Podsumowanie sezonu !!!
1 -po sezonie zasadniczym medal (nawet brązowy) brałbym w ciemno
2- do połowy spotkań finałowych można było być bardzo zadowolonym z fazy play-off ,ale od stanu 2-2 coś się zjebało!?
3 -ogólnie jestem zadowolony ze srebrnego medalu !!uzasadnienie patrz punkt 1
4 -do pełni szczęścia(Mistrzostwa ) moim zdaniem zabrakło jakiegoś zagranicznego mega snajpera( w play-offach z Tychami zagraniczni zawiedli ) ,ale o tym już było mówione od początku sezonu !!
-
-
Play Off 2019 - Walczymy o złoto!
Ten Murray to niezle szczwany uj, kabaret ta kara
Gratulacje dla drużyny za wicemistrzostwo Polski!
Gratulacje dla GKS Tychy za najlepszego aktora wśród bramkarzy, gratulacje dla całego polskiego hokeja za wyśmienitych sędziów, a tak na poważnie, to [color=#ff3333][size=large][b]GRATULACJE DLA CRACOVII ZA SREBRNY MEDAL[/b].[/size][/color]
Na początku sezonu stawiałem na miejsce 5-6....
Nie jestem placzkiem ale to co się odjebalo w tych finałach to jest nie do wiary.
Sędziowie dziś słabi, nie ogarniali w żadną stronę. Nasi podkładali się jak dzieci z karami, choć nie okazały się one decydujące.
W przekroju całego finału Tychy lepsze i gratulacje Mistrzostwa.
W Krakowie trzeba cieszyć się ze srebra. Na finał zabrakło formy (a może umiejętności) u niektórych graczy.
Fantastycznie ogląda mi się Zygmunta. Pamiętam go jeszcze jak grał w SMSie - wyróżniał się, ale w Cracovii niesamowicie się rozwinął. I teraz pytanie - jak to możliwe, że jakiś młody gracz nauczył się coś u Rohaczka?!
To teraz 5 miesięcy przerwy od ligowej młócki - czas start!
[quote='Leesior' pid='1373574' dateline='1555188609']
Na początku sezonu stawiałem na miejsce 5-6....
[/quote]
Bo bez noworocznego importu mniej więcej takie by było. Także ocena słuszna.
Pozostał jednak niedosyt. Ale trudno wygrac finał bez Czeskiego wsparcia-Csamango,Vachovec Svec,Trvdoń. Dla mnie nie zasługują na nowe kontrakty.
Sedziowanie skandaliczne... marej kurwa wyjezdza za pole i nam przeszkadza a to my dostajemy kare...jeszcze 4 minuty? Myslalem ze za niesportowe jest 2 + 10 a nie 4 no ale wyniku trzeba bylo pilnowac
Niestety srebro sie przegrywa ale brawo za walke-z sedziami szans nie mielismy
Wielki szacunek dla naszej drużyny. Ten Play off był niesamowity, to srebro dla mnie jest cenniejsze niż nie jedno złoto.
Gratulacje dla zwycięzców.
Gratulacje dla normalnych, obiektywnych kibiców z Tych.
A na sam koniec wielki murzyński ch.j w d.pe wszystkim tyskim płaczkom piszącym o złym sędziowaniu na korzyść Cracovii.
po tej serii (nawiasem mówiąc zasłużenie wygranej przez Tychy) jakiekolwiek „złodzieje, zlodzieje” z tyskich trybun to będzie duuuza hipokryzja
Gratulacje dla drużyny za srebro
Ciekawie zblizone sytuacje...najpierw wjazd w glowe Guzika-bez kary...potem w Zygmunta i rowniez brak kary...a dzisiaj Vachovec i prosze bardzo-kara za atak na glowe-nikt mi nie udowodni braku podwojnych standardow...moge wyjsc na placzka-trudno...
Zasluzylismy na to zeby przegrac po walce na lodzie a nie przez skandaliczne decyzje czarnych bucow-ta koncowka zasluzyli sobie na koniec kariery sedziowskiej
Gratulacje dla Tyszan, którzy byli jednak ciut lepsi (takie słowa przed play off to byłoby trochę science fiction, a przecież - szczera prawda że tylko troszke lepsi).
Naszym gratuluję srebra, to wielki sukces patrząc jak po totalnej rozwałce została zmontowana drużyna grająca o najwyższe cele.
Tylko sędziom nie gratuluję. Wielki niesmak po tej sytuacji z Murrayem, kolejny raz pokazali, gdzie organizacyjnie jest PLH. I to w sytuacji, kiedy hokej został dobrze przyjęty w TVP sport - oby nie było odwrotu w przyszłym sezonie.
Gratulacje Panowie za srebro, nikt się nie spodziewał w tym i ja. Pytanie jakie plany na następny sezon? Jedziemy na PK!
Trochę brakło, ale mam wrażenie że mistrzostwo przegraliśmy w czwartek. Wynik końcowy pozytywny. Cieszy postawa młodych hokeistów.
Dyscyplina potrzebuje gruntownych zmian na każdej płaszczyźnie, ale mam wątpliwości czy jest ktoś kto to rozumie w związku.
[quote='Karvin' pid='1373588' dateline='1555190088']
po tej serii (nawiasem mówiąc zasłużenie wygranej przez Tychy) jakiekolwiek „złodzieje, zlodzieje” z tyskich trybun to będzie duuuza hipokryzja
Gratulacje dla drużyny za srebro
[/quote]
Trudno nie przyznać racji.
Ale najważniejsze dziś: GRATULACJE ZA SREBRO . BRAWO DLA HOKEISTÓW.
Podsumowanie.
Ze strony sportowej to byliśmy troche słabsi w decydujących momentach meczów albo mieliśmy mniej szczęscia niż przeciwnik. Z drugiej strony to chyba mało kto wieżył po sezonie zasadniczym że zagramy o złoto. Mimo wszystko gratulacje i szacun dla drużyny za walkę i za ten srebrny medal. Cóż, liczyłem na CHL i jakis fajny wyjazd. Może za rok.
[b][i]Hej heja heja Cracovia mistrzem hokeja!!!!!!!!!!!!!!!! [/i][/b]
Przed fazą Play Off, nawet już po wzmocnieniach, nie spodziewałem się srebra, lecz brązu lub czwartego miejsca, a wyszło lepiej i mało brakowało do złota :)
Gratulacje za srebro ! :)
Przełomowy sezon bo ruszyło z młodymi, bo pierwszy raz ulegliśmy Tychom w finale, a kiedyś to musiało w końcu nastąpić. Żałuję tylko jednego, że jednak stało się to dziś, a nie po siedmiu meczach. Ogólnie z sezonu jestem zadowolony bo lepiej niż poprzedni, bo rewanż na Katowicach, bo znów dostaliśmy się tam gdzie mieliśmy nie być. Nie ma co rozpaczać za wyjazdami na CHL, bo w końcu mamy PK i mam nadzieję, że tam zawalczymy. Zobaczymy co przyniesie przyszły sezon.
Idze idze... Zarejestrować się tylko w celu takich wypocin to... Gratuluję.
Gratulacje dla Tyszan, bo jednak w przekroju całego finału byli odrobinę lepsi i zasłużenie wygrali.
Ogromne gratulacje dla drużyny i trenera za srebrny medal! Osiągnęli więcej niż zapewne większość z nas mogła się spodziewać.
Dzięki Tyskim za obecność, bo ratują nam frekwencję. Moc była, ale jednak spodziewałem się dziś po nich większego pierdolnięcia, jak 3 i 2 lata temu.
Do zobaczenia we wrześniu!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)