[quote='szaleniec' pid='1330384' dateline='1533759461']
Czy profesor pobiera pensje za prezesowanie Cracovii?
[/quote]
Z tego co wiem to nasz klub jest spółką akcyjną, w której profesor jest akcjonariuszem. Nie pobiera więc pensji tylko wypłaca dywidenty.
-
-
Wnioski do Prezesa Filipiaka!
Akcjonariuszem jest Comarch nie Filipiak jako osoba fizyczna
[quote='kingkong' pid='1330396' dateline='1533761242']
[/quote]
Z tego co wiem to nasz klub jest spółką akcyjną, w której profesor jest akcjonariuszem. Nie pobiera więc pensji tylko wypłaca dywidenty.
[/quote]
To że jest akcjonariuszem nie przeszkadza w tym, że jest Prezesem i może brać wynagrodzenie. Twój sposób bronienia posunięć zarządu i Probierza jest żałosny.
[quote='Pasiak64' pid='1330398' dateline='1533761479']
[/quote]
[/quote]
To że jest akcjonariuszem nie przeszkadza w tym, że jest Prezesem i może brać wynagrodzenie. Twój sposób bronienia posunięć zarządu i Probierza jest żałosny.
[/quote]
Bronię tylko Probierza, zarządu nigdy nie broniłem!
Skoro się dobrze znasz to wiesz może czy w kodeksie spółek handlowych jest jakiś zapis odnośnie maksymalnego wynagrodzenia prezesa?
Nie ma ograniczeń
[quote='kingkong' pid='1330400' dateline='1533761741']
[quote='Pasiak64' pid='1330398' dateline='1533761479']
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Bronię tylko Probierza, zarządu nigdy nie broniłem!
Skoro się dobrze znasz to wiesz może czy w kodeksie spółek handlowych jest jakiś zapis odnośnie maksymalnego wynagrodzenia prezesa?
[/quote]
Kodeks jest dostępny w internecie, można poczytać. A jeżeli chodzi o Probierza to nie ma szans, gdy zawodnicy z jednej strony słyszą, że w Klubie nie ma kominów płacowych a z drugiej strony, że ogrodnik jest najlepiej opłacanym trenerem w lidze.
- Edytowany
Gdzieś kolo 8 sierpnia
Obiadek ze Zwierzynka ( tego pod hala targowa oczywiście) smakował jak sam skursyn...
i nagle bęc! pierwszy mecz u siebie i Sraja się ci przeklęci kibole o te pierdonone krzesła jakby kurna gazet nie było w kioskach albo tych zrywanych higienicznych [s]podpasek[/s] chusteczek po 10 grosy kurwna! Kurna jego mac! Jakubek, mój ulubiony łobuzie! Cisną mi tu jakieś sznury , ze sobie brudzą spodnie na meczach bo krzesełka im nie pasują.
Zrób z tym porządek bo idzie to w Polskę.
Toudi: robi się na wczoraj. baldys tu stary ogonie złap się za robotę bo gnój jak uj!
Baldys: jaaaaaa? No coś ogarnę. Pani Janino, ściera i zaperdalaaa pani na krzesełkach. Czerwone kur jego mac maja być czyste a białe czerwone. Proste!
Janina: nie dam rady, jestem sama , atego dziadostwa jest 15000! Zwalniam się.
Baldys: kochany jakubusiu, Janina... stara [s]kur[/s] baba ma wyjwban e i poszła w tango. Nie poradzę choćbym się zesral!
Toudi: no to jesteśmy w dupie do kata ale bekniesz za to przydupasie.
- mój ulubiony jasniepresezie kochany wszystkie [s]nasze[/s] upaś twoje parobki dały dupy po całości. Nie wiem co będzie... przepraszam Ksieciuniu za wszystko. Opier.dole to z z radością sam , tylko potrzebuje czasu.
Sam to mi możesz skoczyć na pedał. Dawaj 6000 i jakieś barany to opierdoja. I tak im nie zapłacę bo ty to skontrolujesz, a gdyby im się udało to obetniemy juniorom kasę. I tak 1 na 500 zrobi 2 kapki.
Do roboty bo mi tu po internatach żyć nie dają.
Toudi: ja wohl! Herr prezes!
Szanowny Panie Prezesie Filipiak!
Proszę przeczytać, czy tak powinno wyglądać prowadzenie profesjonalnego klubu ( to już 15 lat ) ???
Seniorzy w większości siedzieli na trybunie F .Jesteśmy najspokojniejszą ale i najwierniejszą grupą kibiców od dziesiątków lat. Na dobre i na złe.
Teraz przerzucili nas na sektor B mamiąc prawie darmowymi karnetami.
Usiedliśmy spokojnie przed meczem na zasyfiałych siedzeniach (zgroza - na otwarcie nowego sezonu), zaczęli przybywać kolejni kibice, stanęli przed nami bez żadnej żenady.
. Na delikatną uwagę zareagowali agresją. Więc staliśmy wszyscy do końca tego "wspaniałego widowiska".
Kompletny brak wyczucia przez Stowarzyszenie, które jak wieść niesie maczało palce w tej zmianie sektorów.
Pytanie ... jaki to miało cel skoro dookoła stadionu pozostałe sektory zapełnione były może w 10 - 15 %-tach ?
