Hanku, ja Tobie życzę zakładania wątków meczowych co najmniej do 30.05.2020r.
-
-
Legia Warszawa - CRACOVIA niedziela 17 02 2019 godzina 18:00
Gol , Wdowiak , Siplak zagrożeni pauza w przypadku żółtka na cwks w meczu z Jaga . Legia jak najbardziej do ogrania i jestem dobrej myśli bo widzę jak nasz zespół rośnie od derbów ostatnich , ale wystarczy ze dostaniemy Gila czy Varcikiaka i już grają oni w przewadze .
Remis to plan min , Legia to solidna drużyna .
Jak się nie obsramy, tylko wyjdziemy na pełnej k...., to nie ma szans na przegraną, legła nie potrafi grać jak się ich przyciśnie.
[quote='morata' pid='1363025' dateline='1550090820']
Gol , Wdowiak , Siplak zagrożeni pauza w przypadku żółtka na cwks w meczu z Jaga .
[/quote]
Już tan czarni zadbają, żebyśmy nie byli zbytnio osłabieni przed Jagiellonią.
W takim razie zakopać (7)ampucerę ;)
[quote='Jarek44' pid='1363024' dateline='1550089950']
[/quote]
Z Ligą Mistrzów 2019/2020 włącznie.
Coś więcej?
[quote='alocha' pid='1363056' dateline='1550130513']
Coś więcej?
[/quote]
Zdrowia . :)
Niestety stadion Legii to dla nas taki trochę Trójkąt Bermudzki. W różnych okresach tam graliśmy, w różnych formach, przy różnych formach przecinków, też w ich okresach gry w pucharach, co w polskich warunkach oznacza pocałunek śmierci w lidze, ale i tak zawsze znikaliśmy z radarów i finalnie byliśmy wyławiani z dna. Pojedyncze, wymęczone remisy były tylko wyjątkami potwierdzającymi tę regułę.
[quote='paluch' pid='1363045' dateline='1550097535']
[quote='Jarek44' pid='1363024' dateline='1550089950']
[/quote]
Z Ligą Mistrzów 2019/2020 włącznie.
[/quote]
Już widzę tę walkę w LM i brak biletów dla wszystkich chętnych :P
[quote='Dorwas' pid='1363074' dateline='1550136271']
Niestety stadion Legii to dla nas taki trochę Trójkąt Bermudzki. W różnych okresach tam graliśmy, w różnych formach, przy różnych formach przecinków, też w ich okresach gry w pucharach, co w polskich warunkach oznacza pocałunek śmierci w lidze, ale i tak zawsze znikaliśmy z radarów i finalnie byliśmy wyławiani z dna. Pojedyncze, wymęczone remisy były tylko wyjątkami potwierdzającymi tę regułę.
[/quote]
Ja bym się bardzo cieszył gdyby w niedzielę był taki wymęczony remis.
Pinto wystawił na bramkę w Płocku dziewiętnastolatka Majeckiego. Pewnie też wystąpi przeciwko nam i mam nadzieję, że nasi sprawdzą co też ten młodziak jest wart, bo w Płocku to on nie miał co bronić. Może tak casus Wilka z derbów z poprzedniego sezonu?
- Edytowany
Ogladnij kilka meczów z zeszlej rundy i już zobaczysz że sie spisuje bardzo dobrze i nie tylko na złość Malarz owi ma nr 1.
Widziałem Majeckiego w Stali Mielec wielokrotnie na żywo i on jest o kilka klas lepszy niż Wilk. Ma cechy lidera drużyny, a Wilk to wszyscy widzieliśmy na własne oczy. W ogóle w Warszawie mówi się, że to będzie drugi Boruc, jeśli nie lepszy.
@Kruszyna @Nomi 86; dzięki za odarcie ze złudzeń ;)
Pamiętając mecz na swoim, grę z przewagą i słabą legie to niestety ciężko sobie wyobrazić coś więcej niż remis.
Chciałbym być miło zaskoczony
Mecz na swoim boisku grała zupełnie inna drużyna, a w zasadzie to zbieranina która dopiero stawała się drużyna taka jaka jest teraz
Po szóstą wygraną z rzędu marsz!
O 13 konferencja:
[video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=uhv0NuCJ4gw[/video]
Ja przed meczami z Legią juz tyle razy byłem optymistą, że juz sie z tego wyleczyłem. Według mnie dostaniemy, jak zwykle, baty. Obstawiam 3-0, ewentualnie 3-1.
[align=justify]Osobiście spodziewam się podobnego spotkania jak z Lechią Gdańsk. Trudny teren wyżej notowanego rywala, mecz na styku i po 2-3 klarowne okazje z każdej ze stron. Wtedy zbrakło nieco szczęścia, może spokoju przy wykończeniu, a i Kuciak zagrał świetny mecz. Jednak najważniejsze wtedy było to, że nie wyszli obsrani mimo lidera po drugiej stronie i 20K niesprzyjającej publiczności na trybunach, a nastawieni byli na walkę. Jeśli w niedzielę będzie podobnie, to jest szansa na przechylenie szali tym razem na swoją stronę. [/align]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)