tutaj akurat sie zgadzam z Poterrem ...zatrudniac nastepnego lamage i to w dodatku z kontuzja ....kiedy kurwa cos sie zmieni w tym klubie???
-
-
Wnioski do Prezesa Filipiaka!
A skąd info, że Piast jest "biedniejszy"?
widzew jest napewno biedniejszy heheheh ....my mamy STABILIZACJE ...hehehehehe
pROCESOR poprostu nie kontaktuje ... i tak od dziesięciu LAT
Przykre,ale udokumentowane...
Procesorze, nie wstyd ci 10 lat i dalej nic??
A skisła znów liderem, a niby mieli być pośmiewiskiem, co za kraj, nie pojmuje!
FRANEK SMUDA robi cuda...
kinder Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> tutaj akurat sie zgadzam z Poterrem ...zatrudniac
> nastepnego lamage i to w dodatku z kontuzja
> ....kiedy @#$%& cos sie zmieni w tym klubie???
Primo - jeszcze nikt go nie zatrudnił
Secundo - Słoweniec jeszcze nic nie zagrał więc z ocenami poczekajmy (choć może być to dobry jak na naszą ligę zawodnik)
Tertio - widziałeś kiedyś, jak gra ten Rybicki?
W Cracovii mamy młodzieżowego reprezentanta Dąbrowskiego, reprezentanta Marciniaka (ok, kadra B ale zawsze), do tego ocierający się o kadrę B Budziński oraz były napastnik kadry Nowak. I co? I coofno, bo wyników nie ma.
Był trener Lenczyk - utrzymaliśmy się cudem (oczywiście robiono mu pod górkę). Był magik Ulatowski - młody zdolny - tęz nic z tego. Był Wojtek ,kiedyś uważany przez wielu za nadzieję polskiej myśli szkoleniowej (nie ironizuję, tak go oceniano po pierwszym sezonie Pasów w ekstraklasie) - też nic z tymi zawodnikami nie wyszło.
A teraz przyszedł gość, który w na najwyższym poziomie rozgrywek nie osiągnął jeszcze nic, ale chce by piłkarze ciężko pracowali.
Wyniki nie są zadowalające, ale póki co mamy niewielki (max do 10 kolejki) margines błędu.
Pytanie jest jedno - czy chcemy na ławce gościa który weźmie i pogoni piłkarzy do pracy, czy to piłkarze mają zarządzać trenerem. Jeśli Profesor postawi na Podolińskiego bez względu na rezultat do końca roku, to będzie lepiej - bo chcący grać zostaną, a obijboki będą musiały iść precz.
kinder Napisał(a):
> ....kiedy @#$%& cos sie zmieni w tym klubie???
Niepredko, niestety. Na teraz trzeba po prostu przyjac to co jest. Jestesmy w E-klasie (jakkolwiek by interpretowac ten skrot) i cieszmy sie tym. (Pisane na bazie ponoc chinskiego przyslowia, czy porzekadla: jesli gwalt jest nieunikniony, poddaj sie mu i ciesz sie nim...)
Mam dobrą wiadomość kolega POTTER już nie wytrzymuje nerwowo prawdopodobnie jebła mu żyłka więc zróbmy akcje WYSYŁAMY KOLEGE POTTERA DO SANATORIUM.
Tak eredin widziałem wielokrotnie jak gra rybicki .Rok temu w oglądałem jego ,,popisy ''w Widzewie i kompletnie niczym się nie wyróżniał .Mizerota i przeciętność o posturze mikrusa chuderlaka .
.Chyba że będziesz nam wpierał że teraz w 1 lidze się rozwinął (bo fakt tych meczy nie oglądałem ).
W słabym widzewie wyróżniał się bramkarz Wolański ,Kaczmarek (ale tu przeszkodą jest wiek )i Visniakovs (jesienią ).
Reszta przeciętność i słabizna .
Co do wyników i gry to mam zdanie bardziej krytyczne -wyniki tragiczne ,a gra wołająca o pomstę do nieba .
Wypisz wymaluj Ulatowski -piękne frazesy brutalna rzeczywistość .
Chcę na ławce gościa z doświadczeniem ,potrafiącego zrobić atmosferę by zawodnicy dobrze się czuli w klubie i chcieli zap....ać.Do tego by przygotował ich perfekcyjnie (motoryka taktyka i robił zmiany meczowe na plus ).
Taki trener był u nas ...jedną nogą (Fornalik ).Tu nie było ryzyka wtopy bo ten trener w KAŻDYM ZESPOLE ROBIŁ PONAD PRZECIĘTNE WYNIKI SPORTOWE .
Filipiak wolał wynalazek i takiego co będzie słuchał .Miał być mierny ale wierny i jest .Miało być ,,pykanie''bez stawki i celu sportowego i nawet tego nie ma bo trzeba bronić się przed spadkiem .
Aston1906 Napisał(a):
> A skąd info, że Piast jest "biedniejszy"?
Ma o polowe niższy budżet od naszego. Mityczne pieniądze Comarchu to my mamy odkładane na Cichy Kącik, a nie na piłkarzy. Klub dla Filipiaka to kolejny biznes a nie miejsce na osiąganie sukcesu sportowego.
