sposób, a możliwości w dobie internetu są olbrzymie. Zdaję sobie sprawę, że jest to sranie w swoje własne gniazdo, ale z drugiej strony jest to jakiś szalony sposób żeby go zmobilizować. Nie liczysz się Procesorku z Cracovią i jej Kibicami to Kibice nie liczą się z tobą i obsrają w każdy możliwy sposób Comarch tak jak ty lejesz na Cracovię. Albo się w końcu uczciwie weźmie za prowadzenie klubu, albo będziemy mu robić pod górkę w jego businessie. Rzucam tylko diabelski pomysł, nie kamieniujcie mnie od razu. 😈
To może nowe hasło reklamowe: Comarch - jaka firma, takie wyniki.
[b]Nie przychodź do Cracovii z problemem jeżeli nie masz pomysłu (i czasu) na jego załatwienie.[/b]
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2023-06/screenshot-20230627-001649-2-png-42136227.png[/img]
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2023-06/screenshot-20230627-001717-2-png-69270411.png[/img]
Jeśli ktoś podrzuci tu na forum grafikę z jakimś fajnym hasłem np. coś w stylu 20 lat reklamy za pożyczki- zero medali mistrzostw Polski i przekreślony COMARCH, od razu wrzucam w internet gdzie się tylko da. Jakieś hasło by pokazać, że to on na tym bardziej skorzystał a nie Cracovia.
To na niego nie zadziała, bardziej chodzi o to żebyśmy zaczęli złorzeczyć na Comarch i jego produkty. Jakieś pisanie na szeroką skalę opinii, że oprogramowanie do dupy, że firma nie kompetentna i nie serwisuje swoich produktów itp. pierdolety. Bez nawiązywania do Cracovii, ale zrobić to tak żeby Biedak miał świadomość, że to bunt wkurzonych kibiców Cracovii. Jak mu sprzedaż spadnie to mu może rura zmięknie, albo pójdzie w piz.u.
- Edytowany
Myślę, że jakieś transparenty na Życzkowskiego o 8 rano mogły by szczególnie zaboleć ;) niestety bez zjednoczenia grup kibicowskich protest nie będzie miał zbytnio sensu, a z tym będzie bardzo ciężko jak pewnie większość wie...
Gorzej jak tam zamiast Solidu "bramki obstawia" JG hahaha
Nie trzeba żadnych transparentów, wycieczek na Życzkowskiego ani specjalnego zjednoczenia grup kibicowskich. Wystarczy jak jeden z drugim siądzie przed komputerem i wysmaruje opinię o oprogramowaniu Comarchu na Googlach i w innych możliwych do tego miejscach. Może to podła i kłamliwa metoda, ale ktoś nas tu podle i kłamliwie robi w ch.ja przez 20 lat.
Teraz biedak uruchamia konkurencję dla allegro czyli wszystko.pl i to może być jego oczko w głowie teraz
nawet wymyśliłem hasło: " Wszystko.pl od comarchu ( poza Mistrzem Polski)"
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)