Zawodnik pod Probierzem ma minus 50% do 'overall'.
-
-
Florian Loshaj - powodzenia!
[quote='hank' pid='1500317' dateline='1628589289']
Loshaj jak przyszedł dawal nadzieję , że jest z niego niezły grajek . I początkowo grał na w miarę dobrym poziomie . Posypało się wiosną ubiegłego roku / covid/ , póżniej sam zachorował i od tego czasu niestety gra piach .
[/quote]
Przyznam, że w przypadku Loshaja nie pamiętam tego w miarę dobrego poziomu. Dla mnie to przede wszystkim leser. Odpuszcza walkę tam gdzie jest ona konieczna.
Mam pytanie do szanownego Pana piłkarza, kiedy Pan piłkarz uruchomi jakąś akcję ofensywną celnym podaniem ??? Czy doczekam się takiej sytuacji od Pana piłkarza ??
[quote='ARTU' pid='1500361' dateline='1628620891']
[quote='hank' pid='1500317' dateline='1628589289']
Loshaj jak przyszedł dawal nadzieję , że jest z niego niezły grajek . I początkowo grał na w miarę dobrym poziomie . Posypało się wiosną ubiegłego roku / covid/ , póżniej sam zachorował i od tego czasu niestety gra piach .
[/quote]
Przyznam, że w przypadku Loshaja nie pamiętam tego w miarę dobrego poziomu. Dla mnie to przede wszystkim leser. Odpuszcza walkę tam gdzie jest ona konieczna.
[/quote]
Ja też nie pamiętaj lego dobrych występów, albo dobrego okresu gry. Dla mnie gościa mogły by nie być w Cracovii i nawet bym tego nie zauważył. Kolejne wywalone pieniąniądze w błoto przez Filipiaka.
To prawda, choć gwoli ścisłości, dla mnie tyczy się to każdego zatrudnionego obecnie w MKS Comarchowia.
to krótką mają koledzy pamięć ;) wszedł z Jagiellonią w końcówce i strzelił na 3-1 w pierwszym kontakcie z piłką. mnie irytuje, że podchodzi za blisko stoperów do grania i gra wszerz. rzadko zagrywa piłki wprowadzające. Probierz często za nim gestykuluje by był wyżej, więc nie wiem na ile to ustawienie wynika z taktyki a na ile z tego, że się boi gry w większym tłoku
O Hebo też Probierz mówił, że jak go wpuścił to grał zbyt blisko obrońców.
Z podsumowania poprzedniego sezonu :
za pierwsza rundę średnia 4,66 , za drugą / grał mało bo covid / 2,13
sezon 2019/2020 :
runda druga - ocena średnia 4,09 - klasyfikuje się prawie w środku składu .
Nie był rewelacja ale nie był także outsaiderem . Para uleciała po chorobie po której nie może dojśc do formy . A może przy innym majstrze zagrało by to lepiej ?
367 dni później
Następny model!
Wynoś się! Co to wakacje i spacer?
Najgorszy zawodni z dziesiejszego meczu wchodzi jako joker i markuje grę. Wynocha!
14 dni później
Jak tam reprezentant kosowa? Podobno gwiazdą kolejki zostal po dzisiejszym meczu? Na tt jest jego super techniczne zagranie gdzie sam siebie okiwal na koniec meczu... dobry jest...
https://www.youtube.com/watch?v=qoUgj3-SH0E
Dobry jest.. taki reprezentacyjny poziom...
No No popisałeś się nie powiem...
W jednym ze sparingów w podobny sposób stracił piłkę we własnym polu karnym. Niech to video zostanie tu dla potomnych...
Słodziaku Ty kur.wa mój Florek 😍
0-1 czy 0-2 jaka to różnica?
Nie pastwić się. On nie jest przyczyną, on jest egzemplifikacją systemu.
Pozbyliśmy się Dimuna, to mamy Loshaja. W przyrodzie nic nie ginie
Nie rozumiem, jak to jest, ze gość który w 2/3 pierwszych meczach grał naprawdę dobrze i stabilnie teraz grantami piach ??
Jakoś nigdy nie miałem do niego przekonania, tym bardziej dzisiaj tego nie zrobił!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)