Mysle ze klub ruszy z jakas promocja wakacyjną. Np ( przyprowadź kolege z klasy bilet za 5 zl ) i prosze o sektor D zeby wstydu nie było.
-
-
LE: CRACOVIA - DAC 1904 Dunajska Streda (18.07, godz.19:00)
[quote='morata' pid='1388365' dateline='1562924262']
Biletów coraz mniej .
[/quote]
Szkoda, że na młyn tak dużo zostało. Zaraz kupię i będzie jednego więcej :- D
Jest możliwość kupienia biletów w jakimś miejscu typu empik/kolporter? Chodzi mi o zakupienie ich w Tarnovie.
[quote='MarcinBulaga' pid='1388557' dateline='1563017596']
Jest możliwość kupienia biletów w jakimś miejscu typu empik/kolporter? Chodzi mi o zakupienie ich w Tarnovie.
[/quote]
Online?
https://bilety.cracovia.pl/
- Edytowany
[/quote]
[color=#333333][size=x-small][font=Arial, sans-serif][b]3) w wybranych salonikach sieci Kolporter:[/b][/font][/size][/color]
[color=#333333][size=x-small][font=Arial, sans-serif]- Kraków, Galeria Krakowska, ul. Pawia 5[/font][/size][/color]
[color=#333333][size=x-small][font=Arial, sans-serif]- Kraków, Galeria Bronowice (Auchan), ul. Stawowa 61[/font][/size][/color]
[color=#333333][size=x-small][font=Arial, sans-serif]- Kraków, Centrum Handlowe Serenada, ul. Bora-Komorowskiego 41[/font][/size][/color]
[color=#333333][size=x-small][font=Arial, sans-serif][b]- Tarnów, Galeria Tarnovia, ul. Krakowska 149[/b][/font][/size][/color]
[color=#333333][size=x-small][font=Arial, sans-serif]- Miechów, Galeria Miechowska, ul. Sienkiewicza 1[/font][/size][/color]
[url=https://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/liga_europy_bilety_na_mecz_z_dac_1904_w_sprzedazy_od_poniedzialku]https://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/liga_europy_bilety_na_mecz_z_dac_1904_w_sprzedazy_od_poniedzialku[/url]
- Edytowany
[quote='kola93' pid='1388559' dateline='1563018380']
[/quote]
[color=#333333][size=x-small][font=Arial, sans-serif][b]3) w wybranych salonikach sieci Kolporter:[/b][/font][/size][/color]
[color=#333333][size=x-small][font=Arial, sans-serif]- Kraków, Galeria Krakowska, ul. Pawia 5[/font][/size][/color]
[color=#333333][size=x-small][font=Arial, sans-serif]- Kraków, Galeria Bronowice (Auchan), ul. Stawowa 61[/font][/size][/color]
[color=#333333][size=x-small][font=Arial, sans-serif]- Kraków, Centrum Handlowe Serenada, ul. Bora-Komorowskiego 41[/font][/size][/color]
[color=#333333][size=x-small][font=Arial, sans-serif][b]- Tarnów, Galeria Tarnovia, ul. Krakowska 149[/b][/font][/size][/color]
[color=#333333][size=x-small][font=Arial, sans-serif]- Miechów, Galeria Miechowska, ul. Sienkiewicza 1[/font][/size][/color]
[url=https://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/liga_europy_bilety_na_mecz_z_dac_1904_w_sprzedazy_od_poniedzialku]https://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/liga_europy_bilety_na_mecz_z_dac_1904_w_sprzedazy_od_poniedzialku[/url]
[/quote]
Super, dzięki za podpowiedź. Jak dobrze pójdzie to liczba nowych Pasiaków wzrośnie o 6 osób
Będzie potrzebny dokument przy wejściu na stadion , pytam ponieważ straciłem dokumenty i jestem w trakcie wyrabiania
- Edytowany
[quote='PasyZne94' pid='1388572' dateline='1563028537']
Będzie potrzebny dokument przy wejściu na stadion , pytam ponieważ straciłem dokumenty i jestem w trakcie wyrabiania
[/quote]
Może się zdarzyć. Jak mecz podwyższonego ryzyka jak w DS to tak.
