A po co to PZPNowi, zawieszą go to zaraz będzie a czemu tak mało, a czemu tak a nie siak i że w ogóle to skandal. Poczekają, UEFA wymierzy karę to ją wdrożą i nikt się nie przyczepi
-
-
David Jablonsky - witamy w Cracovii!!!
15 dni później
Podbije temat, kobita mi mówi że jestem głupi ale tak to z babami, kto nie ma nie zrozumie. Poszło pytanie z pzpn czy mają zawiesić zawodnika, odpowiedź była nie, może się skończy na karze finansowej i nasz najlepszy grajek, za takiego go uważam, pogra u nas przynajmniej do końca sezonu
Endriusza... albo ja jestem pijany, albo ty... ewentualnie obaj... Coś więcej?
Jesli skończy się tylko na potrzepaniu kieszenią Davida to na pewno się nie obrażę .
Jeden z najlepszych obrońców jakich miała Cracovia.
[b]Odkąd kibicuje Cracovii - nie pamiętam abyśmy mieli lepszego środkowego obrońcę. Do poziomu Davida może zbliżył się tylko Kosanović...[/b]
Szkoda jeśli go zdyskwalifikują za grzechy młodości. Mam nadzieje, że jednak skończy się na wysokiej grzywnie i zawiasach.
Ale to już nie zależy od nas. Jedynie nasz Klub może spróbować wynegocjować złagodzenie kary dla niego...
Dawno , dawno temu było takich dwóch - Andrzej Rewilak oraz Dominik Kubik - ojciec naszych dwu graczy .
8 dni później
Jak lubię i cenie umiejętności Davida tak nie może takich jaj robić jak dzisiaj przy pierwszej bramce. Poszedłby do końca za rywalem to na spokoju by go zablokował a tak zabawy w sędziego skończyły się stratą bramki. Strzelił później wyrównującego gola więc można powiedzieć że winy odkupił ale to zachowanie w defensywie to amatorszczyzna. Do poprawki, Pan piłkarz nie może się tak zachowywać.
12 dni później
Gdzie jest kurde David, mam nadzieję, że to nie jest jakaś nowa afera?
[quote='sterby' pid='1450461' dateline='1599928886']
Gdzie jest kurde David, mam nadzieję, że to nie jest jakaś nowa afera?
[/quote]
Chyba że pięterko wie że Jego już nie ma
A nie było gdzieś że uraz??
NO właśnie nie, spiker przed meczem wymieniał kontuzjowanych i nie było wśród nich Davida.
Bez Jablonskiego jesteśmy jak ta dziewczyna, tylko bez żadnych zębów na przedzie.
Jablonsky nie trenował w tygodniu - kontuzja, więc to nadal (chyba ;) ) kwestia urazu
Czyżby koniec?
https://www.meczyki.pl/newsy/david-jablonsky-zawieszony-w-tym-tygodniu-pilkarz-cracovii-stawi-sie-w-czeskiej-federacji-nasz-news/151321-n
- Edytowany
Q..wa ustawiał mecze przez WhatsAppa!!!!!!!!!!
Ostatni akapit daje nadzieję. Może David dobrowolnie podda się karze i czeski związek podejdzie łagodnie do wymiaru kary. Czekamy na decyzję.
tak napewno zwłaszcza biorąc pod uwagę, że przez całe lata kombinował jak tu uniknąć kary :) Nie ma się co łudzić.
PDW David !
- Edytowany
Kurewa jak tak dalej pójdzie to wymienimy całą jedenastkę z poprzedniego sezonu, trochę to przypomina reset sprzed dwóch lat
Jednakże myślę, że skoro jedzie do swojej federacji, to może się jednak chcą dogadać, dowalić jakąś karę + wyrok w zawieszeniu.
Dobre kombinacje. Szkoda, że takim sprytem nie wykazał się za młodu na boisku tylko poza nim.
Ciężko go będzie zastąpić.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)