Straszna padaka!
-
-
<>200 Wielkie Derby Krakowa <> 04.12.2020, godz.20.30 /Piątek
Dobrze że przerwa
Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka
Czy 2 połowa może być gorsza w naszym wykonaniu ??
Dawno nie było tak beznadziejnie słabych derbów. Ciekawe czy sędzia Stefański będzie liczył sekundy bramkarzom, tak jak kiedyś policzył Cabajowi w meczu z Legią.
Co robi Cecarič na ławce trenerskiej psów ?
Nie było niczego w 1. połowie. No poza ambicją. To jest dramat, że pilkarsko u siebie jesteśmy słabsi od rozbitych rywali. Ludzie, przecież to jest niewiarygodne.
Wódkę ostatni raz piłem ze dwa lata temu. Zakupiony browar odstawiam do lodówki i lecę po flaszkę, może uda się zakupić spirytus rektyfikowany.
- Edytowany
Akurat Stefański póki co dobrze gwiżdże. Oby się nie okazało że swoją niekompetencję Probierz będzie chciał przykryć czerwona kartka i tyle będzie jego wkładu w meczu.
Póki co to wygląda jakby Probierz przejął zespół 24h wczesniei a nie 3 lata temu.
[quote='mariusz' pid='1463481' dateline='1607113230']
Co robi Cecarič na ławce trenerskiej psów ?
[/quote]
A to lis, przefarbował się :)
psy 59 procent posiadania piłki
Jak psy mają piłkę, to nasi zachowują dystans społeczny. Kurewa jak można być tak zesranym
To nie jest futbol amerykański żeby zdobywać yardy wykopami, zero taktyki, zero techniki, zero pomysłu, same straty piłki.
Kto ma piłkę ten śmierdzi. Taktyka na dziś...
Po co wychodzić, po co się ustawiać...
Przez ostatnie 3 lata gts jest najsłabszy od 1948 roku a ogrodnik nie umie z nimi wygrać!!! (jedno przypadkowe zwycięstwo nie zmienia obrazu blamaży u siebie, 3 razy w pałę!!)
Które to już derby, które wyglądają tak samo,ja powoli mam dość.
Pro-bierzu! Dziś trzeba być Anty-, na miłość boską!
Rivaldo zmiana bo zupełnie niewidoczny, środek też fatalnie wygląda :(
Przydałby się Alvarez dziś
Te 15min przerwy to egzamin Probierza?
- Edytowany
Ta drużyna to nawet nie umie wymienić kilku podań, z przyjęciem piłki też mają problem. Fiolić nie kopnął celnie piłki. Ofensywnej akcji żadnej, dokładnie żadnej. Jak na 3 lata pracy ?? hmmmmm. Na treningach to chyba w szachy grają. Szczerze to zęby już zaczynały boleć, a jak ma tak wyglądać druga połowa to będzie ciężko dotrwać do końca.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)