Miło mi z czystym sumieniem założyć kolejny wątek meczowy
Wypada nam tym meczem podziękować trenerowi Fornalikowi i piłkarzom Piasta za to, że dali nam utrzymanie już w 28 kolejce.
Dodatkowo, zawsze miło zaśpiewać tą piękną przyśpiewkę kibiców Arki:
"Ta stara k...w Lechia Gdańsk w Pucharach chciała grać
Cracovia roj...a ich , zagrają tylko w snach"
Czy jakoś tak (cytuję z marnej pamięci).
-
-
29 kolejka Lechia Gdańsk - Cracovia 8 maja, 17:30
Piszczek koniecznie w pierwszym składzie, dal naprawdę dobra zmianę wczoraj !! + kontakt na 4 lata
[quote='Pasy_Wbr' pid='1487655' dateline='1620120009']
Piszczek koniecznie w pierwszym składzie, dal naprawdę dobra zmianę wczoraj !! + kontakt na 4 lata
[/quote]
Tylko bez odstępnego !!!
w poprzednim sezonie wybiliśmy im z głowy puchary i wierzę że teraz też to zrobimy i zrewanżujemy się za wypadek przy pracy na jesieni.
chyba żeście oszaleli. Michołek musi spłacić dług z zeszłego sezonu. każdy kto nie zagra jedynki w stsie by zgarnąć pewną kasę jest głupcem.
[quote='SaNtO' pid='1487682' dateline='1620126189']
chyba żeście oszaleli. Michołek musi spłacić dług z zeszłego sezonu. każdy kto nie zagra jedynki w stsie by zgarnąć pewną kasę jest głupcem.
[/quote]
Nie śmierdzi Ci potem ta postawiona przeciw Cracovii kasa ???
pieniądz mi nigdy nie śmierdzi. poza tym nie ja ustawiam mecz więc nie rozumiem zarzutu
Tez mam nadzieje ze Lechia nie zagra w pucharach. Trzeba wygrac.
[quote='tomecki' pid='1487688' dateline='1620127198']
[/quote]
[/quote]
no luzik tomecki, to rowniez podstawowa metoda terapetyczno profilaktyczna przy wyczynach gangu Ogrodnika :)
przegraja to wpadnie kaska, wygraja to bedziem zadowoleni, nie przepisal ci lekarz domowy?
Az dziw bierze :)
Jest jeszcze efekt zaklinania, niektorzy stosujom w typerku, ale widac z jakim rezultatem po ich pozycji, he he he he
Zagrać tak żeby Lechia znów nie zagrała pucharach:)
Mamy już utrzymanie, więc żaden wynik w tym meczu mnie nie zdziwi... :rolleyes:
Pewnie w tym meczu padnie max 1 bramka...tylko kto tego gola strzeli ?? Oto jest pytanie :P
Jak to kto? CRACOVIA
[quote='SaNtO' pid='1487691' dateline='1620127895']
pieniądz mi nigdy nie śmierdzi. poza tym nie ja ustawiam mecz więc nie rozumiem zarzutu
[/quote]
Zero zarzutu, zapytałem z czystej, psychologicznej ciekawości.
[quote='Diabel' pid='1487717' dateline='1620134864']
[quote='tomecki' pid='1487688' dateline='1620127198']
[/quote]
[/quote]
no luzik tomecki, to rowniez podstawowa metoda terapetyczno profilaktyczna przy wyczynach gangu Ogrodnika :)
przegraja to wpadnie kaska, wygraja to bedziem zadowoleni, nie przepisal ci lekarz domowy?
Az dziw bierze :)
Jest jeszcze efekt zaklinania, niektorzy stosujom w typerku, ale widac z jakim rezultatem po ich pozycji, he he he he
[/quote]
Raz spróbowałem. Postawiłem 100 PLN na cwelkę i .... bozia pokarała. Słusznie zresztą ;)
Diabeł, klawisz "ą" ci padł na klawiaturze, czy to jakaś krucjata?
Mam chroniczny niedomog polskich fontow
Niestety w dupę.Betony walczą o 4 miejsce nasi nie walczą bo nie potrafią i nawet nie spróbują.
Czy Mihalik gra jeszcze w betonach ?
Mihalik jest obecnie na wypożyczeniu do Sigmy Ołomuniec, kończy mu się w lecie i kontrakt z nami też.
[quote='sterby' pid='1487763' dateline='1620148547']
Diabeł, klawisz "ą" ci padł na klawiaturze, czy to jakaś krucjata?
[/quote]
Też się zastanawiam czy to "stosujom" to jakaś kolejna odnoga do "zamknąć usta niedowiarką"
;)
Aż mnie boli samo pisanie :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)