To nie jest normalne, że w przeciągu 12 dni, dostajemy 4 razy w łeb 4/4... i z drużyny która miała walczyć o MP z Legią, teraz wyglądamy jak drużyna walcząca o utrzymanie...
W 12 dni z nieba do piekła ??? Wiem, że to jest nasza ukochana Ekstraklasa i wszystko się w niej dzieje, ale bez jaj... :sleepy: coś się musiało stać złego, że tak tragicznie wyglądamy.
-
-
Sytuacja w tabeli - sezon 2019/20. Idziemy po medal, czy lecimy z ligi?
[quote='Fabian_wolf' pid='1426137' dateline='1583532017']
10ta porażka w sezonie na 26 meczy a my nadal jesteśmy na 2 miejscu.... to tylko w Ekstrakllapieeee.
[/quote]
Nie łudź się. Po tej 4 z rzędu porażce zlecimy z pudła. Kto nas niby miał wyprzedzić, jak jeszcze nikt poza nami nie grał?
Ja tam widzę duże szanse na utrzymanie 3 miejsca :D.
Nadal idziemy po medal, ale nie wiem czy trener się nie przegrzał.
Za kilka meczy ruszymy z kopyta.. i wszsytkich będziemy jechać ile wlezie ...
Lećmy, przynajmniej nie będzie derbowych upokorzeń
Ten wątek jest bez sensu bo ani nie polecimy ani nie zdobędziemy medalu.
To o co walczyli z sukcem pół ruku zmarnowali w 14dni i zakpili z kibiców począwszy od Prezesa przez Trenera i Kopaczy
[quote='Jake Blues' pid='1426156' dateline='1583532738']
Lećmy, przynajmniej nie będzie derbowych upokorzeń
[/quote]
Gorzej jak z nami by gts polecial, beda nas lali lige nizej nie majac cieplej wody w kranie.
Żebyśmy tylko nie skończyli jak Podbeskidzie parę lat temu.
Najpierw niby zajęli ósme miejsce, potem okazało się że jednak dziewiąte, a potem spadli. Tylko, że wtedy chyba (?) był podział punktów.
[quote='Leesior' pid='1426292' dateline='1583577177']
Żebyśmy tylko nie skończyli jak Podbeskidzie parę lat temu.
Najpierw niby zajęli ósme miejsce, potem okazało się że jednak dziewiąte, a potem spadli. Tylko, że wtedy chyba (?) był podział punktów.
[/quote]
Tak był podział punktów, ale sytuacja itak masakryczna...
wyglada na to ze moge przegrac zaklad , ktory jeszcze w grudniu wydawal mi sie smieszny :)
ze bedziemy sie z burkami bic o miejsca 6-8, dobrze ze skonczylo sie na piwie przez tydzien a nie tysiaku jak proponowalem :D
Nie wiem jak my skończymy ale ci z czarnej wsi zleca z ligi.
Patrząc na naszą obecną dyspozycję,terminarz i pozostałe wyniki to pewne miejsce w pierwszej ósemce zamienia się w małą (na razie) niepewność. Oczywiście jest wszystko w nogach naszych kopaczy. Oby nie było tak, że ostatnia kolejka z Wisłą Płock zdecyduje o wszystkim. Wprawdzie spokojnie bronimy pozycję wicelidera :), ale za nami robi się gęsto.
Wczoraj pierwszy raz od niepamiętnych czasów nadeszły mnie czarne myśli, że możemy nie wejść do górnej ósemki.. (tfuu)
Narazie po czterech porażkach jesteśmy na pozycji vice lidera :)
Nie wykręcimy się w tym roku. Srebro jest niewyjęte :D
Przez 4 kolejki nikt nas nie wyprzedził... a my przecież każdy mecz przegraliśmy. Nikt nie chce być nawet chwilowym vice liderem Ekstraklasy :)
[quote='wrobelson' pid='1426609' dateline='1583683665']
Przez 4 kolejki nikt nas nie wyprzedził... a my przecież każdy mecz przegraliśmy. Nikt nie chce być nawet chwilowym vice liderem Ekstraklasy :)
[/quote]
Wiedzą ,że drużyna Cracovii jest przygotowana przez MP na kwiecień maj i zaraz zacznie miażdżyć rywali. Odpuszczają cykory :D
Ciśnienie związane z walką o mistrza już pewnie zeszło natomiast pozycja do walki o vice, jak na cztery ostatnie porażki, jest wymarzona :)
4 porażki z rzędu, wcześniej minimalna przewaga nad resztą stawki i co? i nic. Status quo. Takie rzeczy tylko w Ekstraklasie. Niestety, mając na uwadze katastrofalną formę naszych piłkarzy i skandaliczne ich przygotowanie do rundy - co się odwlecze to nie uciecze.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)