[quote='srk' pid='1484378' dateline='1618755600']
[quote='wrzo.ksc' pid='1484377' dateline='1618755368']
Panowie nasza transmisja tylko na canal plus premium HD I UHD?
[/quote]
Tak, ale jak nie masz to na strims.world znajdziesz, tylko musisz przeklikać się po 20 raz przez reklamę :)
[/quote]
Albo zainstalować" Ad blocker" :)
-
-
25 kolejka Legia Warszawa - Cracovia 18 kwietnia, 17:30
[img]https://pbs.twimg.com/media/EzQyTU-UcAQrcNI?format=jpg[/img]
Jeden Polak w składzie, to się w głowie nie mieści co ten menel robi z tą drużyną
Ogrodnik już kombinuje jak może.. Ale dobrze ze jest Hrosso i Marquez.. Szymonowicz niech sobie lepiej odpocznie.. Co z tym Siplakiem się dzieje? Dwa mecze jest a 4 go nie ma..
Nie bardzo wierzę, że Dytiatiev jest gorszy od pary dzisiejszych stoperów... Ale ja nie jestem czołówką trenerów ESA.
- Edytowany
Szczerze na dzisiaj nie widzę u nas Polaka, który zasługiwałby na skład. Najprędzej Niemczycki ale od jakiegoś czasu nic nam nie wybronił i jakby nie przepis o młodzieżowcu to Hrosso by wskoczył do bramki szybciej.
Piszczek i Szymonowicz też swoje mają za uszami.
Kosecki, gdyby miał siły na cały mecz.
Pik, gdyby nie był szklany. Pestka/Kanach, ale też wiadomo.
I tak, teoretycznie powinniśmy w tym sezonie zaczynać ustalanie składu od Wdowiaka. :(
Wiem, Budziński!
[quote='gusto' pid='1484383' dateline='1618756401']
[img]https://pbs.twimg.com/media/EzQyTU-UcAQrcNI?format=jpg[/img]
[/quote]
Skład eksperyment przed meczem być może nawet o utrzymanie z WP
Obstawiam, że Probierz usłyszał o zainteresowaniu Niemczyckim ze strony Legii i obsrał zbroję. Jeżeli myśli, że Niemczycki celowo puściłby Legii ten mecz, to nawet trochę to śmieszne, że w to uwierzył.
W Legii wysoki napastnik, który zdobył w tym sezonie kilka bramek, więc Szymonowicza zastępuje wyższy stoper, a za Niemczyckiego bramkarz który lepiej sobie radzi z dośrodkowaniami.
Mnie osobiście bardziej ciekawi dlaczego Thiago, nasz jedyny wyglądający ostatnio jakotako skrzydłowy, usiadł w tym meczu na ławce.
Dobra wiadomość ,że Kosecki już po covidzie
Niestety na pewno nie wygramy bo w moim "kibicowskim życiu" zachodzi pewna prawidłość która polega na tym, że w czasie tej samej kolejki jeszcze nigdy nie zdarzyło sie zeby wygrały moje 3 ukochane drużyny czyli Cracovia, AC Milan i Sandecja.
[quote='KamilloLce' pid='1484391' dateline='1618757575']
Obstawiam, że Probierz usłyszał o zainteresowaniu Niemczyckim ze strony Legii i obsrał zbroję. Jeżeli myśli, że Niemczycki celowo puściłby Legii ten mecz, to nawet trochę to śmieszne, że w to uwierzył.
[/quote]
A ja obstawiam ,że prezes poczytał na forum ,że na walkę o utrzymanie może jednak stary doświadczony bramkarz i zapytał ogrodnika dlaczego nie próbuje ;)
[quote='soyer' pid='1484394' dateline='1618757967']
Mnie osobiście bardziej ciekawi dlaczego Thiago, nasz jedyny wyglądający ostatnio jakotako skrzydłowy, usiadł w tym meczu na ławce.
[/quote]
Nie pasuje do taktyki..
[quote='Khalid' pid='1484397' dateline='1618758231']
[/quote]
A ja obstawiam ,że prezes poczytał na forum ,że na walkę o utrzymanie może jednak stary doświadczony bramkarz i zapytał ogrodnika dlaczego nie próbuje ;)
[/quote]
ale Hrosso to nie bramkarz :D
[quote='squier strat' pid='1484400' dateline='1618758589']
[quote='Khalid' pid='1484397' dateline='1618758231']
[/quote]
[/quote]
ale Hrosso to nie bramkarz :D
[/quote]
Dobry bramkarz ale nie wiadomo w jakiej formie. 9 miesięcy nie gra.
Pasy do boju
"Banda Pijanych dziś śpiewa Cracovia Pany !!!" :)
ps: Chyba z wyjazdu do Igloopol-u w latach 80-ych ;)
Dimun to jest truskawka na torcie MKS-u
cwelik tylko rozkłada ręce,
[quote='rozrabiaka' pid='1484411' dateline='1618760803']
Dimun to jest truskawka na torcie MKS-u
[/quote]
trafi kiedyś na nowe logo MKSu
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)