Hmmm..., jak zacząłem śledzić forum, posty the Paintera dodawały tu kolorytu, takie wspominki, szkoda że nie pisze
-
-
Forumowicze, których brakuje ...
14 dni później
Cieszy, że wielu forumowiczów, sądząc po nikach wróciło
- Edytowany
Malarz, Miszczu, Ian Thorpe., Stara Huta..... :(
358 dni później
:)
- Edytowany
Wrócą jak zdobędziemy medal. Nie dlatego, że są kibicami sukcesu tylko dlatego, że mają wyczucie chwili.
320 dni później
Co sie stało z naszym niegdysiejszym głosem młodego pokolenia ?
Nie wiem co mam sądzić o transferach .
SaNto wróc !!!!
Wszyscy młodzi i starzy forumowicze pozostają w gotowości! :)
Pisał, że życie go pochłania i nie ma czasu na forum.
Po pokazie w Pruszkowie pisał mi żebym przekazał, że pozdrawia i śmieje się z naiwniaków.
Nie zrobiłem tego bo wciąż mnie wqrw trzymał i poza tym nie chciałem dolewać oliwy do ognia, ale niniejszym to czynię 😉
I tak nic więcej niż ciepłej wody nie będzie więc jeden uj. Srajtaśmy w kiblach już nie ma 😉
Po co srajtasma.... jest ciepła woda... i paluszek 😂😂😂
Oszczędności
[quote]#post1747230 Pisał, że życie go pochłania i nie ma czasu na forum.
Po pokazie w Pruszkowie pisał mi żebym przekazał, że pozdrawia i śmieje się z naiwniaków.
Nie zrobiłem tego bo wciąż mnie wqrw trzymał i poza tym nie chciałem dolewać oliwy do ognia, ale niniejszym to czynię 😉
I tak nic więcej niż ciepłej wody nie będzie więc jeden uj. Srajtaśmy w kiblach już nie ma 😉[/quote]
Z reguły się z nim nie zgadzałem oraz miałem alergię na ten osobliwy trolling na zasadzie "nie ważne czy głupio, ważne, ze pod prąd".
Ale nie zmienia to faktu, że gość ma pasiaste DNA i przez te wszystkie lata przeszedł tę samą drogę co większość z nas.
Kiedyś ekscytacja, emocje, dziś już totalne wypalenie i nawet nie zwątpienie, APATIA, OBOJĘTNOŚĆ.
I feel the same bro...
Też tak miałem ale mi przeszło
chyba po ostatnich latach wielu ma dość, choć rok temu mieliśmy nadzieje na coś więcej bo klub szedł w dobrą stronę. Wiem że Prezes Mateusz jest różnie odbierany, ale jakoś przy nim miałem wrażenie że chcemy grać o czołówkę, transfery też zdarzały się na sam koniec ale to były ruchy naprawdę na papierze porządne.
Ma ktoś wiedze, co się stało z geopijatykiem?
[quote]#post1747257 chyba po ostatnich latach wielu ma dość, choć rok temu mieliśmy nadzieje na coś więcej bo klub szedł w dobrą stronę. Wiem że Prezes Mateusz jest różnie odbierany, ale jakoś przy nim miałem wrażenie że chcemy grać o czołówkę, transfery też zdarzały się na sam koniec ale to były ruchy naprawdę na papierze porządne.[/quote]
Jednak liczy się to jak mężczyzna kończy a nie zaczyna .
[quote]#post1747265 [quote]#post1747257 chyba po ostatnich latach wielu ma dość, choć rok temu mieliśmy nadzieje na coś więcej bo klub szedł w dobrą stronę. Wiem że Prezes Mateusz jest różnie odbierany, ale jakoś przy nim miałem wrażenie że chcemy grać o czołówkę, transfery też zdarzały się na sam koniec ale to były ruchy naprawdę na papierze porządne.[/quote]
Jednak liczy się to jak mężczyzna kończy a nie zaczyna .[/quote]
Tak powiedział premier Leszek Miller Po czym go wyrzucili z SLD ^^
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
D.J.Cat, Goście (1)