[url=https://naforum.zapodaj.net/a9e50a7dc88a.jpg.html][img]https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a9e50a7dc88a.jpg[/img][/url]
-
-
2020/21 Pozostałe mecze kolejki nr 24
W piątek tylko zwycięstwa gości....
Hehe za dobrych czasów takie piątkowe ułożenie zapewniało kilka nowych gadżetów gtsu do kolekcji :D
Oby Raków tam mocno wybiegał zwycięstwo, kosztem nawet kilku kontuzji ;)
Jazda jazda blada gwiazda:) niech Rasputin zrehabilitujcie się za żałosną grę z Podbeskidziem i karze swoim grajkom wybiegać, wygryźć i wykopać zaszczytny remis z galaktycznym Rakowem :rolleyes: :D
[quote='VelVet' pid='1482566' dateline='1617895643']
Hehe za dobrych czasów takie piątkowe ułożenie zapewniało kilka nowych gadżetów gtsu do kolekcji :D
Oby Raków tam mocno wybiegał zwycięstwo, kosztem nawet kilku kontuzji ;)
[/quote]
No najlepiej 10 kontuzji, niegroźnych, ale eliminujących ich z gry na tydzień
Grypa żołądkowa by byłą ok. Dla obu drużyn.
[quote='ALRS' pid='1482563' dateline='1617889985']
W piątek tylko zwycięstwa gości....
[/quote]
Oj, przydało by się !
Wdowiak na azylu zapakuje 2 bramki.
U ogrodnika to niedopomyslenia, u Papszuna realne..
[quote='pablo74' pid='1482652' dateline='1617975165']
Wdowiak na azylu zapakuje 2 bramki.
[/quote]
Chyba do TIR-a i na złom wywiezie ;)
RAKÓW GOLLLLLLL :D
Widziałem akcję i bramkę na 1:2 i przestałem myśleć o finale PP.
Też oglądam i jak Raków tak zagra z nami to będzie bardzo ciężko. My na dziś jesteśmy z innej galaktyki piłkarskiego dziadostwa.
psy sobie skaczą do gardeł. cwele
Mecz meczowi nierówny. Możemy wygrać.
Problem w tym ,że w sytuacji lotów z ekstraklasy cały Puchar [s]Pocieszenia[/s] przepraszam [b]ALIBI_DLA_NIEUDOLNEGO_ZARZĄDU[/b]
mnie ^&^$ a zresztą najlepiej to Siemion na TP napisał.
No i przynajmniej psy też w pizde, weekend jako tako uratowany.
zdychaj k.u.r.w.o :D
Plock jest w kryzysie, przegrywa kolejny mecz i jest szansa wciągnąć ich do walki o utrzymanie. Kluczowy dla nas będzie mecz z petrochemią, konieczne 3 punkty! Kundel radzio rezygnuje po sezonie z treserki, może na koniec spuści jedną rzekę.
Oglądałem spory kawałek meczu Warta - Stal i powiem jedno: nikt nie zasługuje piłkarsko na spadek tak jak Stal. Poziom żenujący, jak wspominam dawne czasy, to byłaby to solidna drużyna z środka tabeli. 1 (czyli 2) ligi oczywiście.
przystawka do El-Classico zaliczona, tylko kelner sie pomylil he he
Oglądałem mecz, a raczej "mecz" Warta-Stal bez komentarza.
Język futbolu jest jednak bardzo prosty.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa k.urwa
Eeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjj k.urwa
dobrze go Dżeki jebnąłeś
Ja pierdol.ę hhhhhhhhrrrrrrraaaaaaaaaaa (to było charkanie)
W każdym bądź razie oglądanie takiego spektaklu w obecności kobiet lub nie daj Boże dzieci powinno być zakazane.
Tak jak napisał Docent, Stal jest tak słaba, że nie ma opcji, abyśmy spadli, choć z drugiej strony Cracovia nie raz i nie dwa dokonywała rzeczy niemożliwych.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)