ale dobrze sie skonczylo :)
-
-
Wnioski do Prezesa Filipiaka!
Haha. Mogli być nad, a na szczęście są Pod... :)
[color=#000000][size=small]Czyżby temat powrócił.. Teraz ludzie (kibice) też mają tego dosyć.[/size][/color]
[color=#000000][size=small][video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=nTH15dotE68[/video][/size][/color]
[color=#000000]https://www.youtube.com/watch?v=nTH15dotE68[/color]
[color=#000000]PS: I tu nie chodzi tylko o prezesa... A o całą jego ''paczkę''..[/color]
Dobrze, że taka poważana osoba się wypowiada, bo nie będzie można zarzucić, że to motłoch chuligańsko-kibicowski chce się panoszyć. I taka prawda, że poza pieniędzmi niestety klub jest w wielu aspektach zaniedbywany.
Niech ta "paczka"w.y.p.i.e.r.d.a.l.a
[video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=M9h_jOdAxW4[/video]
https://www.youtube.com/watch?v=M9h_jOdAxW4
Minęły 2 lata i nic się nie zmieniło.
Ci sami ludzie
Te same metody
Taki sam skutek
I tylko ten covid i -5 pkt... .
[quote='MITSUBISHI_WRC' pid='1474200' dateline='1613858379']
[color=#000000][size=small]Czyżby temat powrócił.. Teraz ludzie (kibice) też mają tego dosyć.[/size][/color]
[color=#000000][size=small][video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=nTH15dotE68[/video][/size][/color]
[color=#000000]https://www.youtube.com/watch?v=nTH15dotE68[/color]
[color=#000000]PS: I tu nie chodzi tylko o prezesa... A o całą jego ''paczkę''..[/color]
[/quote]
Wtedy byla niepowtarzalna szansa cos zdziałać, kibice sie zjednoczyli, nawet ogólnopolskie media cos tam zaczęły na ten temat bełkotać, a my jako kibice to zmarnowalismy bo przyszlo kilka wygranych a Filipiak oviecal regularne spotkania z fanami ( ile ich bylo 1?, 2?)
Niestety druga taka akcja raczej juz nie wypali...
Ja osobiscie chcialbym zeby byl spadek. Dlaczego?
Bo lepszego kubla zimnej wody dla Filipiaka-Tabisza-Baldysa i Probierza by nie bylo.
I ten spadek moglby otworzyc oczy niektorym, kto jest winnym calej sytuacji
W 2012 był spadek po roku awans czy to wstrząsnęło Filipiakiem ?NIE.Więc za wszelką cenę trzeba się utrzymać a przy Filipiaku nic lepszego nas nie czeka przynajmniej gramy w Eklapie.
[quote='mariusz' pid='1474231' dateline='1613898591']
W 2012 był spadek po roku awans czy to wstrząsnęło Filipiakiem ?NIE.Więc za wszelką cenę trzeba się utrzymać a przy Filipiaku nic lepszego nas nie czeka przynajmniej gramy w Eklapie.
[/quote]
Nie zrozumiales mnie.
Nie chodzi mi zeby otworzyl oczy Filipiak, tylko kibice, ktorzy sa zadowoleni z wynikow osiaganych od lat
Bo lepszego kubla zimnej wody dla Filipiaka-Tabisza-Baldysa i Probierza by nie bylo.
Do tego się odniosłem.
[quote='gargamel9998' pid='1474230' dateline='1613898327']
Ja osobiscie chcialbym zeby byl spadek. Dlaczego?
[/quote]
Guzik prawda. Byłby to zimny kubeł wody, ale tylko dla kibiców.
Jakieś 15 lat temu Filipiak wypowiedział bardzo ważną kwestię, której sens nie wszyscy zrozumieli, a niektórzy dopiero po jakimś czasie, a są i tacy, którzy do tej pory nie rozumieją: "Cracovia wcale nie musi grać w Ekstraklasie"
Z tym zjednoczeniem kibiców to tak bardzo bym nie przesadzał.
