[b]Ma ktoś linka do transmisji online ?[/b]
-
-
Puchar Polski 2019/20 Finał Cracovia-Lechia 24.07.2020.Godz.20.00
Ten Helik to qrwa zawsze musi coś spierdolić w meczu o stawkę...
Helik jestes genialny krva twoja mac!!!
[quote='NeMoDW' pid='1440208' dateline='1595614977']
[b]Ma ktoś linka do transmisji online ?[/b]
[/quote]
[url=http://strims.world/CracoviaLechiaGdansk.php]http://strims.world/CracoviaLechiaGdansk.php[/url]
[quote="gusto" pid='1440201' dateline='1595612012']
Ale pod naszym polem karnym bywa jeszcze groźniejszy.
[/quote]
Masz rację, niestety.
Mecz o dużą stawkę = babol.
- Edytowany
jak można być takim kretynem? Przepraszam ale nie wytrzymałem!
Po .uja rozgrywają jak betony wysokim pressingiem wychodzą, Hrosso powinien grac długą i by nie było tej bramki.
DO KU.RWY NĘDZY!!!!!
Pilch nie żyje.
Koniec z pilchizmem.
WALCZYĆ PASY!!!!! WALCZYĆ!!!!!!
Kurwa to jest czerwona od razu za takie zagranie.
Nic nie gramy, dalej te kvrwa balony w pole karne
Skończy się trójką zaraz
Jak zwykle w meczu o stawkę kupa w majtach i 0 niczego... Nasi zaczną grać jak strzela 2 bramki albo stracą jeszcze jedna
Helik powinienen mieć dożywotniego bana na występ w ważnych meczach. Ręce opadają...
Nie ma niczego. Jak za całej kadencji Probierza.
Oczy mi krwawią
nie takie karne gwizdano przeciwko Cracovii
Hellik 2 mecze o stawkę .Dac i Lechia i 2 błędy trampkarskie .Jak można się tak bawić tak blisko od bramki ?
Najgorsze że my nic nie gramy .
Helika trzeba wypierdolic z klubu! Z Dunajska Streda to samo zachowanie...
Helik spier..... Z DAĆ DUNAJSKAi teraz znowu kiwa się pod polem karnym.
Niech wyp.....la.
Szlak mnie trafi..
Helik swoje ...
Albo ich ktoś po pyskach wystrzela w szatni, albo jesteśmy w czarnej...
Oj Helik Helik. Najpierw z DAC teraz Betony..... Żytko naszych czasów!
Jeśli ktoś ma nas jakoś podnieść mentalnie... to tylko Jabłoński. Reszta wygląda totalnie brązowo.
Wszystko rozumiem, ale żeby se samemu gola strzelać w finale, tego qrwa nie rozumiem :(
Wygramy 2-1
Gramy bardzo nerwowo, Probierz to musi uspokoić w przerwie. No i ten juniorski błąd Helika!
Chuja z tego będzie, bo taktyka geniusza na ten mecz była tak jak zwykle, czyli przede wszystkim nie stracić i albo karne, albo strzelić coś na farcie. Druga połowa, to będzie to samo gówno, a betony już nic nie muszą, przygotujcie się na balony w pole karne i gonga z kontry. Kurwa nawet z ławki nie ma kto wejść.
helllllikkkkkkkkkkkkkkk wyyyyyyyyyyyyyyypierda llllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaj
Spodnie pełne kupy. Zero gry na skrzydłach.
Źle to wygląda.
A helik niech idzie do tej championship ,nie chce go więcej widzieć w Cracovii!!!
Pomijajac Helika. Mam nadzieję łysy grzybie, że wytłumaczysz kibicom jak na tak ważny mecz mozna wyjść bez taktyki. Bo tak wygląda pomysł długich piłek na 50 metrów oczywiście niecelnych. Najbardziej mnie ujął obrazek w pewnym momencie jak w środku pola był JEDEN nasz zawodnik. Komedia michaś, naprawiaj polską piłkę z dala od nas!!!
Gramy poki co bez skrzydel, srodek zabetonowany.
Aha i u kilku pilkarzy niestetycpielucha do zmiany...
pierwsza połowa to niestety puenta zakończonego właśnie sezonu
No cóż, mecz oglądam w TV. Jedyne co mogę napisać, to jaki doping, taka gra. Zero ambicji
Posty z durnymi tezami o kibicach zostały usunięte. Po pierwsze kibice robiąc oprawę nie wiedzieli co się wydarzy a po drugie w czym niby przeszkadzali?
Doping jest dość dobry a w momencie gdy jest sektorówka wyciągnięta nie da się mega dopingować. Ciekawe czemu nikt nie pisał gdy Lechia była wtedy cicho? O mikrofonach nie będę pisał bo nie wiem a nie słyszę również tego jak jest w TV.
Drugą połowę mają wyjść i grać, do tego Alomerovic będzie bronił za sektorem Pasów.
trza zdobywać bramki, a wejdzie pewnie Diego
- Edytowany
Z Graalem zaje...te. hasło...
Albo im strzelimy za chwilę albo dostaniemy z kontry.
Jak widzę współpracę Hrosso i Helika to mnie kuwica strzela.
- Edytowany
Rapa włącz mózg! Proszę...
Słupek, czemu to nie weszło?!
- Edytowany
TAK JEST KU.RWA
jest, kvrwa...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)