Zayebisty mecz :blush: zwieńczony naszym zwycięstwem. W tym spotkaniu było wszystko. Bramki, zwroty akcji, drżenie serca... i po końcowym gwizdku, szalona radość :)
Porównując nasz dzisiejszy mecz do innych w tej kolejce... to byla przepaść. Poziom, tempo gry itd. 10 razy lepsze.
HEEEEEEJ HEEEEEEJ CRACOVIA :exclamation: :exclamation: :exclamation:
-
-
(22)CRACOVIA - Lech ndz. 16.02, godz.17:30
Mało komentarzy w czasie meczu więc znaczy się byliście na meczu!!! Super brawo rewelacja!!Trener trochę mnie poruszył w LIDZE + ale wyniki go bronią więc łykne ślinę i krzyknę Tylko Pasy Tylko Cracovia!!!
Bardzo dobry mecz, zarówno z naszej jak i Kolejorza strony.
Pierwsze 22 minuty chyba najlepsze w tym sezonie, ale logika eklapy zadziałała - strzelił ten, kto gra gorzej.
Na szczęście, w drugiej połowie znów to samo, tylko tym razem w drugą stronę :)
W oczy rzuca się duża ofiarność naszych piłkarzy, a do tego mam wrażenie, że w szatni panuje bardzo dobra atmosfera.
Hanca (z całą w zasadzie drużyną) lecący i cieszący się z Probierzem - super to wyglądało :)
Aaa prawie bym zapomniał...Lucek - ekstra mecz!
[quote='Mencypicka' pid='1421589' dateline='1581879426']
Mało komentarzy w czasie meczu więc znaczy się byliście na meczu!!! Super brawo rewelacja!!Trener trochę mnie poruszył w LIDZE + ale wyniki go bronią więc łykne ślinę i krzyknę Tylko Pasy Tylko Cracovia!!!
[/quote]
Co gadał
Dzisiaj było ciężko, cholernie ciężko. Mieliśmy naprawdę kupe szczęścia z tą wygraną, bo bardziej sprawiedliwym wynikiem byłby remis. Lech ma bardzo dobrych zawodników Jużwiak, Puchacz, Ramirez Gytkier to naprawdę niezłe żądła. Bedzie z nimi bardzo ciężko w rundzie finałowej. Ktoś nas dzisiaj poprowadził do zwycięstwa, ktoś z góry. Cieszmy się, Cracovia to jest duma!!
Gol i Helik dzisiaj przechodzili samych siebie. Takimi meczami idzie się po mistrza!
[quote='Mencypicka' pid='1421589' dateline='1581879426']
[/quote]
W telefonach jest internet od lat, jeśli wykopali Cię z hibernacji.
[quote='koriksc' pid='1421593' dateline='1581880255']
Dzisiaj było ciężko, cholernie ciężko. Mieliśmy naprawdę kupe szczęścia z tą wygraną, bo bardziej sprawiedliwym wynikiem byłby remis. Lech ma bardzo dobrych zawodników Jużwiak, Puchacz, Ramirez Gytkier to naprawdę niezłe żądła. Bedzie z nimi bardzo ciężko w rundzie finałowej. Ktoś nas dzisiaj poprowadził do zwycięstwa, ktoś z góry. Cieszmy się, Cracovia to jest duma!!
[/quote]
Będzie ciężko albo nie. Zależy jak się ułoży terminarz i o co będą walczyli. Za Legię umierać nie będą.
Od początku Hanca mega zaangażowany, robił mnóstwo wiatru, dla mnie zawodnik meczu. Świetny Gol w środku, to już jest norma, bardzo dobrzy Lusisz i Lopes oraz obrona. Trochę mało widoczny z mojej perspektywy Rupa i bardzo słabo dziś Pelle. Wdowiak wszedł na podmęczonego rywala i powinien nim kręcić, a przez kilka minut zdążył zaliczyć kilka strat, choć mógł i dopisać asystę. Cieszą 3 pkt i styl gry, widać ogromny potencjał zespołu i czekam na więcej. TYLKO PASY, TYLKO CRACOVIA!
Dobry mecz, ciekawy bardzo dobra frekwencja i chyba już mamy drużynę z charakterem :).
Psy szczekają, karawana jedzie dalej... po Mistrza Polski :cool:
Twierdza przy Kałuży. :blush:
Wdowiak zachowywał się tak, jakbyśmy gonili wynik i za wszelką cenę (np. ryzykownego podania czy dryblingu) trzeba było kreować sytuacje pod bramką Lecha. jestem zawiedziony, więcej spodziewałem się po jego inteligencji boiskowej (i w ogóle inteliigencji).
ALE zwycięzców się nie sadzi! Jest super, mamy lidera ex-aequo, przełamaliśmy kolejna klątwę (niby, ze jak tracimy 1 bramkę, to już nie wygrywamy). Drużyna rośnie, hartuje się w trudnym boju z bądź co bądź Lechem.
Doceniam trenera, że nie zmienił Pestki ani Lusiusza. Teoretycznie któregoś z młodzieżowców mógł zdjąć, ale obiektywnie - nie było powodu, a to buduje ich morale, że nie są tylko "z regulaminu", ale po prostu stanowią część tej drużyny.
Na nic skowyt wściekłych psów , Pas wygrywa - czapki z głów !
Będziemy - Mistrzem Polski - to jest kwestia czasu :-)
Rafa Lopes dzisiaj genialny, dostanie dzidę sam na 3 obrońców i się utrzyma przy piłce, dzik.
Szkoda tego słupka Lopeza. Może nie strzela bramek, ale ma serce Walczaka.
[quote='octop' pid='1421617' dateline='1581882529']
Rafa Lopes dzisiaj genialny, dostanie dzidę sam na 3 obrońców i się utrzyma przy piłce, dzik.
[/quote]
Żebyż jeszcze miał komu odegrać!
Meczycho, o dziwo Lech dotrzymał nam kroku w końcówce. Byłem pewny, że spokojnie dowieziemy to 2:1 albo podwyższymy wynik, ale Lech się postawił.i była nerwówa
Nie boli nikogo głowa po meczu z nerwów? Mecz Kozaczek dawno nie było tak dobrego meczu na K1. Lech mocny jest. Gratulacje Panowie!
Na minus Pelle, który przy obecnej formie moim zdaniem musi usiąść na ławie i prawa stroną w obronie. Do tego koszmarne pierwsze kilka minut Wdowiaka(potem było lepiej), ale jak się w 85 minucie zaczął kiwać w środku boiska i stracił, to ma szczęście, że nie było wtedy gola dla Lecha.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)