[quote='jesus' pid='1472717' dateline='1613226784']
siedzimy już na nich, będzie 3:1 ;-)
[/quote]
Daj namiary na swojego dealer'a...
-
-
17 kolejka: Cracovia - Podbeskidzie B.-B., 13 lutego, 15:00
Ja pier.do.le tu wystarczy dać prostopadłą piłkę i na 90% gol. Filipiak Tabisz WON
Dlaboga, panie Budziński! Larum grają! Wojna! Nieprzyjaciel w granicach! A ty się z ławki nie zrywasz? Trąbki nie chwytasz? Na lajkonika nie siadasz?
Budzik jest na ławce? Dawać Pika za Zauche ale gramy dno pod każdym względem.
[quote='Miszczu2007' pid='1472722' dateline='1613226982']
Budzik jest na ławce? Dawać Pika za Zauche ale gramy dno pod każdym względem.
[/quote]
Juz thiago wszedl za zauche
- Edytowany
Wynik gorszy niż gra. Zaczęliśmy w końcu grać po ziemi, gorzej że bez obrony.
Kolejny orzeł wpuszczony a Hanca który coś szarpał do przodu na obronie. Sabotazysta?
Podbeskidzie gra bez swojego najlepszego strzelca i robi sobie co chce na Kałuży... gorzej juz nie bedzie :dodgy:
Dzięki januszkowi i tabiszowi żaden wartościowy zawodnik z ligi polskiej do nas nie przyjdzie, będziemy ściągać szrot zza granicy.
Karny ?
No to wapno!
Karny .
- Edytowany
Gool !!
Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka
Brawo nasz Latający Holender!!!!
Po tym prezencie od Podbeskidzia nie widzę innej możliwości jak tego meczu nie wygrać.
30 minut przewagą rywala, później zaczęliśmy grać w piłkę i jakoś się dało .Jednak potrafimy grać kombinacyjnie , kreować sytuacje i strzelać .
[quote='Camron' pid='1472734' dateline='1613227649']
Po tym prezencie od Podbeskidzia nie widzę innej możliwości jak tego meczu [b]nie wygrać.[/b]
[/quote]
ja bym jednak wolał wygrać :P
Wyglądało to źle , a nawet bardzo , ale na przerwę schodzimy z nadziejami że będzie dobrze. Nie wolno tego meczu przegrać.
[quote='barney' pid='1472718' dateline='1613226820']
Dawać Budzika!!
Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka
[/quote]
Lepiej nie będzie, ale może śmieszniej.
Co trzeba mieć w głowie, aby jedynego naszego zawodnika o inklinacjach ofensywnych wystawiać z tyłu?
Jeszcze nie zremisowaliśmy tego meczu.
Przepchniemy jedna bramką...Ciężko grać bez napastników
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)