Dwie największe gnidy i szmaty minionego okresu . Ale się porobiło .
-
-
2018/19 Pozostałe mecze kolejki nr 27
Rudy i spółka mają jeszcze czas aby ratować sierściuchów dla dobra polskiej piłki. Sosnowiec,Piast,Lubin-tam można spokojnie szukać punktów.
Dlatego sądzę że dzisiaj będzie akcja zmniejszania dystansu do betonów.
Pierwszy raz nie wiem komu "sympatyzować" w tym meczu, normalnie z dwojga złego wole warszafską, ale chciałbym bardzo derbów na Kałuży
Zdecydowanie za cwelką dzisiaj, darujmy se już derby w tym sezonie
A ja mam obie w chu*u - remis. A potem seria porazek z jednej i drugiej strony.
[quote='del_piero' pid='1371357' dateline='1554033602']
Pierwszy raz nie wiem komu "sympatyzować" w tym meczu, normalnie z dwojga złego wole warszafską, ale chciałbym bardzo derbów na Kałuży
[/quote]
Może i derby na Kałuży by się przydały, oczywiście wygrane, aby im tę ubecką statystykę pogorszyć i psie pyski utrzeć na pożegnanie na lata, ale mimo wszystko wolę ich w dolnej 8 i powolny marazm a potem wypad z ligi najlepiej sportowy. Oni oczywiście do tego sportowego upadku nie dopuszczą, bo to dla nich jest to scenariusz nie do zaakceptowania a dla kibiców sukcesu jedyny powód dla , którego chodzą na ubek arenę.Bo poza tym nie maja się czym chlubić. Taki scenariusz oznacza z kolei pogorszenie ich stanu finansowego i wzrost długów bo i czym będą płacić zawodnikom, koralikami Leśnego? A to oznacza zamknięte koło i dalszy upadek. Tak czy siak wszystko co przyczyni się do tego aby ta ubecka kurwa znikła z krajobrazu Krakowa będzie dobre.Najgorsze jest to,że ten ciemny motłoch na R22 jest święcie przekonany o ich nadzwyczajności, bo zawsze jak dochodzi do dyskusji to maja jedną odzywkę,że nigdy nie zginą. Chciałbym aby w końcu zostali zmuszeni do zmiany zdania i pozbyli się złudzeń. Dzisiaj najlepszy scenariusz to taki aby żadna z tych kurew punktu nie zdobyła a,że to jest niemożliwe to wszyscy Pasiacy za legią.
[img]https://i.imgflip.com/2xec3b.jpg[/img]
Oczywiście,że dzisiaj trzeba trzymać kciuki za CSKA.
Najlepsze (poza pudłem Pasów) dla nas to rzeka w dolnej ósemce.
Korona - Lech i Pogoń - Jaga remisy, idealne wyniki dla nas w kontekście walki o puchary. Po tej kolejce jesteśmy na 4 miejscu :)
Dwa najważniejsze z punktu widzenia Cracovii i układu tabeli spotkania kolejki, czyli Korona - Lech i Pogoń - Jagiellonia zakończyły się najlepiej jak mogły czyli remisami. Niestety, są one również optymalne z punktu widzenia gts-u, dlatego dziś za cfelką.
Ładnie zaczyna się to układać, 4 miejsce, 4 punkty do podium.
Wybiegając nieco w przyszłość, Sosnowiec wygrał, więc w środę będzie miał o co walczyć.
Miejmy nadzieję, że dobre nastroje po ostatnim meczu kolejki zostaną podtrzymane :)
w meczu dwóch k.u.r.e.w już prowadzi ta milicyjna
Nie wierze w to. Jak mogliśmy dac sie im rozegrać
Rekinek już wisi za bramką, czyżby Harry Potter nie był taki twardy, na jakiego wygląda? A sportowo oni niestety nie są słabi, wręcz przeciwnie
[size=small]Może teraz jak większa kurwa prowadzi tą drugą to niektórzy spojrzą trochę inaczej na nasz mecz tam. [/size]
nie pozostaje nam nic innego jak gonić tę k.u.r.w.ę z Warszawy
Kuźwa, kibicuje człowiek z musu lampucerze, a te cieniarze nic nie grają...
[quote='qtec' pid='1371385' dateline='1554048639']
Nie wierze w to. Jak mogliśmy dac sie im rozegrać
[/quote]
To Korona i ich bramkarz, a nie my
[quote='ZbigniewT' pid='1371390' dateline='1554050255']
[size=small]Może teraz jak większa ***** prowadzi tą drugą to niektórzy spojrzą trochę inaczej na nasz mecz tam. [/size]
[/quote]
Przy okazji to potwierdza słowa Probierza, że oni po prostu dobrze grają a nie przeciwnicy odpuszczają.
Albo cwks jest tak slaby, albo gts taki mocny ... :dodgy:
Pokażcie mi drugi zespół w lidze broniący z takim zaangażowaniem. W derbach było to samo, 3/4 strzałów przyjęte na ciało przez obrońców.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)