Mija tydzień za tygodniem....a my cały czas gramy to samo gówno... :dodgy: już nie wspomnę o podawaniu piłki do przeciwnika w okolicach naszego pola karnego... może do lata jakiś mecz uda nam się wygrać :rolleyes:
-
-
21 kolejka. Cracovia - Śląsk Wrocław piątek 12-03-2021 g. 18.00
Ale nudy... przez moment żałowałem, że poskapilem grosza na wykup transmisji hokeja dopóki nie zobaczyłem wyniku :( oby nie był to czarny piątek, no nic oglądam dalej i walczę by nie usnąć Hej Pasy gol !
Obawiam się,że po otwarciu trubun nasza frekfencja wiele by się nie poprawiła
Chyba nie ma różnicy między meczem "roślinek" Ogrodnika a baletem mongolskim :(
Pan trener Probierz stał się w naszym klubie promotorem impotencji piłkarskiej. Toleruje grę na stojąco, bez myśli przewodniej. Gwiazdor Hanka od wielu meczów pozoruje grę i odcina kupony. Marazm jest kompletny. . .
Niestety Dimunator wyleczył kontuzje
[quote='H.K.S.C.' pid='1477783' dateline='1615571138']
Niestety Dimunator wyleczył kontuzje
[/quote]
Ty poważnie piszesz? Przypomnij sobie Loshaja i Sadikovicia ostatnio, zobacz co grają Hanca, Rapa, Piszczek, stoperzy, Rivaldinho. Kosecki jest kasowany co akcję. A ty piszesz, że Dimun gra słabo?
Remisami wjedziemy do I ligi.
muszę powiedzieć, że Rivaldo wyróżnia się na plus w środku pola, to tylko i wyłącznie świadczy o formie drużyny
Do przerwy kawał meczycha.
Czaimy się na swojaka Śląska, jedyna opcja
25 % niecelnych podań , nieumiejętność przyjęcia prostej piłki - to ma być recepta na zwycięstwo ? Tak beznadziejnie słabo nie graliśmy od dawna .
Panowie kurde bo ja tysiaka przegram
Jarkos_ całkiem poważnie gość nie potrafi grać w piłkę jak większość naszych kopaczy i dodatkowo nie zagrał dziś ani jednego celnego podania. Jest bardziej drewniany niż Pinokio.
Nic od grudnia się nie zmieniło... cały czas 0 pozytywów w naszej grze :sleepy:
[quote="pasiak91" pid='1477792' dateline='1615571635']
Panowie kurde bo ja tysiaka przegram
[/quote]
Nie przegrasz. Zainwestujesz pod przyszłe plony ogrodnika.
[quote='rozrabiaka' pid='1477764' dateline='1615570039']
Ja nie wiem co się z Hancą dzieje :(
A środek pola z Dimunem to jest jak granie w 10
[/quote]
Chyba w 9, nie zapominajmy o synu ojca, który obecny jest jedynie duchem.
Liczymy na swojaka albo jakiś karny z Varu
W grze do przodu wciąż te fatalne przyzwyczajenia. Zauważyłem, że mamy dokładnie taki sam przebiegnięty dystans co oni, przy znacznie większym posiadaniu piłki przez Śląsk i większej ilości celnych podań po ich stronie. Ale jest trochę prawdy w tym powiedzonku o 'głupim bieganiu'. Naszym nie chce się wybiegać tego meczu, w sensie - więcej dynamiki, więcej sprintów w akcjach do przodu. Jak się już zbliżą do pola karnego Śląska, to zwalniają i czytelnie rozrzucają do boku. A jak jest strata, to dopiero wtedy biegają za kontrą i nabijają te kilometry...
Niepotrzebnie oglądam ligę mistrzów, bo naszym meczu dostaję torsji.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)