Wynik 5-1 a nie 5-2
Dramat jak to wyglądało... Narazie ta drużyna to cyrk Rudolfa już lepsi byli Czesi z benzynki bo chociaż zamienili 5 słów z trenerem i wiedzieli , że muszą sobie radzić sami. Teraz to niedosc że posciągano od sasa do lasa to zanim się chłopaki na migi połapią o co chodzi to może być po Play offach , nasz nowy Zdeno Ignatowicz Chara na przewagi nadaje się jak Rudolf do boksu, nawet na h.necie napisano, że to obrońca typu stay in the home do bronienia a nie do rozgrywania! Po samych warunkach to widać... Ehhh
-
-
[33] GKS Tychy vs Cracovia | niedziela 31.01.2021 r., godz. 17.00
Rohaczek powie ze trzecia tercja dobra bo remisowa ,jest postęp :P
a po [color=#333333][size=medium][font=Arimo, Arial, sans-serif]60[/font][/size][/color] minutach ten ruski bramkarz raczej nie będzie Radzikiem na 35 strzałow puszcza 5 goli i srednia skuteczność 85%
Raszka drugi bramkarz Tyskich na 31 strzałow 1 gol i aż 95 %
Raszka raczej drugi w Tychach,a my dalej nie mamy pierwszego golkipera!!
Postawa Cracovii oczywiście żenująca, ale skreślać goalie po pierwszym występie... No cóż, każdy ma prawo do własnego zdania.
Oczywiście, że nie wolno skreślać po pierwszym meczu. Ogólnie dziś słabo, a mało czasu na zgranie. Jeżeli wtopimy ten sezon to może będzie wreszcie szansa na długo oczekiwaną wymianę, także w każdej sytuacji należy się doszukiwać pozytywów. Ale czy tak będzie i jaki będzie ostateczny wynik tego sezonu to zobaczymy. Budowanie drużyny na za pięć dwunasta to też ryzykowne posunięcie, bo w każdej chwili "plandemia" może o sobie dać znać o trzeba będzie poprzyznawać medale wg postawy z całego sezonu. Ogólnie nie podoba mi się to wszystko.
- Edytowany
Ja też jestem zdania, że za wcześnie na ocenę bramkarza. Defensywa w ogóle nie pomagała i Tyscy w przewagach ( i nie tylko) rozklepywali naszą defensywę oddając strzały z najbliższej odległości bądź po dobitkach. Przy bramce ( dlaczego uznanej?) Rzeszutki bez szans, jedynie na konto naszego bramkarza , bramka z początku 3 tercji. Może drugi Radzik to nie będzie ale wydaję mi się, że na pewno lepszy łapacz od Petraska i Kowalówki ;)
- Edytowany
Radzik miał spotkania ważne i nawet wybronił coś koło sześćdziesięciu strzałów na spotkanie -to daję szansę Majstra
by coś ugrać już trzeba coś pokazać !!
a tak po pierwsze solidna drużynę powinno sie budować od bramkarza !!to podstawa w hokejowym rzemiośle
to musi być jak najbardziej pewne ,a nie budowane na ostatnią chwilę,ze albo cos wypali albo nie !?
A mówiłem żeby Rafała z emerytury przywrócić [emoji3516][emoji16][emoji846]
Wysłane z mojego SM-A750FN przy użyciu Tapatalka
Ja jestem spokojny. Zubereg napisał, że trzeba jeszcze tylko bramkarza i gramy w finale.
Jest bramkarz? Jest. Kupić pop corn i spokojnie czekać na finał ;)
Lepiej se małom paczke kup :D
Ja będę oceniać po PO
E tam , puścilismy Tyskim bo 1/8 z Jastrzębiem chcemy grać ;)
Skoro tak piszesz Khalidzie to jestem spokojny. ;)
[quote='CHT' pid='1470530' dateline='1612132103']
Skoro tak piszesz Khalidzie to jestem spokojny. ;)
[/quote]
:D
ej...moze napisze cos odkrywczego, nie wiem, ale nawet jakbysmy w bramce postawili ....(tu wpisz nazwisko najlepszego wg Ciebie z NHL) to przy takiej obronie skutecznosc spadnie mu do poziomu w ktorym powie ze w NHL latwiej.
Po pierwsze w Tychach widac zgranie i kombinacje a przede wszystkim predkosc, stad te nasze problemy.
mam nadzieje (moze naiwnie) ze my juz zasadniczy odpuscilismy i robimy wszystko zeby sie dobrze przygotowac (kondycyjnie) do PO - chyba zostaje sie trzymac tej nadziei bo co innego. Jak zaczna szybciej jezdzic i nie zdychac w trakcie meczu to moze cos z tego bedzie
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)