Bogacze narzucają jak mamy życ co kupować nigdzie się nie przemieszczać z nikim się nie spotykać myślą że są nieśmiertelni że Boga nie ma...Mylą się.
-
-
#Filipiak
Odpiął wrotki na bogato. Jestem skonfundowany.
- Edytowany
Januszu, jestem dumny!
Bzdury najwyższych lotów, takiego pierdolenia bez żadnego sensu, ładu i składu dawno nie czytałem :D
Kawał achievementu wodzu nasz!
P.S. Wstyd jak chuj
oj tam, oj tam,
ja widzę światełko w tunelu,
takie brednie to dowód na to, że opuści nas wcześniej niż nam wszystkim się wydaje,
niech WYPIERDALA
Kurcze chyba wyrzuce zeby dużo nie żreć...
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2022-06/20220616-185209-jpg-44547617.jpg[/img]
Ze szczerą dedykacją dla naszego filantropa i mecenasa sportu..
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2022-06/image-png-96217993.png[/img]
Jestem weganinem
Od lat spotykam się z wyśmiewaniem, żarcikami, różnych uważających się za zabawnych mięsożerców, na jednej wycieczce dowcipniś 15 razy opowiadał jakieś brednie o grillu sojowym Karvina (o ironio ani grama soi w tym nie było) - jest to męczące, co więcej wiem ze jem zdrowiej i lepiej dla planety niż jakbym wpierdalal nafaszerowane antybiotykami „mieso” z rzeźni przemysłowych w których morduje się taśmowo zwierzęta
Ale!
Nikomu nie narzucam swojego punktu widzenia - to wszystko indywidualna sprawa, nie spoglądam z pogarda na ludzi, którzy jedzą mieso, ich wybór z którym się nie zgadzam ale nie mam prawa się do niego mieszać (nawet w obliczu częstego wyśmiewania moich nawyków żywieniowych).
Panie Filipiak zachował się Pan jak zwykły burak, wstyd mi ze prezesem mojego Klubu, mojej Cracovii jest ktoś kto z taka pogarda odnosi się do ludzi, to ze udało się Panu zarobić pare groszy nie uprawnia Pana do takiej pogardy, szczególnie ze pokazuje kompletna ignorancję ekonomiczna podobno wielkiego biznesmena
Wstyd Panie Filipiak
Znam środowisko akademickie i wiem ze tytuł profesora w obecnych czasach oznacza niewiele, ale Pan zrzuciłeś go na niespotykanie niski poziom, wstyd, hańba i kompromitacja
Dla tych, którzy dużo nie żrą (i nie latają na Kretę lub do Bułgarii) jakieś zniżki na karnety być w wreszcie powinny 😜
Kruszyna, nie wyrzucaj tych zapasów!
Jeśli zamiast kiełbasy na stadionie, będą serwować tofu albo inne kurva bakłażany, to się zorganizuje kontrabandę...
Popierdoleniec. Nie mam złudzeń już.
Potrzebna terapia odwykowa...
Po krakosku: Filipiak idze, idze BAJOKU
No i znowu się pięknie wystawił.....
Do "złotej myśli" wk.rw kibiców był skoncentrowany na transferach. W sensie ich braku. Dziś o transferach mało kto mówi, za to o mięsie i Krecie ho ho. Mam wrażenie, że efekt został osiągnięty. Tak to widzę...
Panwie, upały szaleją wiec ....
NIE dla comarchu w CRACOVII !Filipiak won !
cham, prostak. mówiłem nie wierzyliście. do tego nie zna się na piłce. do czego on jest potrzebny w Cracovii?
Wstyd, nienawidzę cię buraku z Bydgoszczy.
Nie jesteś godzien chamie, prostaku i jak widać globalistyczny sługusie mieć jakiegokolwiek związku z Cracovią. Won! won! won!
Na pierwszym meczu powinna być oprawa o której napisał k531 z podpisem "Nie żryjcie tyle mięsa biedaki".
Serce krwawi że taki śmieć jest prezesem naszego klubu.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2022-06/jf-jpg-69160316.jpg[/img]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)