Zero pomysłu na grę, gdzie Ci młodzi którzy mieli być wprowadzani w zamian za transfery? Ten młody to Marquez? :)
Pokonała nas drużyna no name'ow z Tralka i Kopczyńskim. Po co ściągać szrot z zagranicy skoro mogą grać Polacy i wygrywać?
Za tydzień z pogonią 0-3 to będzie najmniejszy wymiar kary
-
-
Warta Poznań- Cracovia 30-01-2021 godz 15:00
Rzygać mi się chce jak na nich patrze.Cały pomysł na gre to milion dośrodkowań w pole karne z czego nic nie wynika.W Szczecinie bez Szymonowicza i Hanki głatkie 3:0 w pape i do domu.
dobrze, że mam wyyebane, bo inaczej bym się wqrwił
- Edytowany
[quote='janczer' pid='1469915' dateline='1612021871']
żebyś się Filipiak nie przejechał. Spadek zagląda nam w oczy.
[/quote]
ważne, że jakichś ślizgaczy na Siedleckiego ściąga,
on na złość pakuje kasę w dyscyplinę, która interesuje tak na prawdę kilkaset osób w Krakowie
Czyli całe szczęście , że nie oglądałem tego "widowiska" .Za tydzień też wyjadę z Krakowa tam gdzie nie ma canal+ .
No i co z tego, że przegraliśmy z Wartą. Mamy przecież syna ojca, treneroprezesa, centrum treningowe i miliony na transfery. I co mi pan zrobisz?
Przyczajony tygrys, ukryty smok
My poprostu nie dorośliśmy do tego aby rozumieć głębszy sens ;)
Teraz kluczowe będą mecze z pozostałymi beniaminkami, bo nie mamy drużyny na spokojny ligowy byt.
- Edytowany
[quote='MARCIN QN' pid='1469935' dateline='1612022527']
Rzygać mi się chce jak na nich patrze.Cały pomysł na gre to milion dośrodkowań w pole karne z czego nic nie wynika.W Szczecinie bez Szymonowicza i Hanki głatkie 3:0 w pape i do domu.
[/quote]
Przynajmniej zagrają młodzi Polacy , jak zapowiadał Miczurin .
Probierz mówił o passie ale chyba o kompromitacji.
[quote="hank" pid='1469946' dateline='1612022935']
[quote='MARCIN QN' pid='1469935' dateline='1612022527']
[/quote]
Przynajmniej zagrają młodzi Polacy .
[/quote]
Rivaldo i Marquez ;-)
- Edytowany
Ot i "najstał koniec na samym poczatku": w lidze gramy już tylko o to aby w walke o utrzymanie się nie zaplątać .
Cholera jasna PANIE TRENEJRO Twoja AUTORSKA drużyna przegrywając 0-1 od 80 do 90 minuty do pola karnego Warty zbliżyć się nie mogła
A i z przekroczeniem lini srodkowej były problemy.
FRAJERSTWO i WSTYD ten mecz.
Mecz bez znaczenia , spaść nie spadniemy ,o coś więcej nie zagramy. Wygrać z pucharach i niech już będzie lato.
[quote='PAS' pid='1469942' dateline='1612022725']
No i co z tego, że przegraliśmy z Wartą. Mamy przecież syna ojca, treneroprezesa, centrum treningowe i miliony na transfery. I co mi pan zrobisz?
[/quote]
i samolot
- Edytowany
Ale słabiiiii jestesmy :D :sleepy:
My z żadnym beniaminkiem nie potrafimy wygrać chociaż 1 meczu.... :rolleyes:
I już sam nie wiem czy mam się śmiać czy płakać patrząc na gre Cracovii...
[quote='squier strat' pid='1469939' dateline='1612022628']
[quote='janczer' pid='1469915' dateline='1612021871']
żebyś się Filipiak nie przejechał. Spadek zagląda nam w oczy.
[/quote]
on na złość pakuje kasę w dyscyplinę, która interesuje tak na prawdę kilkaset osób w Krakowie
[/quote]
Spadaj gościu hokej jest 100 razy lepszy niż ta szmacianka
[quote="squier strat" pid='1469939' dateline='1612022628']
[/quote]
W hokeju mamy sukcesy, ale kibic kopanej nigdy tego nie zrozumie.
Co do zainteresowania - o piłce w zasadzie też można powiedzieć, że interesuje znikomy procent ludzi w Krakowie.
[quote='Kajak' pid='1469958' dateline='1612023843']
Mecz bez znaczenia , spaść nie spadniemy ,o coś więcej nie zagramy. Wygrać z pucharach i niech już będzie lato.
[/quote]
Jeszcze ze dwa razy w pałę i ryzyko spadku nie będzie takie odległe,a za puchary to ja dziękuję bardzo.Oglądać kolejne dzwony gdzieś na mongolskich stepach..
No oczywiście że lepiej wygrywać niż przegrywać .Pan Filipiak jednak ma inne zdanie na ten temat i ja nic na to nie poradzę.
Tu nie ma nawet o czym dyskutować.... :rolleyes:
Cracovia nie potrafi wygrać meczu grając z Podbeskidziem, Stalą Mielec czy Wartą Poznań. I przykro to pisać, ale jesteśmy na poziomie podłogi.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)