Było niezwykle krótkotrwałe, później owszem masy (raczej maski) poszły za pozytywnym wynikiem, ale prominentni najnormalniej w świecie dali się kupić.
Jak sobie przypomnę te seryjne orgazmy, jaki to mamy świetny, najcudowniejszy, mistrzowski marketing, to dalej zbiera mnie na mdłości.
Niestety sterby ma racje tylko co my możemy zrobić.
zjednoczyć się bez tych "prominentnych"
wiecie coś to zakładać fake konta i jechać ze sprzedawczykami
Szanowny Profesorze,
chyba nigdy się nie zrozumiemy, my zwykli kibice i Pan właściciel klubu , bogaty człowiek, właściciel, koneser .
Dzieli nas poczucie tego co dzieje się wokoło nas , dla każdego szarego Kowalskiego ten klub był ucieczką, miejscem wytchnienia, chwilą oczekiwania na mecz , zawsze mogliśmy mieć nadzieje, był sens czekać, Pan te nadzieje rozbudził, potem je w nas potęgował a potem , no właśnie a potem wygrał biznes.
Niech się więc Pan nie dziwi że my prawdziwi kibice Cracovii (Ci od emocji a nie pieniędzy) jesteśmy kurewsko rozczarowani , zawiedzeni, nie tylko tym co się teraz dzieje ,ale też świadomością że nic się nie ma prawa zmienić,
Wpędził nas Pan w poczucie beznadziei, to nas dzieli pomiędzy sobą , powoduje że ludzie się odsuwają, podupadło środowisko kibicowskie - wystarczy spojrzeć na naszych ultrasów.
To już nie jest tylko upokorzenie faktem porównania w rzeczywistością na reymonta , w tym wszystkim mamy już pełną świadomość że nic się nie zmieni, bo Pan nie chce żeby się zmieniło. Nie mam żadnych oczekiwań w stosunku do kolejnych trenerów wiceprezesów itd - utknęliśmy w tym patologicznym dla nas kibiców zawieszeniu, pomiędzy bidą i niebytem finansowym a świadomym wyborem bycia zawsze tym drugim , bycia wiecznym potencjalnym spadkowiczem,
Zawsze będzięmy drżeć o derby, i nigdy przy tym zarządzaniu klubem nie będę się mógł cieszyć z mistrzostwa kraju,powiem Panu że żal mi mojego Taty , to on zabrał mnie na pierwszy mecz 40 lat temu, kiedyś sam grał w piłkę, dziś nie może oglądać na żywo meczów ..za bardzo sie denerwuje i powiem Panu że on też już wie że nie będzie mu dane się cieszyć sukcesami , bo prawda jest taka że NIKT nie pozostał do słuchania tych opowieści z mchu i paproci
Mega szkoda tych zmarowanych szans i kibiców którzy od lat wierzyli że może jednak
Pozdrawiam i dziekuję za to co się jednak czasem udaje - choć sam nie wiem czy napewno świadomie
Z nudów przeczytałem, pierwsze 124 strony tego wątku.
Pffffff, głupot jakie wypisywały tam niektóre osoby nie da się dziś zmierzyć normalną miarą.
Na szczęście tych osób nie ma już dawno na forum, a podejrzewam, że nie ma ich także na Cracovii.
Są też wpisy osób, który poglądy stopniowo ewoluowały, tych osób na forum jest całkiem sporo.
Na forum został i poglądów nie zmienił jedynie eredin, choć w ostatnich tygodniach jego obecność jest niezwykle dyskretna.
no i brawo, tak to ma wyglądać
pierwsze pieniążki zarobione, na buciki pewnie nie wystarczy, ale na sznurówki ...
19 lutego godz 11.00 Rączna(Cracovia Training Center)
Wieczysta 0:1 Bruk-Bet Termalica
50 Bonecki
szara elewacja nie dziwi
A później będzie płacz, że murawa zjechana.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)