Nie najgorsza pierwsza połowa ze słabym wynikiem. Na plus zdecodywanie Pelle który powinien mieć dwie asysty i niewiele mu brakło do bramki, jakościowy zawodnik. Wyróżnić jeszcze można Janusza Gola który gra solidnie a swoje momenty miał też Lusiusz.
Na minus Wdowiak który spartolił setkę oraz jest niewidoczny/niedokładny. Diego bardzo elektryczny i niepewny.
Śląsk nie taki straszny i przy lepszej skuteczności jest szansa powalczyć.
-
-
Śląsk Wrocław - CRACOVIA sobota 17 sierpnia godz 15.00
Będzie dobrze. Ten Musonda wygląda, jakby zszedł wczoraj z drzewa. Powinien zacząć od gry w klatce.
[quote='DiegoKSC' pid='1394376' dateline='1566050295']
Będzie dobrze. Ten Musonda wygląda, jakby zszedł wczoraj z drzewa. Powinien zacząć od gry w klatce.
[/quote]
To w takim razie Wdowiak wygląda przy nim jakby na to drzewo nigdy nie wyszedł.
Trzeba wpuscic drugiego napastnika i grac w druguch 45 minutach o pelna pule. Zrobic podwojna zmiane i wpuscic Pika za Lucka a Piszczka za Diego.. przejsc na 3 z tylu i jechac z malinowymi
[quote='rozrabiaka' pid='1394378' dateline='1566050382']
[quote='DiegoKSC' pid='1394376' dateline='1566050295']
[/quote]
To w takim razie Wdowiak wygląda przy nim jakby na to drzewo nigdy nie wyszedł.
[/quote]
Wdowiak przynajmniej nie skacze po jajach innym kopaczom i nie wskakuje im na grzbiet.
Rubio na ratunek
Wdowiak dostał już kopa w du*e za niewykorzystanie sam na sam i w jego miejsce wchodzi Rubio na 2 połowe :cool:
Brak kreatora gry w drugiej linii Cracovii z umiejętnością oddawania silnych strzałów! To można powtarzać tysiąc razy!
Probierz tego nie widzi albo udaje, że nie widzi.
Mateusz musi dostac polecenie zamykania oczu i walenia z kazka ,,, wieksze prawdopodobienstwo strzelenia gola jak te jego mierzone techniczne podania do bramkarza albo strzalt w trybuny.
Mielismy 2 setki a Slask strzela przypadkowa bramke ...zycie ;)
[quote='Fake' pid='1394382' dateline='1566050587']
Rubio na ratunek
[/quote]
Według komentatorów to nie Rubio tylko brat Carlitosa ☺
Jak Wdowiak ma okazje to nie można tego nazywać setką, conajwyżej ćwiartką
- Edytowany
Przyjęcie (brak) Rapy przy linii obrazuje całokształt naszej gry.
W sensie że nie przyjmował tylko pięta zagrał z pierwszej piłki i uruchomił groźny kontratak zakończony kąśliwym strzałem Pelle?
- Edytowany
[quote='Rock' pid='1394390' dateline='1566051323']
W sensie że nie przyjmował tylko pięta zagrał z pierwszej piłki i uruchomił groźny kontratak zakończony kąśliwym strzałem Pelle?
[/quote]
To było deczko wcześniej, prosta piłka i aut...
- Edytowany
Czy ktoś może śledzi statystyki naszych wykonywanych autów? Po ilu padła bramka dla nas, a po ilu bramka po kontrze dla rywala? Ciekawi mnie to...
E: Mam na myśli te, do których Pestka czy Olek biegają całe boisko, żeby potem... no właśnie.
[quote='Pavlopc' pid='1394392' dateline='1566051561']
Czy ktoś może śledzi statystyki naszych wykonywanych autów? Po ilu padła bramka dla nas, a po ilu bramka po kontrze dla rywala? Ciekawi mnie to...
[/quote]
O tym samym pomyślałem. Ta druga opcja będzie zdecydowanie częściej
Diego w przerwie zjadł chyba bułkę z bananem :)
Ciekawe co złotousta "Maja w ogrodzie" powie po meczu. Zaczyna mnie to wkurwiac, gramy pyte jak stąd do Kambodży.
Lepszy wynik niż gra. Sam Gol nic nie zrobi. Cała ekipa pyra do sześcianu.
Probierz dymisja baranie
Czemu nas jest tak mało z przodu, przecież my przegrywamy do kurwt.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)