Jeżeli na serio była możliwość wyciągnięcia Bashy z gts-u, to nie mam słów. Bez niego nie ma psów, a nam by się przydał.
-
-
2018/19 Pozostałe mecze kolejki nr 27
[quote='frik' pid='1371494' dateline='1554108223']
Jeżeli na serio była możliwość wyciągnięcia Bashy z gts-u, to nie mam słów. Bez niego nie ma psów, a nam by się przydał.
[/quote]
On sam chciał przyjść,( w odróżnieniu od Imaza czy Arsenica), bo nie miał za co żyć, ale Probierz uznał,że mamy na tylu zawodników w drugiej linii, że nam nie będzie potrzebny.
tak mnie naszlo, Tralka gral przeciw nam kiedy kopacze wypierdalali Skorze nie? ywpierdolilbym tego goscia jako pierwszego bez zmruzenia oka
Co by nie mówić Wisła organizacyjnie i kadrowo ledwo zipie ale kolejny raz zaskakuje od 5 lat nie wygrała z Legią a tu takie lanie,
jak najbardziej zasłużenie .
Co do innych meczy Arka coraz bliżej spadku tym bardziej że Sosnowiec nieźle sobie radzi i w końcu coś przywiózł z wyjazdu co sprawia że gwarantowany spadek z początku lutego nie jest już taki oczywisty,Lech dalej się wygłupia i wyleciał z grupy mistrzoskiej z taką grą może już nie wróci do niej,sytuacja jest taka że każda drużyna z miejsc 3-10 ma szansę na puchary,najsolidniej wygląda Piast,Cracovia i Wisła Kraków (o ile kontuzji nie dozna ktoś z pierwszej jedenastki bo nie ma go kto zastąpić),Legia do tej pory marnie grała ale wygrywała skromnie lub z drobną pomocą sędziów , zazwyczaj w końcówce sezonu spisywała się nieźle zobaczymy czy będzie tak samo jak na razie ich trener jest na wylocie.
Wychodzi na to że z braku rywali mistrzem Polski zostanie Lechia Gdańsk,która pokonała w bezpośrednim meczu najgroźniejszego rywala Piasta .
Co do szans na Cracovii na mistrzostwo uważam że ich nie ma , Lechia musiałby seryjnie tracić punkty to bardzo mało prawdopodobne szanse na puchary ma co najmniej pierwsze dziesięć zespołów więc 3 lub 4 miejsce byłoby dużym sukcesem .
Tym bardziej że Lech czy Jagielonia może w końcu się przebudzą że snu zimowego ,mają zawodników których na to stać.
- Edytowany
Wychodzi raczej na to, że puki co Lechia gra najskuteczniej i dla tego jest liderem, a nie przez brak rywali. To jedyny zespół, który gra bardzo regularnie cały sezon do tej pory i to u nas wystarcza, ma więcej o 5 punktów niż legia po 27 kolejce rok temu.
Betony już od przynajmniej dwóch sezonów powinny się bić o mistrza z takim składem jaki mieli tylko tam brali jakichś debili na trenerów. Czekałem tylko aż ktoś ich poukłada i byłem pewien że to odpali jak usłyszałem że Stokowiec będzie trenerem bo wszyscy widzieli co potrafił w Zagłębiu.
[/quote]
Bez Bashy nie ma psów.
beza Imaza nie ma psów.
Bez Ondraska nie ma psów.
Bez Carlitosa nie ma psów.
Dopisz sobie jeszcze kilku.
Wisła zawsze miała dobrych skautów i pewnie znów kogoś wypatrzą ,lub już go mają tylko im nie wystrzelił ,sportowo sobie poradzą gorzej organizacja ...
[quote="Rock" pid='1371516' dateline='1554113554']
[/quote]
Bez Bashy nie ma psów.
beza Imaza nie ma psów.
[/quote]
Niestety trafny wniosek. oni sobie nawet bez ubecji poradzili!
[quote='Orlean' pid='1371522' dateline='1554114736']
[quote='Rock' pid='1371516' dateline='1554113554']
[/quote]
Bez Bashy nie ma psów.
beza Imaza nie ma psów.
[/quote]
Niestety trafny wniosek. oni sobie nawet bez ubecji poradzili!
[/quote]
Bez sponsora nie ma licencji -> bez licencji nie ma gtsu*
*w ekstraklasie.
Kiedy są przyznawane licencje na przyszły sezon?
Teraz grają z pianą na pyskach bo celem jest pierwsza ósemka. Doszli do formy od meczu z Górnikiem i cel chyba osiągną. Zobaczymy co będzie w czerwcu bo wasyl stary, peszko wypożyczony, nie wiem co z pietrzakiem i sadlokiem tzn kiedy im się kontrakty kończą. Pieczykowski jak nie dostanie oferty z zagranicy to zostanie pilnować sprawy terenów za 100 mln. Wyjąć baszę i już powinno jebnąć
Gadget, oni juz dostali licencje, tzn nie zabrano im, pomimo bimbania i plucia wszystkim w twarz. Wierzysz,ze ktos zabierze im licencje?