Nie przyjmuję tu argumentu, że mogę zamienić na sektor A, ponieważ na meczu bywam z rodziną i znajomymi przed 60-ką..
Z taką organizacją , brakiem szacunku dla starszych, do jakiej Zarząd się przyczynia., dodając do tego marne widowisko i brak wyników - można spodziewać się kolejnego spadku frekwencji widzów.na stadionie, Gratulacje.
Ps. Stać nas na wyższe (np zeszłoroczne) ceny karnetów ale NIE POZWOLIMY SOBĄ POMIATAĆ.
Hej Seniorzy obudźcie się, PROTESTUJCIE a nie siedźcie cicho jak myszy i fajno jest. NIE JEST !
Z innej beczki :
1/: Co to za sztab medyczny , który widząc kontuzję kolana Olivy, mrozi je i wpuszcza na boisko czekając na pogorszenie kontuzji.
Brawo, tak można zajechać każdego zawodnika, a potem płacz,że kolejny grajek wypada na miesiące.
2/.Probierz rozwiązał 2gą drużynę, to ja się pytam gdzie ci odstrzeleni zawodnicy będący na kontraktach mają się ogrywać meczowo.
Czyżby powstał u nas najliczniejszy Klub Kokosa ?
PREZESIE BIJĄ DZWONY , nasza Cracovia sportowo i organizacyjnie jest cienka jak du.a węża, daleko za Europą.
Pisanie na forum nic nie da.
[quote='VelVet' pid='1330435' dateline='1533797836']
Pisanie na forum nic nie da.
[/quote]
Samo pisanie oczywiście nic. Atakujemy sami siebie a problem zasadniczy gdzieś ucieka .A panowie F, T, B tylko zacierają rączki , że znowu się udało .
Nie róbmy nic.Nie piszmy nie chodźmy na mecze nie kibicujmy Cracovii !BTF tylko na to czekają oni zorganizują sobie sami kibiców takich którzy będą wpatrzeni w nich w jak obrazek święty i klaskali kiedy dadzą znać.Nie wierzę że dzieje się to naprawdę !!!
[quote='RobertoBaggio' pid='1330512' dateline='1533818184']
Nie róbmy nic.Nie piszmy nie chodźmy na mecze nie kibicujmy Cracovii !BTF tylko na to czekają oni zorganizują sobie sami kibiców takich którzy będą wpatrzeni w nich w jak obrazek święty i klaskali kiedy dadzą znać.Nie wierzę że dzieje się to naprawdę !!!
[/quote]
A właśnie g... prawda, jakby sobie mogli zorganizować nowych kibiców to by to dawno to zrobili.
A już napewno by nie wprowadzali biletów na mecze.
[quote='ALRS' pid='1330518' dateline='1533819314']
[quote='RobertoBaggio' pid='1330512' dateline='1533818184']
[/quote]
A właśnie g... prawda, jakby sobie mogli zorganizować nowych kibiców to by to dawno to zrobili.
A już napewno by nie wprowadzali biletów na mecze.
[/quote]
Pytanie czy oni w ogóle tych kibiców potrzebują?
Skoro nie potrzebują, to się pytam po co wprowadzali bilety ? Mogli zostać przy rozwiązaniu z wiosny.
Mnie by było wstyd jakby w klubie zarządzanym przeze mnie działy się takie historie, ale cóż, imię zobowiązuje....
[quote='ALRS' pid='1330525' dateline='1533819734']
Skoro nie potrzebują, to się pytam po co wprowadzali bilety ? Mogli zostać przy rozwiązaniu z wiosnPis
[/quote]
Pisałem to z przymrużeniem oka, ale skoro pytasz, to stawiam, że wprowadzili, bo potrzebują ich pieniędzy, żeby słupek przychodów dnia meczowego nie psuł finansowej laurki ;)
[quote='zerox1906' pid='1330529' dateline='1533820033']
[quote='ALRS' pid='1330525' dateline='1533819734']
Skoro nie potrzebują, to się pytam po co wprowadzali bilety ? Mogli zostać przy rozwiązaniu z wiosnPis
[/quote]
Pisałem to z przymrużeniem oka, ale skoro pytasz, to stawiam, że wprowadzili, bo potrzebują ich pieniędzy, żeby słupek przychodów dnia meczowego nie psuł finansowej laurki ;)
[/quote]
Spoko człowiek czasami za nerwowy :), szkoda nie jesteśmy zjednoczeni, bo tego się akurat pięterko boi najbardziej.
[quote='Andrzejek' pid='1330528' dateline='1533819970']
Mnie by było wstyd jakby w klubie zarządzanym przeze mnie działy się takie historie, ale cóż, imię zobowiązuje....
[/quote]
A jakbyś miał ten klub tylko po to by wyprać pieniążki ze swojej dużej firmy ?
Też bym się wstydził.
[quote='VelVet' pid='1330536' dateline='1533820306']
[quote='Andrzejek' pid='1330528' dateline='1533819970']
[/quote]
A jakbyś miał ten klub tylko po to by wyprać pieniążki ze swojej dużej firmy ?
[/quote]
No bez jaj, akurat Filipiak prac pieniędzy nie musi.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)