Niestety słuszna decyzja sędziego, ale wątpię, żeby chciało mu się obejrzeć powtórkę sytuacji, kiedy Yeboah ordynarnie nurkował "na karnego" na linii naszej 16? Tam jeszcze bardziej ewidentna żółta kartka dla gnojka, który na początku swojej gry w Polsce starał się grać w piłkę, ale już zdążył sobie przyswoić tzw. cwaniactwo, czyli wyłudzanie.
-
-
27 kolejka gts - Cracovia 24 kwietnia, 20:00
Gdyby nie słupek gdyby nie poprzeczka
Gdyby się nie przewrócił byłaby rzecz wielka
„Gdyby" to najczęstsze słowo polskie
Gdyby mama miała fiuta to by była ojcem
Hej hej
[quote='Camron' pid='1485858' dateline='1619290390']
Nam słusznie anulują zawsze, ale jak dla GTSu lub CWKSi by podyktowali pewnie bez VARu. Ja się dziwię że Probierz jeszcze kartki żółtej nie dostał - paranoja. Bramkarz zahaczył Thiago ręką widziałem na powtórce.
[/quote]
oczywiście, natomiast najpierw tiago sobie podskoczył bo lubi skakac, widocznie powinien być skoczkiem :)
Wpuścić Kosę zamiast tego amatora Thiago, on zrobi karnego ...
Nawet jak są dylematy i kontrowersje to takie sytuacje interpretuje się na korzyść kurwy ubeckiej
Był kontakt bramkarza z naszym zawodnikiem. Karny powinien być szkoda. Szkoda, że Thiago dołożył swoje od siebie.
Nie było karnego, Thiago to zjebal, był szybszy zamiast nurkować trzeba było poczekać na kontakt. Technicznie jesteśmy tragicznie, większość piłkarzy ma problem z przyjęcie piłki albo prostym podaniem.
A ja się pytam gdzie jest sanepid??? Kara dla królewskiego za brak maski!!!
Faul ewident, drugą ręką go faulował ale Thiago już leciał w powietrzu.
Ale najsmieszniejsi komentatorzy jak sędzia sprawdzał i tekst typu że to ujęcie jest korzystniejsze. No było korzystniejsze dla gtsu bo na podstawie 1 powtórki to ja bym karnego dał mimo nurkowania. Spółdzielnia p******a
- Edytowany
[quote="del_piero" pid='1485868' dateline='1619290580']
[quote='Camron' pid='1485858' dateline='1619290390']
Nam słusznie anulują zawsze, ale jak dla GTSu lub CWKSi by podyktowali pewnie bez VARu. Ja się dziwię że Probierz jeszcze kartki żółtej nie dostał - paranoja. Bramkarz zahaczył Thiago ręką widziałem na powtórce.
[/quote]
oczywiście, natomiast najpierw tiago sobie podskoczył bo lubi skakac, widocznie powinien być skoczkiem :)
[/quote]
W końcu gra w drużynie koszykarzy. ;) Naturalnie miał zamiar przeskoczyć bramkarza, zdążyć do piłki i strzelić a nie kłaść się za wcześnie i oszukiwać. I jeszcze za to zółtko dostał.
karnego nie było, ale nie mam wątpliwości, przeciwko nam byłby zagwizdany
Nie było, bo tylko nam się takich nie gwiżdze. That is why.
Dla cierpliwych ktorzy uwazaja ,ze karny byl proponujde ogladnac powtorki... zobaczcie jak uklada stopy specjalnie na zachaczenie i udaje .tu jest glowny problem niestety....
ale ten Rodin to p.i.p.k.a.
PRZYPOMNIJCIE SOBIE KARNEGO DLA WISLY W POPRZEDNIEJ RUNDZIE. IDENTYCZNA SYTUACJA TAM BYL KARNY TU NIE MA!!!!!!!!
A czy sadlokowi nie należały się czasem dwie żółte kartki ? O to mam największe pretensje !
krakowska piłka przeżywa poważny kryzys
ale Dzikkkk spier.....
Alvarez mógł to podprowadzić 2 metry
On mógł spytać bramkarza w który róg ma mu strzelić.
Taka sytuację mógł zjebać junior a nie gość z 2 bundesligi
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)