MakuKSC ale oni im tylko odwiesili na ten sezon na przyszły muszą dostać po przedstawieniu odpowiednich dokumentów i raczej drugi raz się nie nabiorą na miliony z transferów a jak im Wisłocki powie że kibice sie zrzuca to umrą ze śmiechu.
Sam fakt,ze im odwiesili jest niepokojacy w kontekscie ewentualnego pozbawienia ich licencji w kolejnym procesie. Inna sprawa,ze robia "pozytywny" PR wokol siebie, pochowali trupy do nowych szaf, dwa ostatnie mecze u siebie maja przy duzej publice, pewnie ogladalnosc w TV tez niezla, takze nie ludzilbym sie,ze PZPN tak latwo podda sie w walce o "zasluzona, medialna" druzyne. Sam sobie odpowiedz na pytanie, kto ma wieksza wartosc dla ligi w kontekscie negocjacji praw telewizyjnych? Sosnowiec, Plock, Legnica czy np pelna stocznia? Nawet na walczacej o majstra Lechii nie ma zbyt duzej publiki, a stadion swieci pustkami i wyglada komicznie. Niestety sport to kasa i wiem,ze znajdzie sie paru zyczliwych, uwlaszczonych ubekow, ktorzy po cichu dorzuca do tego, a przy okazji obdzwonia usluznych prokuratorow, radnych zeby jakos zalatwic(zamrozic) kwestie dlugow. Nie uwierze dopoki nie zobacze ich w nizszej lidze.
[quote='Endriusza' pid='1371481' dateline='1554100944']
Podali już wysokość kary za race i przerwanie meczu?
[/quote]
Będzie jak zwykle - w zawiasach .
[quote='MakuKSC' pid='1371534' dateline='1554118579']
Sam fakt,ze im odwiesili jest niepokojacy w kontekscie ewentualnego pozbawienia ich licencji w kolejnym procesie. Inna sprawa,ze robia "pozytywny" PR wokol siebie, pochowali trupy do nowych szaf, dwa ostatnie mecze u siebie maja przy duzej publice, pewnie ogladalnosc w TV tez niezla, takze nie ludzilbym sie,ze PZPN tak latwo podda sie w walce o "zasluzona, medialna" druzyne. Sam sobie odpowiedz na pytanie, kto ma wieksza wartosc dla ligi w kontekscie negocjacji praw telewizyjnych? Sosnowiec, Plock, Legnica czy np pelna stocznia? Nawet na walczacej o majstra Lechii nie ma zbyt duzej publiki, a stadion swieci pustkami i wyglada komicznie. Niestety sport to kasa i wiem,ze znajdzie sie paru zyczliwych, uwlaszczonych ubekow, ktorzy po cichu dorzuca do tego, a przy okazji obdzwonia usluznych prokuratorow, radnych zeby jakos zalatwic(zamrozic) kwestie dlugow. Nie uwierze dopoki nie zobacze ich w nizszej lidze.
[/quote]
W Canal+ Liga+ extra coś mówili o licencji dla nich. brzmiało to niej więcej tak.
" Gościu spotkał się z członkami komisji, pokazał prezentację odnośnie finansów i komisji bardzo się spodobało" :(
O kwitach nic nie mówili, o sponsorach również.
PPT to qwa jest jednak potęga !!!
[quote='gadget' pid='1371532' dateline='1554117524']
MakuKSC ale oni im tylko odwiesili na ten sezon na przyszły muszą dostać po przedstawieniu odpowiednich dokumentów i raczej drugi raz się nie nabiorą na miliony z transferów a jak im Wisłocki powie że kibice sie zrzuca to umrą ze śmiechu.
[/quote]
Proces licencyjny to parodia, kto przestrzega jego zasad? Jeśli licencji ostatnio im nie odebrali, to teraz im krzywdy nie zrobią, tym bardziej,że tysiące ludzi którzy wsparli te ubecka hydrę, miało by wielkie pretensje do PZPN, a że bydła tam chodzi wiele to będzie jak napisałem. Pomagali im, gdy nie wiadomo było do kogo ten burdel należy, to teraz tym bardziej im do doopy wejdą.
[quote='Rock' pid='1371516' dateline='1554113554']
[/quote]
Bez Bashy nie ma psów.
beza Imaza nie ma psów.
[/quote]
Mało tego. Z Carlitosem nie ma Legii, z Imazem, Kosztalem i Arsenicem nie ma Jagielloni ;)
Ząbek okazał się graczem jednego sezonu , reszta to przereklamowane asiorki .
Zdechną tak jak bRudasy. Kwestia czasu
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)