Aj co za festiwal niewymuszonych błędów i strat u nas, znowu pełne majty, trzeba się otrząsnąć
-
-
<>200 Wielkie Derby Krakowa <> 04.12.2020, godz.20.30 /Piątek
Przecież to jest jakiś sabotaż... Ci ludzie maja problem z najprostrzymi przyjeciami pilki czy jej podaniem nawet na 3 metry...
Dramat, tragedia, idę pić bo na trzeźwo może być dalej słabo
Po 30 minutach słabo to wygląda.... murzyn z wisły robi co chce na boisku :dodgy:
Zmiany,zmiany,zmiany w przerwie
Chaos to mało powiedziane.Hanka jest kompletnie do niczego. Rivaldinho i van Amersfoort też słabo..
Co to kurwa jest panie trener?
Należy im się solidny opierd.... w szatni. Może się obudzą
- Edytowany
Na razie najlepszy Rupa, Siplak i Loshaj, bo atakują. Dobrze też Pele. Wreszcie żółtko dla psa zasłużone. Wygramy to na spokojnie.
PS. Ale kartki dla Probierza to już norma.
Tragedia , obsrrani jaby przyjechał Bayern
Dobrze że zakmneli ryje komentatorzy...
Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka
Lipa straszną. co wogole z Alvarezem?
Cracovia poziom okręgówki.. Nie ma. Kogo pochwalić... Na 2 połowę wystawić kolejna jedenastkę
O mało się komentator nie zesrał ze szczęścia że będzie karny a tu kuku.
Symulke sezonu już mamy!
- Edytowany
Nie do wiary... Gdy już myślisz że głębiej w derbowym mule nie da się zagrzebać Probierz mówi 'potrzymaj mi whiskey'.
Jedyna nadzieją że psy zdechną kondycyjnie.
Parodia...
Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka
Słaabooooooooooo :@
W ofensywie nie istniejemy.... :dodgy: najwyższa pora się obudzić bo dostaniemy w cymbał.
0 zagrożenia pod bramką gts'u...
Dramatycznie to wyglada, wynalazki ogrodnika przestraszone jakby Benfica przyjechała.
Ale co was dziwi ? Zupełnie przeciętna drużyna słabego trenera,
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)