Nie ma co sie rozpisywać. Nasz Klub wegetuje z roku na rok. Po ostatnim w miarę dobrym sezonie, w którym się przynajmniej spokojnie utrzymaliśmy, przyszedł kolejny z serii walki o utrzymanie i ligowy byt. "[i]Najwierniejsi kibice, musiałeś o nas słyszeć...[/i] " nabiera tutaj całkiem nowego znaczenia, bo nie jeden kibic innej drużyny powiedziałby juz dawno - "Pier*ole, nie przyjdę na to gówno, bo ile można." Ale nie My..... Panie Filipiak, jeśli Pan to czyta ( choć szczerze wątpię, gdyż gdyby tak było, już dawno by się coś zmieniło ), apeluje do Pana. Niechże Pan zatrudni kogoś do prowadzenia klubu, bo Pan się na tym kompletnie nie zna. To, że odnosi Pan sukcesy w swojej branży, nie oznacza, że będzie się to odbywało też na innych polach. Ten Klub jest dla wielu z Nas, bardzo ważny,o ile nie najważniejszy. Dlatego chodzimy na mecze, a niektórzy nawet wydają swoje ciężko zarobione pieniądze w dużej ilości. Apeluje już nie tylko do Pana sumienia, ale też do ambicji, która z pewnością u Pana występuje sądząc po ataku na inne rynki IT niż polski. Mówi Pan, że walczymy o mistrzostwo polski, ale z takim prowadzeniem to nawet nie można powiedzieć, że Cracovia jest mistrzem Cracova, podążając za znanym, prześmiewczym określeniu reprezentacji PZPN - "Polska mistrzem Polski"
Niech Pan weźmie też pod uwagę, że już za niedługo, czyli 28 września odbędzie się jeden z najważniejszych meczów w sezonie i to na naszej "Ziemi Świętej", a kibic z pewnością będzie wiedział, co złożyło się na ewentualną porażkę.
@ szaleniec - nie, nie pracuję. akcji też już nie mam.
@ potter - szkoda, że nie odpisałeś na posta W/W. a o moją ocenę RP możesz być spokojny. ja nie jestem kibicem żadnego trenera i nie będę mu robił propagandy ze szkodą dla Cracovii.
Na posta nie odpisałem bo nie chcę zniżać się do poziomu tego co piszę .Traktuje tego osobnika jak powietrze .
Można naciągać fakty ,ale z liczbami się nie wygra .A te są brutalne dla Podolińskiego .
Im wczesniej pójdzie precz tym lepiej .Dobrze że do derbów trochę czasu bo grając teraz była by kompromitacja .
znaczy ze Poter mnie traktujesz jak powietrze?;) w sumie to mnie to nie dziwi/co Ty mozesz mi powiedziec tak w oczy? no nic i wiesz o tym TY i kazdy kto Cie zna/ł ,,,jest takie powiedzenie ,,kozak w necie PI zda w swiecie '' zgadza sie ;) do Ciebie zasluzony forumowiczu to pasuje jak ulał/,,,,łap dalej ludzi bez biletów ,i dawaj rady Filipiakowi jak powinien rzadzic klubem,
tyle ,narazie,,,
"Na posta nie odpisałem bo nie chcę zniżać się do poziomu tego co piszę ."
Potter ale Ty juz znizyles sie do tego poziomu :D
Punktujemy raczej " pasiekowo " . Z 5-u punktow 3 zdobyte " na farcie "
Tylko dzieki nieudolnosci Korony i Zawiszy nie jestesmy na ostatnim miejscu.Przegralismy
wszystkie mecze w ktorych przeciwnik strzelil nam wiecej niz jednego gola czyli porazka w derbach
pewna bo Wisla laduje duzo dramek.
3 lata temu spadlismy z Ekstraklasy bo nasi napastnicy nie strzelali i tak jest w tym sezonie.
W zimowym okienku trzeba zlapac 2-ch snajperow. Rekels , Zjawinski , Nowak - wyjazd .
Ciekawe skąd weźmiesz kasę na "2-ch snajperow"
A co do derbów to już się rozpłacz i zostań w domu.
Wyrzucająć Zjawińskiego, a już napewno Nowaka, pokazałeś swoje kompetencje w ocenianiu drużyny.
Rakels i Zjawiński to jest realny poziom snajperów jakich możemy mieć przy pensjach jakie oferujemy, Nowak jest ponad stan i jest tu tylko dlatego że co chwilę łapie kontuzję. Takiemu Korzymowi ponoć Murapol dopłaca 40k do pensji, czym mielibyśmy ich przebić?
Co do Dawida i Zjawy to nie jest chyba az tak żle . Dawid, myślę spokojnie nadrobi zaleglości a Zjawa wczoraj pokazal się z niezlej strony . Wazne aby się odblokowal i wreszcie strzelil gola .A Dennis przynajmniej na razie bedzie pewnie pierwszym rezerwowym w ataku .Niestety na na graczy z tzw wyższej pólki nas nie stać .
Ważne aby ci co są byli zdrowi i w formie .
Profesorze "siana" będzie jeszcze więcej, a wiec jest o co się bić, a więc trzeba na dziś doinwestować
http://www.polsatsport.pl/Wiadomosc/Borek-Telewizyjna-Rewolucja-W-Ekstraklasie-Dwa-Razy-Wiecej-Pieniedzy,1402587/index.html
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)