Panowie, czy wszyscy mają już transport na Słowację? organizuje busa do 9 osób, mam 4 wolne miejsca plus kierowca. Jeśli wśród nas nie znajdzie się kierowca mogę ogarnąć kierowcę za myślę 200zł. Koszt wynajmu z kierowcą ok. 130zł/osoba. Wyjazd z samego rana i powrót zaraz po meczu.
-
-
LE: DAC 1904 Dunajská Streda 1-1 Cracovia (11.07 - godz. 20:30)
Michał Trela
@MichalTrelaBlog
·
Trwa ostatni trening Cracovii przed wyjazdem na Słowację. Zajęcia odbywają się za zamkniętymi drzwiami (przeganiają nawet zza płotu). Pasy trenują w składzie: Peškovič - Rapa, Helik, Datković, Pestka - Gol, Dąbrowski - Hanca, Dimun, Čečarić - Lopes. Siplak ćwiczy indywidualnie.
Czyli nie ma Jablonskiego!
[quote="ZbigniewT" pid='1387842' dateline='1562664682']
Michał Trela
@MichalTrelaBlog
·
Trwa ostatni trening Cracovii przed wyjazdem na Słowację. Zajęcia odbywają się za zamkniętymi drzwiami (przeganiają nawet zza płotu). Pasy trenują w składzie: Peškovič - Rapa, Helik, Datković, Pestka - Gol, Dąbrowski - Hanca, Dimun, Čečarić - Lopes. Siplak ćwiczy indywidualnie.
Czyli nie ma Jablonskiego!
[/quote]Nie brałbym to jako skład na mecz. Probierz nie jest głupi wie że to wycieknie mimo że trening zamknie [emoji14] przed meczem napewno jeszcze zamiesza nie raz [emoji14]
Oh, mon Dieu! Toż Eisenhower nie był nawet taki skrupulatny w trakcie planowania Operation Overlord. Żeby się nie okazało, że ta Dunajska Streda to jakaś ściema i mecz jest w zupełnie innym miejscu Europy, bo jednak sporo osób bilety kupiło i się tam wybiera ;)
- Edytowany
Czy moglby mi ktos przedstawic cennik obrony Probierza jak i chwalenia pod niebiosa tego co wymysla oraz pisanie wlasnie takich smiesznych postow niby zmylkowych jak wlasnie zrobil to Frenzzy czy wsprawie sparingu z Puszcza???Klamstwo i lganie az uszy puchna a ludzie jakby trzeba bylo to by mu jezykami dooope podtarli?? Ile placa za wprowadzanie ludzi w blad, obrona klamstw w zywe oczy trenera i probowanie pokazania ze "biale jest biale a czarne jest czarne" ;)
Nie wspomne juz specjalnego puszczenia w eter bubla z Velioviciem gdzie juz byli po pierwszych rozmowach z Pelle??
Ostatnio byla pogadanka Arbitra Laguny z Probierzem na temat Kanacha gdzie Arbiter Laguna mial 100% racje a ludzie bronili Probierza ktory klamal w tej sytuacji.... Placa Wam za to??Jesli tak to naprawde z ciekawosci pytam czy da sie z tego wyzyc??
[quote="KruszynaKSC" pid='1387864' dateline='1562675566']
Czy moglby mi ktos przedstawic cennik obrony Probierza jak i chwalenia pod niebiosa tego co wymysla oraz pisanie wlasnie takich smiesznych postow niby zmylkowych jak wlasnie zrobil to Frenzzy?? Ile placa za wprowadzanie ludzi w blad, obrona klamstw w zywe oczy trenera i probowanie pokazania ze "biale jest biale a czarne jest czarne" ;)
Ostatnio byla pogadanka Arbitra Laguny z Probierzem na temat Kanacha gdzie Arbiter Laguna mial 100% racje a ludzie bronili Probierza ktory klamal w tej sytuacji.... Placa Wam za to??Jesli tak to naprawde z ciekawosci pytam czy da sie z tego wyzyc??
[/quote]Jeśli ten skład wyjdzie jako 11 na DAC to przeproszę i przyznam Ci rację :). A co do Kanacha Laguna miał racje, został odstawiony. Aczkolwiek osobiście mamy tyle w tym momencie defensywnych pomocników że wątpię by się przebił więc chyba lepiej żeby się gdzieś ogrywał niż siedział bez sensu na ławce ale to tylko moje zdanie :)
FrenZZy ale to nie sa pojedyncze przypadki ciezkie do wychwycenia bo jest tego ogrom w ostatnim czasie...
Kanach nie jest jedynym mlodym pilkarzem z ktorym tak postapili z kontraktami co opisal Laguna...
Zastanawia mnie co to ma na celu takie bronienie klamstwa trenera....
Mnie by ten skład nie zdziwił - przewiduję grę ultradefensywną, Pestka akurat ma to na świeżo przećwiczone :cool:
[quote="KruszynaKSC" pid='1387868' dateline='1562675869']
FrenZZy ale to nie sa pojedyncze przypadki ciezkie do wychwycenia bo jest tego ogrom w ostatnim czasie...
Kanach nie jest jedynym mlodym pilkarzem z ktorym tak postapili z kontraktami co opisal Laguna...
Zastanawia mnie co to ma na celu takie bronienie klamstwa trenera....
[/quote]Mnie zastanawia natomiast co ma na celu linczowanie trenera w mediach społecznościowych. Chcesz mu coś wypomnieć wbij na trening na wielickiej i pogadaj, Michał jest otwarty i nieraz zamieniałem z nim slowo. Moim zdaniem trener jest poniekąd twarzą klubu i warto go wspierać a nie wytykać każde potknięcie. O tym można pogadać przy innej okazji w mniejszym gronie a nie tam gdzie GTS czyta i ma polewkę że nie mamy szacunku dla własnego trenera. Ale to moje zdanie, tym kończę . Udanego meczu z DAC , Ci co będą widzimy się na miejscu i razem walczymy !