Ale wystarczy beleco
http://www.sport.pl/pilka/7,65042,24987427,niezly-wynik-i-troche-slabsza-gra-cracovie-przed-rewanzem-z.amp?__twitter_impression=true
Dobrze zrobiona analiza przed rewanżowym meczem
Niezła analiza, ale kluczowe zdanie to "Zresztą, ogólnie zawodnicy DAC raczej przewyższali rywali pod względem indywidualnych umiejętności: zwłaszcza jeśli chodzi o kontrolę nad piłką." Tego się nie da poprawić w ciągu tygodnia, choć po takim doświadczeniu, myślę, że musi się troszkę zmienić struktura naszych treningów w ciągu najbliższych miesięcy - ćwiczyć do upadu przyjęcie pod presją, drybling... A na razie, bazując na tym, co jest, parę rzeczy:
1. nie wolno bezmyślnie tracić piłki niechlujnym podaniem w sytuacji, kiedy nie jesteś atakowany!!!
2. Poprawić celność zgrania głową, na moje oko ledwie 30-40% dochodziło tam, gdzie miało.
3. Poćwiczyć strzały z 16-18 metra...
Jeszcze jedna uwaga: nasi potrafią lepiej grać piłką, ale na to potrzeba rytmu meczowego w lidze. No i... brakuje 2 ogniw, które to umożliwiały na takim poziomie, jak pamiętamy w najlepszych meczach. Nie żebym płakał za tymi dwoma, bo uważam, że z czasem - przy lepszym zgraniu i zrozumieniu naszych nowych - do tego się uda wrócić. Ale na ten moment "stylu" nie ma i chyba być nie może.
Chociaż... liczę na 2-3 niespodzianki w składzie na rewanż. Zmiana 2 zawodników dla mnie nie będzie zresztą niespodzianką.
Ja jestem pewien ze ze 2 zmiany będą
- Edytowany
Oby Siplak się wyleczył, wstawić go z Jablonskym. Na skrzydłach Wdowiak z Hanca, skoro mamy grać z kontry to trzeba szybkich gości. No i może Piszczka za Rafe, walczy jak on a może mu coś siądzie
Ze zmianami w obronie się zgadzam. Wdowiad/Cecaric podobna półka, pożytek taki sam. Natomiast Piszczek w meczu z Zagłębiem niech gra, LE to za wysokie progi dla niego
Ja akurat stoperów bym nie zmieniał jak już, to Siplak za Pestkę i ewentualnie Diego za Rapę, Lopes się przyda bo biega i walczy przez cały mecz, może jeszcze Widowiak za Cecaricia.
- Edytowany
Diego za Rape??? Rapa byl jednym z lepszych obok Helika i Peskovicia w meczu w Dunskiej Stredzie a Ty bys go zmienil??
Nie bylo skrzydel ... nie mial kto pociagnac po skrzydle... Co z tego ze Cecaric gral dobrze w odbiorze i pressingu jak to co najwazniejsze kaleczyl strasznie czyli gre do przodu... co pilke dostawal to albo strata albo jakiegos kasztana odwala i strata...
Na samy poczatku meczu mial 4 straty i to takie juniorskie... Ale nie ma sie co pastwic nad nim..
Nie bylo skrzydel... Pelle nie pasuje na skrzydlo...uwazam ze jest to gracz taki za napastnikiem...
Kilka razy mimo wszystko Kalmar uciekł Rapie przy stg.
[quote='termi1995' pid='1388649' dateline='1563097346']
Oby Siplak się wyleczył, wstawić go z Jablonskym. Na skrzydłach Wdowiak z Hanca, skoro mamy grać z kontry to trzeba szybkich gości. No i może Piszczka za Rafe, walczy jak on a może mu coś siądzie
[/quote]
Na wymiane stoperów bym nie liczył , w wywiadzie MP stwierdził , że na razie Jablonsky nie jest gotowy na 90 minut gry . Zdrowy Siplak - tak .
A kto wogole u nas nie mial problemu z Kalmarem?? Chyba kazdy zawodnik mial z nim duzo pracy...Najlepszyich zawodnik i najbardziej kreatywny..
[quote='KruszynaKSC' pid='1388676' dateline='1563108142']
A kto wogole u nas nie mial problemu z Kalmarem?? Chyba kazdy zawodnik mial z nim duzo pracy...Najlepszyich zawodnik i najbardziej kreatywny..
[/quote]
Po prostu rzuciło mi się akurat to w oczy, że mu cały czas uciekał spod krycia przy sfg, niby nic się nie stało, ale Rapa go krył na radar i mogło się skończyć bramką, albo jakimś głupim karnym, oczywiście zawsze kto inny może go kryć przy sfg i wtedy ok.
Serce stadionu do sektor D , osiedla fan cluby dzialac na calego bo smiech na sali co sie dzieje z tym sektorem.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)