Pierdole to. Włączam gre
-
-
XXIV sobota 29.02 godzina 20:00 7egia Warszawa - Cracovia
Liczyłem że dowieziemy 1-0 do przerwy, wejdzie Pelle, Lopes, potem Fiolić i jakoś pójdzie. Po to mamy graczy z ligi portugalskiej czy holenderskiej, żeby do kwy nędzy grali z takimi Luquinhasami, Gwiliami i innymi w piłkę. A nie Loshaje i Słowacy od siedmiu boleści, Vestenicky jest dobry na Korone czy Arke, na Jędrzejczyka i Wieteskę trzeba.... eh szkoda pisać cokolwiek wiecej.
Wygląda jednak na to panie trenerze, że położyliśmy się przed Legią. Do przegranej byłem jakby przygotowany, ale sposób w jaki tracimy bramki godny jest gierek na poziomie lig okręgowych.No też na podwórkach osiedlowych zdarza się, że na 5tym metrze stoi nie obstawiony rywal. Porównanie składów Cracovii sprzed roku w wygranym meczu 0-2 wyjaśnia dużo, ale bez przesady...My gramy o mistrza??????
dzis nawet Liverpool przegral :)
Uffff,jak dobrze ze gts nie wygral,to I tak bedzie dobry weekend.jutro kibicujemy Arce I Koronie,bo Lks juz chyba odplynal.
Kurwa ten mecz przejebał Probierz swoim ego i zmianami
Wdowiak, Loshai i Vesten to nie jest dzisiaj alternatywa. Siplak jak na dragach. Gol oszołomiony. Zresztą wszyscy wstyd.
[b]Podobno jesteśmy wiceliderami, a gramy na tej Łazienkowskiej gorzej niż ostatni ŁKS, który grał tam przed dwoma tygodniami![/b]
Probierz pomieszał składem i niestety się totalnie skompromitował i nas ośmieszył!
Nie zmienia się połowy składu po jednym nieudanym meczu!
Jedynie Helik i Lusjusz grają na swoim poziomie. Gol, Vestenický i Siplak słabo. A Wdowiak gra zupełny piach.
Lopez, i Pelle na ławie - tak chciałem tego.
Nasi zawodowcy którzy są na boisku boją się wyjść na pozycję, przytrzymać piłkę.....
Tomas do walki tyłem się nie nadaje. Myślałem, że będą grać kombinacyjnie a tu same dzidy do przodu.
Masakra
Panowie, jest jeszcze druga połowa. Nie załamujmy się. Nie takie cuda się zdarzały. Trzeba być z drużyną do końca. Ja oglądam dalej, i dalej trzymam kciuki. Nawet po 6-0.
Probierz wystraszył się forum i posadził Pelle na łAWce
Czemu nikt nikogo nie kryje? Czemu nie ma komu zagrac. Czemu nikt nie podchodzi?
[quote='ziper' pid='1424184' dateline='1583006413']
***** ten mecz przejebał Probierz swoim ego i zmianami
[/quote]
Bo zmienił Amersforta i Lopesa którzy nic ostatnio nie grali?
Ostatnio nijaki Miszczu pisał, że Alwarez by nam się nie przydał... W takich właśnie meczach, gdy trzeba poszanować piłkę, umiejętnie się zastawić, wymusić faul widać jak bardzo się mylił.
No do roboty jeszcze jeden
Jest
Karny już był,jeszcze samobój na 2-2 i będzie
[quote='Jake Blues' pid='1424199' dateline='1583007629']
Karny już był,jeszcze samobój na 2-2 i będzie
[/quote]
Jak taki scenariusz przewidujesz to miło gdyby tym szczęśliwcem był Jędrzejczyk :)
co by nie mówić, w prAWie optymalnym składzie (jeszcze Pestka za Siplaka i ktoś kumaty za Lucka do środka) wstydu w drugiej połowie nie było
nie wiem po C.H.U.J te eksperymenty ze składem Probierza
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)