Tylko Pasy Tylko CRACOVIA [emoji836][emoji837][emoji836][emoji837][emoji836].
I to jest "głos rozsądku" i pod tym się podpisuję obiema rękami!
Do zobaczenia w Stredzie i niech zwyciężą nam biało-czerwona Cracovia!
FrenZZy nie raz z nim rozmawialem... Na niewygodne pytania odpowie wymijajaco... Ze "nie siedzimy w tym" i ze duzo rzeczy nie wiemy jak dzialaja...
Standard...
Dodam tylko ze klamstwo nie moze byc podknieciem ... tym bardziej kilka...
Nie jestem przeciwko trenerowi.. Jest pierwszym trenerem ktoremu tak zaufalem ...mimo porazek i wstydu w mecach z gts dalej uwazam ze jak pod nim nic nie ugramy to nikt juz nie zrobi wyniku z Cracovia...
Do zobaczenia w Dunskiej Stredzie!
Jezeli moge wtracic sie miedzy wodke a zakaske
Wlasnie jak najbardziej odstawienie Kanacha byloby..zle..Dlaczego?
1. Z calym szacunkiem ale Gol ma 34 lata. Ciezko bedzie mu wytrzymywac wiekszosc spotkan. Ok, jest kluczowym zawodnikiem, ale jeszcze ten sezon i (w najlepszym wtypadku) polowa nastepnego. Zostajemy wowczas z jednym Lusiuszem
2. Dabrowskiemu konczy sie kontrakt i ani widu ani slychu o jego przedluzeniu (chyba ze rozmowy sie tocza przy zamknietych drzwiach). I tez nie wiadomo czy w zimie nas nie opusci.
Przy okazji Radek moglby grac tylko w PP, czasem ogony w lidze. Powinien sie ogrywac, bysmy mieli od zimy fajnego, "swojego" chlopaka do gry a nie poszukiwania w kolejnych obcokrajowcach.
PS. Probierz zeslal go do rezerw (jak przychodil) za slabe wyniki w nauce..a tu skonczyl szkole z wyroznieniem (takze nie rozumiem czemu czesc forumowiczow, traktuje jego slowa jak wyrocznie)
[quote='gargamel9998' pid='1387878' dateline='1562678498']
Jezeli moge wtracic sie miedzy wodke a zakaske
Wlasnie jak najbardziej odstawienie Kanacha byloby..zle..Dlaczego?
1. Z calym szacunkiem ale Gol ma 34 lata. Ciezko bedzie mu wytrzymywac wiekszosc spotkan. Ok, jest kluczowym zawodnikiem, ale jeszcze ten sezon i (w najlepszym wtypadku) polowa nastepnego. Zostajemy wowczas z jednym Lusiuszem
2. Dabrowskiemu konczy sie kontrakt i ani widu ani slychu o jego przedluzeniu (chyba ze rozmowy sie tocza przy zamknietych drzwiach). I tez nie wiadomo czy w zimie nas nie opusci.
Przy okazji Radek moglby grac tylko w PP, czasem ogony w lidze. Powinien sie ogrywac, bysmy mieli od zimy fajnego, "swojego" chlopaka do gry a nie poszukiwania w kolejnych obcokrajowcach.
PS. Probierz zeslal go do rezerw (jak przychodil) za slabe wyniki w nauce..a tu skonczyl szkole z wyroznieniem (takze nie rozumiem czemu czesc forumowiczow, traktuje jego slowa jak wyrocznie)
[/quote]
Sodówka....
Jakoś Pestce w I lidze gra nie zaszkodziła.
http://sport.tvp.pl/43425970/janusz-gol-jedziemy-na-slowacje-z-duzymi-nadziejami
Zobaczymy jak nam pójdzie. I obyśmy my, kibice Pasów pozostawili po sobie dobre wrażenie, niekoniecznie niezatarte ;)
[quote='eredin' pid='1387896' dateline='1562690138']
Zobaczymy jak nam pójdzie. I obyśmy my, kibice Pasów pozostawili po sobie dobre wrażenie, niekoniecznie niezatarte ;)
[/quote]
[color=#000000][size=small][font=sans-serif]Zostało mi jeszcze 6szt. biletów.Chętnych proszę o priv[/font][/size][/color]
- Edytowany
https://sport.interia.pl/klub-cracovia/news-dac-cracovia-w-el-le-pasy-tajemnicze-jak-nigdy,nId,3088013 Nie dość, że w Krakowie wszędzie remonty, to teraz jeszcze Probierz powiększa korki :) Szczerze to trochę śmiesznie to wygląda, nie wiem co takiego ma do ukrycia? Śmieszniej jeszcze będzie jak dostaniemy jutro 0:3.
A co do samego jutrzejszego meczu, to ja specjalnie optymistą nie jestem, ale tak mam z natury :) Chciałbym żebyśmy uzyskali taki wynik, który da nadzieję przed rewanżem i sprawi, że za tydzień będę szedł na stadion z myślą, że walczymy o awans, a nie, że idę tylko by się przejść, bo trzech bramek nie odrobimy.
Rzeczywiście, boki zrywać...
UWAGA!! 3 bilety na VIP oddam w dobre ręce nawet za free bo szkoda biletów a kasa by mi i tak przepadła. Tylko trzeba działać szybko! Pierwsi chętnie na te VIPy wyślijcie mi wiadomość i działamy. Mnie niestety w Krakowie pogrzeb zatrzymuje [emoji2959][emoji22]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)