Mam nadzieję ze to wszystko to element taktyki , wyczekujemy ich czy coś, bo jak nie to ja pierdzielę....
-
-
<>200 Wielkie Derby Krakowa <> 04.12.2020, godz.20.30 /Piątek
Jak dla mnie, to Mielcarski, który miał epizod na Reymonta u Cupiała, jest beznadziejnym komentatorem. Poziom jego ględzenia, tych jego przydługich analiz psychologicznych odbiera ochotę do oglądania spotkań. Gleń bardziej konkretny i rzeczowy, tylko chyba nie włożył okularów, Szybko zawyrokował, że Stefański pokaże na wapno.
Ludzie...Cracovia Pany! Gdzie ta wiara? Za dużo komentatorów słuchacie co pierdolą kocopoły. Siplak w przerwie dobrze powiedział. Wyrównany mecz derbowy i wygramy go!
Do Rivaldo nie mam pretensji, piłka nawet w pobliżu nie przelatuje
[quote='dzelo' pid='1463496' dateline='1607113822']
Ta drużyna to nawet nie umie wymienić kilku podań, z przyjęciem piłki też mają problem. Fiolić to nie kopnął celnie piłki. Ofensywnej akcji żadnej, dokładnie żadnej. Jak na 3 lata pracy ?? hmmmmm. Na treningach to chyba w szachy grają. Szczerze to zęby już zaczynały boleć, a jak ma tak wyglądać druga połowa to będzie ciężko dotrwać do końca.
[/quote]
a większość forum odprawiała modły żeby Fiolicia wykupić a na tle "biednych psów" wygląda jak zagubiony chłopiec. Dramat
Alvarez ???? tu nawet tata swojego syna by nie pomógł.
3 lata budowy dryzyny... :) :) :)
Mam nadzieję, że Probierz wie co robi. I chce pieski wybiegac a potem Pelle strzeli hattricka
Standardowo derby za Probierza - nasi +5kg w majtkach i pograne.
Najlepsze jest to że u mnie się coś "naprawiło" i nie słyszę komentatorów...
Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka
Co jest grane.Tak długo trwały przepychanki by znowu był Fiolić. Jak by miał Nas zbawić. Przecież On jest najgorszy na boisku w każdym meczu w którym zagrał. TO MA BYĆ SKRZYDŁOWY?
Halo wóz? Karny?
Tylko nie Hanca...
Haha
Ciekawa jaka musi być ręka żeby nam gwizdnąć karnego ?
Hanka się zrobił gwiazdorem. Oszczędnie się rusza i podaje niecelnie.
nie było karnego, proszę o obiektywizm
Musiała by być podwójna jak w koszyków, może wtedy.
Będzie musiał zawodnik kozłować piłkę
Jedyna szansa to że psy zaczną jęczeć po 60 min
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)