Będą okazjonalne stroje ;)
[img]https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/79509710_1256056184590135_3984417959085867008_o.jpg?_nc_cat=103&_nc_ohc=8nA6vk7Lty0AQkR3XHqpVH--GaWjCSR1cuebr8Otw4IEESoGBOqLabQ6g&_nc_ht=scontent-waw1-1.xx&oh=68c87054d709b8372c38af3fc2e0769a&oe=5E732D24[/img]
-
-
[36] Cracovia vs KH Podhale Nowy Targ | niedziela, 05.01.2020 "Teddy Bear Toss"
Fajne :) Pewnie potem pójdą na licytację charytatywną :)
Przynajmniej hala się zapełni:)
11 dni później
Każdy kto przyniesie pluszową, nieużywaną maskotkę opakowaną w folię, będzie mógł zakupić bilet za symboliczną złotówkę :) :
https://cracovia-hokej.pl/aktualnosci/comarch-cracovia/teddy-bear-toss-juz-5-stycznia-nalodowisku/
[quote='Blizzy' pid='1412427' dateline='1576785777']
Będą okazjonalne stroje ;)
[img]https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/79509710_1256056184590135_3984417959085867008_o.jpg?_nc_cat=103&_nc_ohc=8nA6vk7Lty0AQkR3XHqpVH--GaWjCSR1cuebr8Otw4IEESoGBOqLabQ6g&_nc_ht=scontent-waw1-1.xx&oh=68c87054d709b8372c38af3fc2e0769a&oe=5E732D24[/img]
[/quote]
I mam nadzieję kolejne trzy punkty . :)
O 20 sekund od wielkiej kompromitacji, bo mała i tak była.
Złe języki mówiły, że trzeba było Teddy Bearsy zorganizować na meczu z Naprzodem.
Zamordowali dziś hokeja koncertowo :D Syn prawie zszedł z nudów, ale ważne że strzelili.
Znowu ta skutecznosc i stare "dobre" przewagi...
Wynik to sport, można zawsze przegrać, mnie bardziej zmartwiła organizacja tego widowiska. Szeroko reklamowana akcja z misiami więc można się było spodziewać około 2 tyś. osób. byłem pod halą 35 minut przed meczem i kolejka do kas była wzdłuż całej hali, wszedłem w 10 minucie pierwszej tercji. Słyszałem utyskiwania wielu osób, ja zawsze przyjdę ale osoby, których ten mecz miał zachęcić pewnie nie. Czy tak trudno przewidzieć ile trzeba uruchomić puntów sprzedaży oby w 20 minut mogło wejść 2 tyś. ludzi? To są algorytmy znane od lat 50-tych XX wieku (tzw. teoria kolejek) a naszym właścicielem jest firma informatyczna!!! A potem się dziwimy, że w sezonie regularnym jest 300 osób na meczu.
Stracona bramka w dogrywce = Tychy 2017. Cirkus i Skandaloza.
Jak Mirek Kopriva ma się nie denerwować?
Ja dałem ochroniarzowi ultimatum - albo wchodzimy "na miśki" albo wracamy w czwórkę do domu. No i weszliśmy. Ta kolejka to kpina.
To nauczcie się chodzić na wszystkie mecze hokeja to klub zacznie myśleć jak tłum zadowolić a nie tylko miski i play off
[quote='Jakub88' pid='1414120' dateline='1578266861']
To nauczcie się chodzić na wszystkie mecze hokeja to klub zacznie myśleć jak tłum zadowolić a nie tylko miski i play off
[/quote]
Idze idze ... marketing Cracovii robi akcję , fajna akcję ... Cracovia , nasz klub czyli de facto my też zapraszamy kupę dzieciaków z rodzicami na tą akcję... ale organizacja czyli tak naprawdę jego ekscelencja V-prezes Kuba bo on za to odpowiada KOLEJNY RAZ ZA OSTATNIE 17 lat ZAWODZI...
Nie pierwszy i nie 50-y raz na lodowisko przychodzi ~komplet. Nie wiedzą/umieja tego obsłużyć?
NIE MA ŻADNEGO WYTŁUMACZENIA DLA ORGANIZACYJNEJ WTOPY MKS!!!
Niektórzy narzekają bo nie mają a wy narzekacie chociaż macie .. zbaw nas khalidzie zrób coś z tym
[quote='Jakub88' pid='1414120' dateline='1578266861']
[/quote]
Akcja z miśkami jest organizowana nie po raz pierwszy więc można było przewidzieć że będzie podobnie jak ostatnio! Takimi zachowaniami nie zachęcimy kibiców do przychodzenia na nasze mecze. Wręcz przeciwnie - właściciel pokazuje że ma nas w d.u.p.i.e.
I przez to że jest jedna kolejka do kasy , człowiek niby wie że jest i niby wie że będzie kolejka po bilet to przychodzi z dzieckami na ręku przed samiuśkim meczem chociaż niby wie ze akcja wielka i wylewa swe żale za swój los który sam sobie zgotował ale nie pomyśli nie ruszy dupska żeby wcześniej się w bilet zaopatrzyć czyste lenistwo . Kibicem się jest a nie bywa .
[quote='Jakub88' pid='1414146' dateline='1578305656']
I przez to że jest jedna kolejka do kasy , człowiek niby wie że jest i niby wie że będzie kolejka po bilet to przychodzi z dzieckami na ręku przed samiuśkim meczem chociaż niby wie ze akcja wielka i wylewa swe żale za swój los który sam sobie zgotował ale nie pomyśli nie ruszy dupska żeby wcześniej się w bilet zaopatrzyć czyste lenistwo . Kibicem się jest a nie bywa .
[/quote]
Co Ty za brednie wypisujesz, ludzie byli godzinę przed meczem i musieli swoje odstać, ja byłem 40 minut przed meczem i wszedłem w 10 minucie I tercji. Skoro akcja wielka to uczestnicy myśleli, że organizator jest do tego przygotowany. Chcesz zachęcić ludzi do przychodzenia na hokej mówiąc im żeby na wszelki wypadek przyszli dwie godziny przed meczem bo mogą być kolejki?
[quote='Jakub88' pid='1414146' dateline='1578305656']
[/quote]
Byłem na lodowisku o godzinie 14:40 - wychodziłem ze ślizgawki. Wtedy kasy były jeszcze zamknięte! Mam przyjeżdżać z dzieckiem 2 godziny przed meczem po to żeby kupić sobie bilet bez kolejki i potem dwie godziny siedzieć na hali i czekać na mecz?! Pomyśl chłopie trochę! Wystarczy otworzyć dodatkowe kasy a takowe są bo stoją koło ogrodzenia.
Taki bilet mogłeś spokojnie nabyć w pok- ach przy stadionie kilka dni wcześniej ?
[quote='Jakub88' pid='1414170' dateline='1578310679']
Taki bilet mogłeś spokojnie nabyć w pok- ach przy stadionie kilka dni wcześniej ?
[/quote]
A nie przyszło Ci do głowy, że w godzinach otwarcia pok-ów większość ludzi pracuje?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)