Smutny koniec słabego sezonu. Zapominają u nas w klubie że stabilizacja , spóżnione transfery i trener z niezmiennym warsztatem od piętnastu lat to może już nie wystarczyć na coraz mocniejszych rywali. Podpisanie kontraktu na kolejne trzy sezony z facetem który jest wygodny ale całkowicie wypalony jest idiotyzmem i ze szkodą dla całej sekcji. I nie spodziewajmy się by przy obecnym super duecie trenerskim coś więcej osiągniemy w przyszłym sezonie.
-
-
Play - Off 2019/2020
Klekocie, kto tym razem oszukał boskiego trenera? Którzy to tym razem zawodnicy zawiedli?
Nie jestem Klekotem ale ci odpowiem zawiedli równo wszyscy co do jednego.Zlepek przeciętnych grajków. Kto potrafi wymienić gwiazdę naszego zespołu który jest w stanie jedną czy dwoma akcjami zmienić losy meczu? NIE MA!
A mędrcy dalej niech uważają że sezon zasadniczy to seria sparingów hahahaha. Chyba lepiej grać z Toruniem czy Gdańskiem w ćwierćfinale czyz nie?
No ja czytałem że to geniusz Rohacka wygrywał,a nie na przykład Laszkiewicz, kiedyś Horny,czy Radziszewski.
Smutne i efekt zarządzania całym klubem właśnie tak wygląda jak nasze ostatnie wyniki w Hokeja i Piłce Nożnej. Myślę, że po wczorajszym super piątkowym wyczynie piłkarzy dzisiaj mamy dopełnienie wszystkich sportowych emocji na ten sezon...i przedłużenie kontraktu na trzy lata z Rudolfem uważam za czystą głupotę i brak totalnych ambicji sportowych...Pan Rohacek powinien w poniedziałek sam podać się do dymisji i odejść !
Byłem na tej stypie. Pozdrawiam z Wodzia.
Mieć taką przewagę i przegrać to sztuka...
Ja jestem ciekaw, gdzie takie ładne sweterki sprzedają co Rudi w nich występuje na konferencjach prasowych ? :)
W poniedziałek powinieneś dać Cracovii odpocząć od siebie i odejść Panie trenerze. Dziękuję za wiele miłych chwil, ale ta formuła się wyczerpała i powinien ktoś z zarządu powiedzieć - koniec
Pragnę przypomnieć iż Jastrzębie grało bez Kasperlika, Jabornika i Nalewajki :-)
No nie ma jak strategia Filipiaka i Tabisza przyciąganiem kibiców...porażkami.Nigdy się z nami nie liczyli więc nie ma się czemu dziwić.Nad tym wszystkim tylko siąść i zapłakać a piniondze mamy jesteśmy mocaŻami.
Wstyd i tyle. Pewne miejsce w finale ma Unia. Raszka jest chyba w szczytowej formie.
Wynik adekwatny do frekwencji na trybunach.
Frekwencja jest zawsze wypadkową wyników, nigdy odwrotnie.
Szkoda że ta wypadkowa słabo sie ma do tego kiedy hokeiści co sezon zdobywali mistrza ,frekwencja równie była żenująca.
Zaraz pewnie się odezwą znawcy, że takiego hokeja się nie da oglądać i to przez to.
Nie zawsze była żenująca, zaczęła gwałtownie spadać jak procesor z trenerem wpadli na pomysł, że wystarczy w grudniu czaić się na stacji w Ostravie z siatką.
- trudno utożsamiać się z drużyną, którą niewiele łączy z miastem, regionem a nawet krajem. Stąd pustki na trubunkach...
Jest jeszcze jedna opcja że Filipiak jako dobrze poinformowany wiedział że zakażą imprez masowych przez koronę i odpuścił sezon zawsze to parę dni oszczedności : :cool:
- Edytowany
[quote='sawcio' pid='1426666' dateline='1583702499']
- trudno utożsamiać się z drużyną, którą niewiele łączy z miastem, regionem a nawet krajem. Stąd pustki na trubunkach...
[/quote]
a có łaczy Podhale z armią cudzoziemską w ilości 22 zawodników a frekwencja była dobra czy inne kluby nawet Unię z gdzie było tylko kilku wychowanków może 3 grało a frekwencja znakomita po prostu ludzie chcą oglądać dobry hokej a nie udawany poprzez ciągłe problemy i anse jednych do drugich :D Pierwszy raz to piszę Rochaczek do domu
- temat jest złożony i łatwej recepty nie ma na rozwiązanie problemu niskiej frekwencji. Jest słabo, bardzo słabo.. kiedyś to było nie do pomyślenia... takie czasy...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)