Choć byśmy mieli naprawdę możliwość zdobycia tytułu to sędziowie nam na to po prostu nie pozwolą!
-
-
(21) Arka - CRACOVIA pt. 07.02, godz.18:00
Sędziowanie to jakiś dramat....
Złotek biega po boisku w koszulce Arki, a w zasadzie cwelki... .
Sędziowie już dostali polecania, że trzeba Legii pomagać? Nie zdziwię się jak zaraz będzie karny dla Arki (odpukać).
- Edytowany
Niestety stając się głównym konkurentem w walce o tytuł do cwelki, musimy się przyzwyczaić w każdym meczu do nieprzychylności czarnych!
Ten Fiolić.niezły jest.Będą z niego ludzzie.
- Edytowany
Mamy lidera póki co!!!
Chu.j ze Złotkiem, wygraliśmy!!!
Kontra po rzekomej ręce Rapy fatalnie wykończona. W Thiago i Fiolicu widać potencjał.
Wynik lux,gra tak sobie. Dzieje się to co przewidywałem,sędziowie nas będą kartkować a na karne nie mamy co liczyć.
Jeest, teraz do końca sezonu kciuki mocno za Areczkę. Jutro jeszcze wygrana jagiellonii i piękny weekend.
Jesteśmy Polskim Atletico
Na rozegraniu zrobiło się pięknie, ale.... egzekutora!
- Edytowany
w niedzielę jestem rodowitym łodzianinem :)
Brawo druzyna , 3 pkt i jedziemy dalej....
Z tych transferow .....beda ludzie ;)
Brawo Pasy! Brawo Trener! Kroczek do wiadomego celu dziś zrobiony!
Teraz zostaje zapełnić stadion na mecz z Lechem nie widzę innej opcji jak komplet
faule 25 - 17, ciężko nam się gra z drwalami.
mam nadzieje, że się odwołamy od kartki Pestki.
Brawo Pasy!!!Do następnego!!! Analizę zostawiam trenerowi:) Miłego weekendu
Ufff, dobrze że się udało to dowieź, ale musimy jednak strzelać w takich meczach gola na 2:0, bo po tym co dziś robili sędziowie widać, że przy wynikach 1:0, łatwo będzie przeciw nam coś gwizdnąć. Mecz słaby, najważniejsze punkty.
Szkoda, że za tydzień mamy rozwaloną obronę... Mieliśmy składać odwołanie do kary Jablonsky'ego, czy to odwołanie złożyli i zostało odrzucone, czy w klubie o tym zapomniano i uznano, że jakoś to będzie i 2mecze damy radę?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)