W dobie VARu brak czerwonej kartki za coś takiego to jest skandal.
-
-
2019/20 Pozostałe mecze kolejki nr 22
Metroseksualna drag queen Wojtkowska powinna zakończyć mecz z czerwoną kartką. Ale tak na marginesie, kto to chciał "za wszelką cenę" kupić Starzyńskiego do Cracovii? Mojej, prawie 70 letniej mamie, mniej odskakuje piłka przy przyjęciu...
Lubin to przez cały okres przygotowawczy chlał gorzałę, to co oni prezentują to jest liga okręgowa
Niestety chyba nie spadną do I ligi..
.
.
.
.
.
.
.
... bo zbankrutują i spadną do IV!
Oj tam chłopaki, jaki faul w ogóle?
[img]https://images92.fotosik.pl/319/0d563284ac46b23fmed.png[/img]
:sick: :sick:
- Edytowany
Jakbym mu zajebał ten pusty łeb, to by mu makijaż spłynął.
Wyniki gts-u to mi smierdza na 5 kilometrow (zwlaszcza od "zwycieskiego" remisu z Pogonia)
były kontrowersje czy dopiero będą z pedałkiem?
[quote='ndjnh' pid='1421609' dateline='1581881904']
były kontrowersje czy dopiero będą z pedałkiem?
[/quote]
Były.
Czerwona.
:exclamation:
[quote='19pasiak06' pid='1421560' dateline='1581866517']
[quote='Endriusza' pid='1421557' dateline='1581866199']
A jednak ratują dupe gtsowi, czerwona dla wojtkowskiego ewidentna, gdzie VAR?
[/quote]
[color=#000000][size=small]Przypomnę tylko, że Jablonsky za muśnięcie przeciwnika dostał zawieszenie na 3 mecze.[/size][/color]
[color=#000000][size=small]Jak zawsze - są równi i równiejsi.[/size][/color]
[/quote]
Jak Wojtkowski nie dostanie 4 meczy dyskwalifikacji to PZPN nie będzie miał nic na swoją obronę.
PS
Jablonskiemu zmniejszyli do 2
Po prostu kryminał
https://twitter.com/Wojteks67760604/status/1229062089844674563?fbclid=IwAR0_l3AHnM7xEF67JGpTEyLx12XmT7W_e26SHn9C0SmVdRtmXeH6hBK3Wo4
Oj tam oj tam. Przypadeczek. Na szczęście dostał żółtą więc KL nie musi się nim zajmować.
Sędzia pomagał ubecji (vide Wojtkowski), a sędziemu pomagali piłkarze Lubina - już chcą zwalniać tego nowego trenera?
A mam ich w dupie. My idziemy po zloto :)
[quote="Rock" pid='1421670' dateline='1581887931']
Oj tam oj tam. Przypadeczek. Na szczęście dostał żółtą więc KL nie musi się nim zajmować.
[/quote]
No nie do końca. Było kilka (chyba dwie) takich sytuacji gdzie jednak odwoływali się do magicznego zapisu że mogą. Jak była nagonka raz na rzeźnika z Łęcznej, drugiej nie pamiętam kto. Tyle że w tej sytuacji nikt się nie będzie pruł. Zatem odhaczą że sędzia dał żółtą.
Jebany pedał wojtkowski musi dostać za ten faul czerwona kartke.. Już bronią te kur*wy? Przecież to się w głowie nie mieści kur*wa..
Tutaj czerwona kartka to mało i pewnie będą konsekwencje, bo było widać, że mógł cofnąć nogę, a on w ostatniej chwili ordynarnie sfaulował. Nie ma co narzekać na sędziowanie w meczach gts, bo oni i bez tego się utrzymają jak będą tak grać. Nadzieja jest taka, że nie będą. Teraz mają dobrą serię, ale ich rywale się nie popisali. Ci, z którymi grali i ci, z którymi rywalizują o miejsce w tabeli. Sytuacja może się odwrócić kiedy będą grali przeciwko sobie bezpośrednie mecze. Jaga grała teoretycznie o nic (a w tej kolejce potwierdzili swoją słabość w meczu z Koroną), a Zagłębie praktycznie. W końcówce poprzedniej rundy ich mecz z Pogonią był fartem (lub podłożeniem się Pogoni albo jedno i drugie), a z ŁKS pozawalali pojedynczy zawodnicy i to w kuriozalny sposób. Szczęście w końcu się od nich odwróci i oby to wystarczyło, a jeśli nie, to też spoko. Wreszcie będą regularnie dostawać oklep w derbach i tego by mi brakowało w scenariuszu szybkiego upadku gts.
Zachwyty nad Cracovią. Jedenastka 22. kolejki PKO Ekstraklasy według GOL24 .
PKO Ekstraklasa. Za nami druga kolejka tego roku. Zwycięstwa odniosły obie drużyny spod Wawelu. Cracovia pokonała Lecha Poznań i zrównała się punktami z Legią Warszawa. Natomiast Wisła wygrała z Zagłębiem Lubin, dzięki czemu opuściła strefę spadkową. Z obu drużyn do grona wyróżnionych wybraliśmy po dwóch piłkarzy.
W składzie jedenastki 22. kolejki PKO Ekstraklasy jest:
- pięciu Polaków i sześciu obcokrajowców
- dwóch młodzieżowców, dziewięciu obcokrajowców
- po dwóch zawodników Cracovii, Legii Warszawa, Rakowa Częstochowa i "towarzystwa" , po jednym Lecha Poznań, Lechii Gdańsk oraz Górnika Zabrze.
za https://gol24.pl/zachwyty-nad-cracovia-jedenastka-22-kolejki-pko-ekstraklasy-wedlug-gol24-galeria/ga/c2-14792484/zd/42067288
[quote="hank" pid='1421798' dateline='1581937480']
W składzie jedenastki 22. kolejki PKO Ekstraklasy jest:
- pięciu Polaków i [b]sześciu obcokrajowców[/b]
- dwóch młodzieżowców, [b]dziewięciu obcokrajowców[/b]
- po dwóch zawodników Cracovii, Legii Warszawa, Rakowa Częstochowa i "towarzystwa" , po jednym Lecha Poznań, Lechii Gdańsk oraz Górnika Zabrze.
[/quote]
Czytam i czytam i w żaden sposób nie mogę tego zrozumieć :D
Obejrzałem z ciekawości magazyn Gol na tvpsport.
O meczu Cracovii całkiem mądrze gadali, ale gdy pod koniec programu padło pytanie o mecz kolejki, to ktoś bąknąl Cracovia Lech, po czym jakby na ucho dostali polecenie i jeden przez drugiego, jak jakieś niedoyebane muppety, zaczęli się przekrzykiwać i sobie przyklaskiwać, że raków-legia, tak raków-legia, acha, acha...
Jprdl
Sprawdziłem jaki mecz puszczali w tej kolejce i zrozumiałem to tępe klakierstwo.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)