tak jest na pewno,
muremzafilipiakiem!
-
-
Wnioski do Prezesa Filipiaka!
Nie zrozumiałeś mnie Diable. Ja ani trochę nie bronię JF. On jest marnym prezesem i właścicielem bez wizji sukcesu. Sam się zresztą zdefiniował określając swoją ambicję jako "trwanie".
Mi chodzi o to, że On będąc gościem w Klubie zna sytuację tak jak mu ją przedstawią ludzie, którym ufa. I oni w ten sposób mogą bardzo łatwo nim manipulować i "jego" decyzje odpowiadają ich oczekiwaniom.
- Edytowany
Spoks, nawet jeśli, to naiwne myśleć że ma to jakieś znaczenie. Jest jak ma być i Januszek nad tym czuwa.
6 dni później
Jeszcze dwa sezony temu miała Cracovia całkiem niezłą drużynę (w końcu ktoś ten PP i SP zdobył) i w ciągu kilku miesięcy cała drużyna została przez nasz zarząd rozwalona. Pozbyto się Lopeza, Gola, Wdowiaka, Helika, Peskovica i Dytiatiewa czyli niemal wszystkich czołowych zawodników.
W tej chwili nie ma kto strzelać bramek, a druga linia nie istnieje i nie ma kto stwarzać sytuacji strzeleckich.
To naprawdę rekord żeby tak szybko rozbić dość dobrą drużynę.
Na korepetycje do Świerczewskiego i Cygana z Rakowa wraz Tabiszem.
Tik, tak, tik, tak biedaku
Kochany panie prezesie.
Proszę wytłumacz mi jaki jest sens płacenia i trzymania Probierza, to jest tak jakbym trzymał w pracy pijaka nieudacznika oraz głupka płacąc ogromne pieniądze za to, że nic nie robi i nigdy nie zrobi.
Ile lat potrzeba by geniusz Sikornika to zrozumiał?
Drogi Januszu, zwolnij wreszcie tego Cygana z buszu!!!
Całą Polska z nas się śmieje!!!
Potrzeba wielkich zmian wszędzie. Od probierza przez zarząd z filipiakiem po nas kibicow. 1 krok to zwolnienie probierza
- Edytowany
biedaku czy Ci nie żal????
[quote='Zbychu' pid='1501066' dateline='1629011912']
biedaku czy Ci nie żal????
[/quote]
Biedaku spierdalaj do Alp !
Jeszcze tu " bajoku" jesteś????
[quote='kriss7' pid='1501058' dateline='1629008237']
Potrzeba wielkich zmian wszędzie. Od probierza przez zarząd z filipiakiem po nas kibicow. 1 krok to zwolnienie probierza
[/quote]
Nie zgodze sie.
Pierwsza zmiana to od zarzadu (na czele z Filipiakiem i Tabiszem); pozniej zmiana trenera
#muremzasietniokiem ile płacą za taki transparent?
No cóż. Król jest nagi.
Dyskusja na temat czy Probierz to dobry trener jest czy też nie jest bezsensowne.
Na tą chwilę po bez mała pięciu latach eksperymentowania, wygłaszania głupowatych teorii, mamienia, sprowadzania wagonu szrotu, pozbywania się piłkarzy którzy mają własne zdanie wróciliśmy do punktu wyjścia. Nie mamy drużyny, coś więcej nie mamy szkieletu drużyny. Nie mamy też atmosfery, taktyki, zaczynamy bawić się w elastyczne przechodzenie z pomysłu gry 3 obrońcami na grę 4. Tylko kandydatów do tej zabawy brak. Miotamy się.
Zastanawiam się tylko na ile właściciel butów płaconych w euro i samolotu chce nam pokazać „silę woli” i dla zasady udowodnić wszystkim, wbrew logice, że jego wybór jest dobry i choćby po mnie potop. Czyli jedziemy dalej, a że widać spaloną ziemie tym gorzej dla faktów. Chciałbym się mylić, ale nie wierzę, że gość, który lekką ręką wyrzuca od kilku miesięcy grube tysiące w błoto (przepraszam w eksperymentalny warzywniak ogrodnika), miałby siłę na konstrukcyjną refleksję.
I na koniec taka ogólna refleksja, jesteśmy (jako klub) jaskrawym przykładem jak przez lata można zmarnować mnóstwo pieniędzy, tracić na każdym kroku szansę na rozwój, doprowadzić do zamordyzmu, złej atmosfery, zniechęcić do siebie kibiców, sponsorów, wprowadzić korporacyjne mechanizmy zarządzania, nie sprawdzające się w okolicznościach klubu sportowego. Pozbywania się piłkarzy z własnym zdaniem, sprowadzaniem wagonu słabych zagranicznych pseudo gwiazd piłkarskich itd., itp. Zarzutów jest mnóstwo. [b]Dla mnie najgorszym jest „zabicijanie” tego entuzjazmu, poczucia wartości, utożsamiania się z tym klubem[/b]. Co dostaliśmy w zamian. Puchar polski i Superpuchar (za co dziękuję) zdobyty 3 świetnymi meczami. Zaliczając w tym czasie również spadek.
My TRWAMY. Bez AMBICJI, bez CELU, bez PERSPEKTYW.
Moim zdaniem wynik tego równania jest jednoznacznie NEGATYWNY!!!
#muremzatabiszemzamurem
"Procesorze, procesorze ty *uju *ebany.
Kibice Cracovii nie chcą dłużej tej kaszany.
Zrozum wreszcie, że Cracovia to życie.
A Ty ją sprowadzasz na wieczne gnicie."
Filipiak to nowotwór Cracovii.
rak, rak, rak filipiak.
Prostak i stary komuch w jednym.
Do tego przerośnięte ego
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)