Zaczynaja kopać !
-
-
Puchar Polski 2020/2021
Może jakieś w końcu dobre uderzenie, bo narazie ładują w bramkarza i robią z niego bohatera lokalnego. Żeby tylko Kapeluszowi królik nie wyskoczył.....
Musimy grać z większym zębem , bo gramy zbyt spokojnie .
Dobra, pośmialiśmy się trochę z komentatorów, teraz wypadałoby w końcu jakąś bramkę strzelić...
Nie wiem jak Wy, ale ja się zaczynam lekko denerwować.
Ja byłem spokojny do momentu aż dowiedziałem się o konstrukcji nóg Nagórskiego. Mam nadzieję, że Probierz jest na to przygotowany.
Tak sobie kopiemy na stojąco....
doskonale przyjął piłkę na swojej połowie...
@Rock hahah
Żeby tylko nie trafiła się jakaś bramka z Kapelusza;)
Na razie największą atrakcją jest komentarz jakiegoś fana ze Szczecina. Mamy duża przewagę, ale gramy zbyt powolnie i za dużo balonów. Było kilka okazji, ale strzelamy w bramkarza. Trzeba przyspieszyć, bo im bliżej końca tym bardziej nakręceni będą gospodarze.
Pierwsze 45 minut bez komentarza. Nie widać większej różnicy między dwoma zespołami, tak jak się spodziewałem :)
Jest łatwy sposób na poradzenie sobie z komentatorami - wyłączyć głos i niech sobie bełkoczą co chcą.
Większy problem to brak chęci do gry naszych "gwiazdorów".
Panowie, o komentatorze szkoda mówić, wiadomo chłop miejscowy to i sie podnieca. Natomiast gra naszych to porażka - Szymonowicz który daje się robic jakiemuś Kapeluszowi - masakra.
- Edytowany
I są pozdrowienia od wiejskich spikerów ;) fajnie,że mają chłopaki dystans do tego ,że grają na pastwisku :s
[img]https://i.ibb.co/grmT03f/Screen-Shot068.png[/img]
Siplak nauczył się balonów od Rapy
Szymon Kapelusz to musi być narzeczony "eksperta".
- Edytowany
Ahh Szymon Kapelusz.. Głośniki mi prawie wyjebalo pajacu...
Może już czas obudzić się !
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)