[color=#000000][size=small][font=sans-serif]Cuda się zdarzają (pierwszy się zdarzył ;) ) więc jako "katol" to z Pasiakiem JP2, liczę na poprowadzenie tych wątków meczowych dłuuuużej [/font][/size][/color][img=15x15]https://www.cracovia.krakow.pl/images/smilies/wink.png[/img][color=#000000][size=small][font=sans-serif] [/font][/size][/color]
[color=#000000][size=small][font=sans-serif] Jedziemy po trzy punkty w kolejnym.[/font][/size][/color]
-
-
CRACOVIA - Korona Kielce niedziela 11 sierpnia godz 17.30
- Edytowany
Trzeba wygrać mecz z Koroną - choćby po karnym w 96 minucie
Oglądałem ich mecz ze słabiutką Arką i mam nadzieje, że nie zaliczymy wpadki jak z ŁKS-em
Bez Pestki i Cecaricia w podstawowym składzie będę zdecydowanie spokojniejszy o wynik
Ponadto trzeba się godziwie zaprezentować także na trybunach, bo mecz będzie na żywo na TVP
No i trzeba na wszelakie sposoby zapełnić sektor D?
- Edytowany
[quote='RobertoBaggio' pid='1392544' dateline='1564935034']
No i trzeba na wszelakie sposoby zapełnić sektor D?
[/quote]
Jedynym sposobem na zapełnienie sektora D, są derby :rolleyes: .
A co do samego meczu, musimy wygrac to spotkanie bo gramy u siebie ...
Na meczu z Rakowem, na trybunach był trener Lettieri, także Korone trzeba zaskoczyć czymś innym.
Dzisiaj Lettieri już jest w Warszawie, więc jak widać się nie obija :D
Znając MP to czymś rywali zaskoczy , np Bojanem ustawionym na lewej obronie . ;)
- Edytowany
Przypominamy o zbiórce przed meczem!
[url=https://naforum.zapodaj.net/228fd87d06e3.jpg.html][img]https://naforum.zapodaj.net/thumbs/228fd87d06e3.jpg[/img][/url]
E: Ulotka wydrukowana po pierwszej zmianie terminu ; )
Fajny wątek. Szkoda, że podupadł.
Mecz ważny bo tabela płaska. Ciekawe czy Lopez znowu coś ustrzeli?
Pewnie znowu walnie z 40 metrów w rezerwach.
No fakt Lopes.
[quote='gusto' pid='1392901' dateline='1565164958']
Pewnie znowu walnie z 40 metrów w rezerwach.
[/quote]
Zastanawiam się jak długo jeszcze hiszpan będzie mylony z portugalczykiem tutaj :)
Najlepiej jakby jeden i drugi walił bramy! Ciekawe czy Pestka na lewą obronę wejdzie od początku? Wtedy podejrzewam Lucek ustąpi miejsca Dąbrowskiemu. Ostatnie mecze u siebie z Koroną na zmianę wygrana ,remis. Wychodzi na remis. Wierzę że jednak będą trzy pkt!
Ostatni raz Korona wygrała przy Kałuży w 2013 roku ... dlatego liczę na przedłużenie tej passy i wygraną :)
Wiem ze nie na temat, ale sektor D wyglada tragicznie. Wiem ze moge dostac bana ale Stowarzyszenie musi podzialac maksymalnie w sprawie sektora D. Jest w strukturach kilka set osób w stowarzyszeniu. Gdzie sa ye osoby to widać na innnych sektorach B, I . Dajcie przyklad młodym kibicom, bo za niedługo nie bedzie komu kibicować. A jak ktos to czyta przypominam , mozna przebukowac bilety np. Z sektora B na D .
[quote='ziper' pid='1392918' dateline='1565173412']
Wiem ze nie na temat, ale sektor D wyglada tragicznie. Wiem ze moge dostac bana ale Stowarzyszenie musi podzialac maksymalnie w sprawie sektora D. Jest w strukturach kilka set osób w stowarzyszeniu. Gdzie sa ye osoby to widać na innnych sektorach B, I . Dajcie przyklad młodym kibicom, bo za niedługo nie bedzie komu kibicować. A jak ktos to czyta przypominam , mozna przebukowac bilety np. Z sektora B na D .
[/quote]
No niestety ... sektor D wygląda tak, a nie inaczej :sleepy: . Moim zdaniem ludzie wolą sobie chodzić np. na sektor A,B bo mają tam lepszy widok na murawę, mogą sobie na "chilloucie" oglądać mecz, krzykną kilka razy w meczu i do domu.
Wreszcie i choragiewki pasiaste!!! Piekne!! Taki niby maly szczegl a cieszy oko strasznie!!
[img]https://scontent.fktw1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/68273063_2394107877315489_4132811372675203072_n.png?_nc_cat=100&_nc_oc=AQk3ZXUyP8B56kFWNB4jOalCiU5gBlRZ9NsfdUwug2mL9ukDUSdO6fxUwh3iADTh_k0&_nc_ht=scontent.fktw1-1.fna&oh=a957f842fc5b1e66ecb99ec4ababe839&oe=5DD8CF63[/img]
[quote='KruszynaKSC' pid='1393016' dateline='1565264088']
Wreszcie i choragiewki pasiaste!!! Piekne!! Taki niby [b]maly szczegl [/b]a cieszy oko strasznie!!
[/quote]
No Ciebie Krusyno to o Takie gadanie bzdur bym nigdy nie podejrzewał.
TO NIE JEST sorx [b]QJM "mały szczegół" [/b]ale jeden z fundamentalnych znaków czy Klub dba o atmosferę,
tradycję , markę . Krótko mówiąc chodzi o to czy zarządzający prowadzą NAJSTARSZY KLUB SPORTOWY,
legendarną Cracovię czy może kolega TJ "zarządza se" pobocznym oddziałem korporacji zesłany tu z centrali za to czy tamto.
[size=small]To ,że wogóle latami musimy się o takie sprawy upominać BARDZO źle o podejściu zarządzających do Cracovii świadczyło!!![/size]
[size=small] [/size]
Kwiatkowska będzie sędziować.
[quote='gusto' pid='1393019' dateline='1565265046']
[/quote]
O , nasz słynny derbowy "rozjemca" . :(
[quote='hank' pid='1393022' dateline='1565265745']
[quote='gusto' pid='1393019' dateline='1565265046']
[/quote]
O , nasz słynny derbowy "rozjemca" . :(
[/quote]
Zaraz rozjemca ;;) gość z którym przegraliśmy w derbach 2-0 .
Bo z gospodarzami to 2-1 dla nas
wyszło 3-2 w plecy :P
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)