STAŁO SIĘ FAKTEM !!!
https://www.facebook.com/share/xcHswgaUBZ1yVL73/
-
-
Rudolf Roháček
- Edytowany
No to nowe otwarcie
Jak doczytałem później, że ma być doradcą, to nabrałem trochę obaw. Myślę, że przyjmie nową propozycję, w końcu trzeba dogorywać do emerytury.
Co jak co ale według mnie powinniśmy postawić Rohackowi pomnik pod lodowiskiem. Bywało różnie ale zdecydowanie więcej było tych dobrych momentów. Poświęcił temu klubowi kawał życia (20 lat) zdobył 7 złotych medali, 4 srebrne, 2 brązowe, 3 puchary polski, 3 superpuchary i jeden puchar kontynentalny. Jak dla mnie to mu się należy
Zasługi dla klubu ma ogromne , tym niemniej ostatnie lata były niczym beczka dziegciu .
Należy RR pięknie podziękować za te wszystkie osiągnięcia , tytuły i medale i ... rozglądnąć się za nowym trenerem .
@hank#159 Oczywiście, że ostatnie lata to pasmo niepowodzeń ale niech to nie przysłoni nam sukcesów. Wiem, że ty tak nie myślisz ale pisze to dla tych, którzy skupiają się na ostatnim czasie
Było w pytę i to nie raz,
https://www.youtube.com/watch?v=jBmtcA8lTYg
No nareszcie dobre wieści !!! Szacun za dokonania osiągnięcia i te 20 lat ale ostatni czas pokazał że to musi się skończyć!
Dziękuję trenerze i żegnam bez żalu! Czas na nowe!
Czas RR w Pasach się skończył , tak to w życiu bywa .Ja, pomimo ostatnio mojego narzekania i krytyki , będę pamiętał te najlepsze momenty .
Dziękuję, panie Rudolfie .
Czy może mnie ktoś poinformować co jest grane z Rohackiem? (Nie jestem w stanie wejść w podany link)
"Decyzją władz klubu MKS Cracovia SSA Rudolf Roháček nie będzie już piastował funkcji szkoleniowca pierwszej drużyny hokeja. Nowy szkoleniowiec zostanie ogłoszony przez władze klubu niebawem."
[quote]#post1611604 ... Oczywiście, że ostatnie lata to pasmo niepowodzeń ...[/quote]
Wcale nie oczywiście, bo to w 'ostatnich latach' odnotowaliśmy największy sukces w historii polskiego hokeja, czyli Puchar Kontynentalny, graliśmy w związku z tym w Lidze Mistrzów, co normalnie jest nagrodą za Mistrzostwo Polski. To tylko dla postawienia kropki, bo według nowego przysłowia "hejt drąży skałę".
Z faktami się jednak nie dyskutuje. Panie Rudolfie, wielkie podziękowania za te 20 lat. Pana osiągnięć w tym klubie nikt nie przebije. Chętnie dołączę się do składki na pomnik (czy raczej popiersie, choć znając koleżeństwo, pewnie skończy się na tablicy honorowej).
Rochaczek zwolniony.
Dzięki za Medale i chwile radości. Czas na zmiany!
Dziękuję Panie Trenerze za wszystkie chwile radości ,które przeżyłem dzięki Tobie!
Dzìękuje Panie trenerze.
Ps. To powinno sie już zdarzyć prsynajmniej rok temu.
[quote]#post1611637 Dzìękuje Panie trenerze.
Ps. To powinno sie już zdarzyć prsynajmniej rok temu.[/quote]
Dokładnie! Drużyna która powinna z palcem w dupie majstra zdobyć nie ugrała nic! Wtedy trzeba było podziękować i się rozstać! Obyło by się bez transparentów okrzyków nacisków i tematów na forum! Ale trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść niepokonanym! Potrafią to nieliczni! Pan RR wyraźnie nie! A szkoda!
- Edytowany
Świetna wiadomość.
[s]Żegnaj czechosłowacki dziadku pazerny na kasę. Nie wiedziałeś kiedy ze sceny zejść i w ten sposób rozmieniłeś swoją legendę na drobne.
Oprócz chwil dobrych w pamięci zostaną obrzydliwe pożegnania z zawodnikami, to jak byłeś znakomitym wzmacniaczem chamstwa serwowanego nam przez okupanta.[/s]
Aaaa, nieeeee
[i]Z knedlików nie ma dania,
Od Hradczan wolę Wawel,
Ciechana bez wahania,
Nad czeskie piwo stawię.
I góry mają małe,
A Vondrackowa stara,
I Szwejków armie całe,
Nic nie napisze Hrabal.
Więc skąd tu wziąć fundament,
Dla zgody z tą Bohemią,
To nie jest już mankament,
I nie jest to alchemią.
Choć Przemyślidów rządów,
Historia to nie miła,
To bieg ostrawskich prądów,
Znów króla nam przysyła.
Ów Rudolf Pierwszym zwany,
Monarcha hokejowy,
Trenerem jest uznanym,
Fachowcem inny słowy.
Uśmiecha się On rzadko,
I w mediach nie bryluje,
Gracze nie mają łatwo,
Jak trzeba rzuci ch...m.
A serce król ma twarde,
Na odpoczynek - siłka,
Bo to jest hokej kurde,
A nie żelowa piłka!
Dlaczego my Onego,
Bezbrzeżnie uwielbiamy,
Bo dzięki pracy jego,
Cracovia nadal Pany!
Nie straszne mu kontuzje,
I budżet kryzysowy,
Nie wpada król w konfuzje,
Nie łamie sobie głowy.
Nosowi ufa swemu,
W taktyce miesza stale,
I właśnie dzięki temu,
Zdobywa nam medale.
Grad brązu, srebra, złota,
Oklaski słychać wokół,
Zapełnia się gablota,
Rudolfa hoop na cokół.
A żeby mu na słupie,
Nie było łyso trochę,
To resztę Czechów w kupie,
Do stóp mu na radochę.
Fojtika za te rajdy,
Valcaka za podania,
Dvoraka za blokady,
Dudasa - boksowania.
[/i]
[i]I niech się niesie fama,
Ku Cracoviackiej chwale,
Że polsko-czeska sztama,
To brzmi od dziś wspaniale![/i]
[i]by gtx[/i]
Dziękuję Panie Trenerze.
Czy to fejk czy rzeczywiście wypowaida się były gracz?
BYLY GRACZ
2024-04-05 14:31:07
Nareszcie,ja mogę powiedzieć tylko tyle co tak późno
A dla litościwych fanów rochaczka to niestety ale pani sprzątająca zrobiła by takie same sukcesy stojąc na ławce i mając takie duże pieniądze
Bo mial tyle ile chciał,zawodników takich jakich chciał więc łaski żadnej nie zrobil
A jak nic nie zdobywał to perfidnie oklamywal pana profesora dokładnie tego co jak powiedzial miał do niego duży szacunek,gość bez charakteru
Panie profesorze to Panu dziękujemy za te wszystkie sukcesy,mogło być ich więcej ale niestety mieliśmy zle światło,zły lód,złego rolbiste,zawodnicy mecze sprzedawali itd można wymieniać bez końca co ta czarna głową wymyśliła.
Informacja pochodzi z portalu Hokej.Net. Czytaj więcej na https://hokej.net/artykul/koniec-pewnej-epoki-rohacek-nie-jest-juz-trenerem-cracovii
Niestety jakiś buc co się kryje pod płaszczykiem. Tak tak, nie nie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)