Najlepsze jest to, ze lepiej klepać w wątku, niż sie odzywać na stadionie, jak Arkowcy
-
-
#Filipiak
Kredą przed klatką co kolwiek strach napisać a Ty o stadionie piszesz.
Wypierdalaj!!!
Weźże już wydupcaj stąd biedoku
Drużyna była 7. Odchodzi 4 zawodników z kadry I zespołu, w tym 2 podstawowych. Transferów nie będzie. Mają być puchary. Czego Pany nie rozumiecie???
[quote]#post1580781 Najlepsze jest to, ze lepiej klepać w wątku, niż sie odzywać na stadionie, jak Arkowcy[/quote]
I ty to mówisz?!
A kiedy ostatni raz byłeś na stadionie?
Całkiem niedawno. Pozdrawiam
- Edytowany
20 lat pod Filipiaka rządami. Jeden puchar i super puchar, a reszta sezonów walka o środek tabeli, a raczej utrzymanie. I ma być jeszcze gorzej? Co się odpierdziela w tym klubie ?
- Edytowany
[quote]#post1580787 Drużyna była 7. Odchodzi 4 zawodników z kadry I zespołu, w tym 2 podstawowych. Transferów nie będzie. Mają być puchary. Czego Pany nie rozumiecie???[/quote]
Ja wiem, że jest chujowo, ale po co ta przesada.
Jakich "4 z podstawowego składu"
Niemczycki - tutaj zgoda
Konoplianka 1227' w 26 meczach czyli około połowa czasu. Itensywność tych minut przemilczę
Pestka - 6 meczów
Siplak - 1153' w 21 meczach.
Gdyby to tak zsumować to tak dwóch zawodników w podstawowego składu by się uzbierało.
Jak wróci Hebo i Jablonski to się ten obraz jeszcze poprawi.
Nie zmienia to oczywiście faktu, że tekstami i wlce o puchary Filipiak tylko drażni publikę, ale z drugiej strony wolę woierzyć w eksplozję talentu naszych młodzieżowców niż ślinić się do wątpliwych transferów.
W tym kontekście najbardziej mnie wkurza, że prawdopodobnie znów spierdolimy sprawę z Myszorem.
[quote]#post1580794 [quote]#post1580787 Drużyna była 7. Odchodzi 4 zawodników z kadry I zespołu, w tym 2 podstawowych. Transferów nie będzie. Mają być puchary. Czego Pany nie rozumiecie???[/quote]
Niemczycki - tutaj zgoda
Konoplianka 1227' w 26 meczach czyli około połowa czasu. Itensywność tych minut przemilczę
Pestka - 6 meczów
Gdyby to tak zsumować to tak dwóch zawodników w podstawowego składu by się uzbierało.
Jak wróci Hebo i Jablonski to się ten obraz jeszcze poprawi.
Nie zmienia to oczywiście faktu, że tekstami i wlce o puchary Filipiak tylko drażni publikę, ale z drugiej strony wolę woierzyć w eksplozję talentu naszych młodzieżowców niż ślinić się do wątpliwych transferów.
W tym kontekście najbardziej mnie wkórza, że prawdopodobnie znów spierdolimy sprawę z Myszorem. [/quote]
Ale przecież zawodnicy co sezon wypadają i teraz znowu będzie to samo.
Ponadto biedak publicznie przyznaje, że najchętniej to by Zielińskiego wymienił, z łaski kontrakt przedłużył, bo mu inni odmówili. Konoplyankę też trzeba było publicznie zbesztać. Bardzo to buduje atmosferę wokol klubu, bardzo. Czasem lepiej mądrze milczeć, niż głupio gadać, a on wręcz pier...li. „200 milionów wydał” - o ludzie, co za męczennik. Ma klub w Ekstraklasie i musi pieniądze wydawać… A może sponsor tytularny dla stadionu? Bukmacher? Dodatkowy sponsor na koszulce? Skoro tak pieniędzy brakuje… Ale nie, tylko Comarch może się na nas promować. Despota, poku… despota na prywatnym folwarku.
Przyjmijmy, ze mówi prawdę i wydał 200, a ile przytulił z praw tv, ektraklasy, transferów i reklamy przez te 16 lat?
Band na stadionie tez nie kupił, murawy nigdy nie wymienił…
Jedyna szansa to jak dziad utopi kasę w comarchu (a projekt konkurencji dla Allegro jest skazany na porażkę) i kazusem cupiała będzie po prostu zmuszony odejść z inwestycji w piłkę nożną. Mamy naprawdę dobry klub dla ambitnego właściciela - infrastruktura, stadion wykrojony na naszą bazę kibiców, bogatą historię… Ligi nigdy nie zdominujemy, ale przy obecnym stanie polskiej pilki, nie byloby ciezko bic sie regularnie w TOP5 i chociaz co kilka sezonow walczyc o najwyzsze trofeum… Za miedzą sąsiadka ma problemy, sukcesami moglibyśmy przyciągnąć spore grono uśpionych kibiców, jak i tych niedzielnych „fanów krakowskiej piłki”. Wszyscy to widzą, ale śmieszny pan z demencją nie.
[quote]#post1580794 [quote]#post1580787 Drużyna była 7. Odchodzi 4 zawodników z kadry I zespołu, w tym 2 podstawowych. Transferów nie będzie. Mają być puchary. Czego Pany nie rozumiecie???[/quote]
Niemczycki - tutaj zgoda
Pestka - 6 meczów
Leszeczku, jest gorąco, ale ja nie napisałem 4 z podstawowego składu, ale 2, Niemczycki i Pestka. Zdrowy Kamil to był nasz podstawowy zawodnik.
Ale biedaka boli ta Rączna, chyba trzeba znów się na nawóz dorzucić, komaracz na koszulkach przez 20 lat to jak sobie wycenił filantrop pierdolony ?
Ze 40 baniek ?
@ARTU#395
Racja, gorąco! Sorry.
Biedak pieprzy w każdym wywiadzie, że go ludzie zaczepiają i po jajach całują, a my zamiast smarować na niego i Comarch po murach to się tu na forum plujemy.
Pamiętacie jak szybko mu się zaczęła ostatnio dupa palić jak na mieście poszlo że COMARCHuj:
Dokladnie. Jestesmy chyba jedynimi kibicami, ktorzy siedza cicho jak myszy przy calym syfie jaki nam profesorek podaje. Takie cos nie przeszloby na lechii, legii, gorniku itp.... Arkowcy juz robia akcje.
Wie co robi za kilkanaście lat będzie wspominany jako ten co chciał zdobyć mistrzostwo i w pucharach grać ale budował (stadion i Rączną itp) wielką Cracovię i brakło mylionów.
Mnie to całe zadłużenie w Comarchu cholernie wkurwia.
Jak sobie chłop kupi konia (no obecnie to traktor) i pracuje nim w polu, ale zamiast zboża sieje chwasty i nie zbiera plonu, to tego konia musi żywić albo sprzedać, a nie porzyczać mu na paszę i twierdzić, że koń jest u niego zadłużony.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)