Ci co narzekali na Pelle i Lopeza podpisywać sie teraz......
-
-
XXIV sobota 29.02 godzina 20:00 7egia Warszawa - Cracovia
[quote='octop' pid='1424150' dateline='1583005753']
[quote='rozrabiaka' pid='1424146' dateline='1583005685']
Remis w derbach będzie sukcesem.
[/quote]
Już nie ***** takich głupot.
[/quote]
Bo?
Przegrywamy z piastem,cweLką a GTS jest na fali.
Derby będą brzydkim meczem ,takim na 0:0 lub 1:1
To mówi rozum.
Serce by chciało inaczej...
Przez całą pierwszą połowę mieliśmy tylko 1 strzał ... dramat.
Gorsi w każdym elemencie gry! Może być wysoki wpierd?
Wy jesteście kibicami Cracovii?
Na druga polowe wejdą transfery na bogato i zmienia obraz meczu zobaczycie
[quote='morata' pid='1424157' dateline='1583005882']
Jak zwykle w ważnym meczu się zesrali przed gwizdkiem
[/quote]
Ważny jest we wtorek. I mają szanse na rehabilitacje
Gorsi to mało powiedziane. to jest dramat. Lopez niezbędny zeby piłke przytrzymać. \
Tego sie oglądać nie da!
[quote='Kajak' pid='1424155' dateline='1583005812']
Przepaść.
[/quote]
Janusz uważa podobnie, to właśnie ten upadek Legii widać było w pierwszej połowie
Ten mecz pokazuje , że do mistrzostwa brakuje nam jeszcze sporo, cwelka to inna klasa dla nas. Dodatkowo jesteśmy strasznie osrani.
Ale nie popadalbym w histerię derbową, gts nie ma w zasadzie żadnego gościa który mam start do składu cweli, zresztą jak reszta ligi.
- Edytowany
Nie istniejemy bo kazda pilka do przodu to strata i akcja L. Po to gra Lopez, zeby ta pilke przytrzymac/wymusic faul, a Vestenicky sie do tego nie nadaje.
obsrani jak zawsze z Legia i w derbach, mialy byc 3 wzmocnienia na juz jest kabaret
To zakombinował Probierz w najważniejszym meczu sezonu. Jprdl.
Staram się nie komentować w trakcie meczu. Jednak tutaj nie można przemilczeć. Pierwsza połowa to wstyd, żenada. Kurwa dramat. Co to za skład z 3 def. pomocnikami? Na na szpicy sam sobie lata Tomas, który to słabo gra tyłem do bramki. Czyli Probierz chciał grać na 0:0 niestety plan padł po kilkunastu minutach.
Druga kwestia to Ci co są na boisku. To nie jest piłka nożna. Tragedia. Można się obrażać, ale w Europie takie zespoły, jak nasz dzisiejszy z pierwszej połowy nie powinny mieć wstępu. To uragające dyscyplinie sportu.
Cuda się zdarzają, obu tym razem. Niestety piłkarsko jesteśmy liga niżej.
2 połowa będzie dobra gwarantuje. Zmiany będą Gwarantuje. Zobaczycie teraz czym sie różnią piłkarze od siebie .
Podsumowanie 1 połowy meczu :
1. Nie istniejemy w ofensywie.
2. Nie istniejemy w defensywie.
3. Popełniamy błędy jak 16 letnie dzieci.
4. Nie potrafimy utrzymać piłki przy nodze przez 10 sekund.
5. Legia tym meczem wywalczyła sobie Mistrza Polski, bo oni już tego 1 miejsca nie oddadzą do końca sezonu.
6. Nasi zawodnicy chyba tą Legie traktują jak Barcelone. Strasznie obsrani i nie potrafią zrobić nawet 1 składnej akcji... NIE ISTNIEJEMY NA BOISKU.
Szkoda, że aż tak to wygląda... przykro. :sleepy:
zero gry, zero z gry. szkoda, bo na początku nie wyglądało to źle. ale jeśli tak dalej pójdzie, to módlmy się, żebyśmy doczłapali do 3 miejsca.
[quote='rozrabiaka' pid='1424159' dateline='1583005898']
[quote='octop' pid='1424150' dateline='1583005753']
[quote='rozrabiaka' pid='1424146' dateline='1583005685']
Remis w derbach będzie sukcesem.
[/quote]
Już nie ***** takich głupot.
[/quote]
Bo?
Przegrywamy z piastem,cweLką a GTS jest na fali.
Derby będą brzydkim meczem ,takim na 0:0 lub 1:1
To mówi rozum.
Serce by chciało inaczej...
[/quote]
To powiedz mi z kim to takim mocnym gts wygrał? Jasne dostajemy wpierdol od ległej, ale gts by przez nich został zgwałcony.
[quote='qtec' pid='1424162' dateline='1583005971']
Wy jesteście kibicami Cracovii?
[/quote]
A uważasz że dobrze grają?
Mnie najbardziej boli brak jakiejkolwiek ambicji, goście wyszli na mecz po prostu aby go zagrać i tyle, wygląda to tak jakby góry założone bylo, że Legia ma wygrać. Brak mi słów, wszystko mogę wybaczyć ale brak walki i ambicji to już nie...
Chłopaki się pewnie cieszą, jjeszcze 45 minut zostało i wolne, a ja kurw.. będę mieć zjeban... wieczór, cały jutrzejszy dzień i pewnie poniedziałek,
dobrze, że derby we Wtorek, to przynajmniej szybciej przejdzie (oby nie wróciło z potrojoną siłą po derbach, bo mam obawy przy takiej dyspozycji mentalnej naszej ekipy...)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)