jak dla mnie sciema chcą wyleczyć kontuzję bo nie mają napastnika
-
-
Superpuchar Polski 2020 Legia-Cracovia 9 Sierpień g.20.00
BOJĄ SIE GRAC Z PASAMI BO WPIER..... MUROWANY
Boniek pisze ze może być walkower co da nam SP bez gry :D
- Edytowany
[quote='konrad_pn' pid='1443422' dateline='1596902137']
Boniek pisze ze może być walkower co da nam SP bez gry :D
[/quote]
człowiek bóbr? :D https://twitter.com/czlowiek_bobr
Gdyby się tak stało to nieprzychylne mendy z całej Polski będą pieerdolić że znów załatwiliśmy przy zielonym stoliku
leszeczek
[i]czy pojawi się koncepcja, by jako mecz decydujący o przyznaniu Superpucharu potraktować mecz 10 kolejki Cracovia - Legia?[/i]
Już były takie przypadki i myślę że to jedyne prócz walkowera dla nas rozwiązanie
Dla zwolenikow walkowera i gry juniorami przez cwks mam pytanie...
Gramy mecz ligowy i okazuje sie ze dwa dni przed jeden z naszych zawodnikow ma podejrzenie koronki?? Mecz odwoluja wiec co walkower dla rywali czy mamy grac juniorami jak niektorzy tez takie rozwiazanie proponuja??
Pomysly sie chyba Wam dzis poprostu z goraca urodzily....
Kruszyna
[i] Dla zwolenikow walkowera i gry juniorami przez cwks mam pytanie...[/i]
Jeśli masażysta jest zakażony, a w czwartej jeszcze pracował. To chyba oczywiste że żaden piłkarz który miał z nim kontakt nie mógłby grać jutro..Nie trzeba być zwolennikiem gry juniorami, to po prostu byłaby oczywistość
Kto zdrowy ten ma grać i tyle. Chory do boxu I wskakuje następny. Gdyby to dotyczyło nas to tak grać juniorami. Walkowerów nie lubię. Siła wyższa. Cała drużyna ma grypę żołądkową? To gra ten kto wytrzyma dwie godziny bez klopa i tyle.
Nikt nie chciałby SPP z walkowera, lepiej nie mieć. Bez jaj.
To że Legii było na rękę odwołanie meczu o Superpuchar jest wielce prawdopodobne, ale nie można z tego powodu przyznawać walkowera.
Mecz o Superpuchar powinien odbyć się w ramach 10.kolejki ekstraklasy Cracovia - Legia. Bycie gospodarzem w tym meczu będzie dla nas rekompensatą.
[b]Natomiast pamiętajmy PUCHARY zdobywa się po WALCE, a nie przy zielonym stoliku
[/b]
Ponadto, co będzie - jak nie daj Bóg - wśród naszych piłkarzy pojawi się Covid-19?
Też ma być walkower?
Mecz powinien być wtedy po prostu przełożony
Taaa, już nas kiedyś dotknęła taka sytuacja,kazali grać i nikogo nie interesowało ilu u nas chorych(bodajże 8).
Mecz o SSP w 10 kolejce? To zróbmy finał PP w 18 kolejce,albo w 23,albo w 29.
Mecz powinien być grany jutro albo WO,jako nauka na przyszłość ,żeby nie robić wałów,przynajmniej z wykorzystaniem kwirusa jako przyczyny .
Mecz o SSP połączony z ligowym to nie byłby pierwszy taki przypadek.
[quote='gusto' pid='1443441' dateline='1596911789']
Mecz o SSP połączony z ligowym to nie byłby pierwszy taki przypadek.
[/quote]
My graliśmy tak z GTS-em bodajże w 2004. W lidze był remis, w SP nasze zwycięstwo po karnych. Ten sam mecz :)
Ja mam gdzieś ten cały puchar, ale goście, którzy zarabiają kilkadziesiąt koła miesięcznie powinni być cały czas w reżimie. Czy to takie trudne? Zarabiasz w ch... to siedź na dooopie i nie szukaj przygód.
Jak nie WO to wysoka kara. Nas by nikt nie oszczędził
W 2004 to graliśmy z Polkowicami a jedyny mecz z gts to 0-0 po czerwieni Bastera w azylu
W sezonie 2006/2007 chcieliśmy przełożyć mecz z Lubinem u siebie, mieliśmy grypę w drużynie to się Skorża nie zgodził.
Przegraliśmy 2-4 ,mimo prowadzenia 2-0.
Część zawodników grała z gorączką, Wiśniewski wytrzymał pierwsza połowę.
Póki starczało sił, Lubin nie istniał.
[quote='Arena' pid='1443446' dateline='1596913868']
W sezonie 2006/2007 chcieliśmy przełożyć mecz z Lubinem u siebie, mieliśmy grypę w drużynie to się Skorża nie zgodził.
Przegraliśmy 2-4 ,mimo prowadzenia 2-0.
Część zawodników grała z gorączką, Wiśniewski wytrzymał pierwsza połowę.
Póki starczało sił, Lubin nie istniał.
[/quote]
Dobrze pamiętam ten mecz i otoczkę związaną ze stanem zdrowia naszych piłkarzy. Rzeczywiście początek grali na takiej kurwie, że wydawało się że zjedzą przeciwnika. Potem stopniowo widać było jak prąd odcina :(
Co do Superpucharu, nie wiem jaka jest związana z nim nagroda, ale uważam, że powinni trofeum w tym sezonie nie przyznawać, albo zrobić dodatkowy mecz lub ta 10 kolejka. WO nie będzie miał żadnego smaku.
- Edytowany
Mentny;
rykoszet usunięty
Yarassch jest kibicem Lecha więc miał na myśli mecz Lech-Wisla. Niestety SP jest traktowany przez wszystkich jako zło konieczne czasami, mecze są odwoływane i nikt nad nimi nie płacze. Najśmieszniejszy przykład to mecz Legia-Wisła z 2011 gdy policja uznała Stadion Narodowy za niezbyt bezpieczny i mecz odwołano.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)