Ale fuks, przez chwilę się bałem, że podtrzymamy passę nie strzelonych karnych.
-
-
Arka Gdynia _ CRACOVIA poniedziałek 10 12 2018 godzina 18:00
Mecz się dobrze układa, ważne ze prowadzimy i możemy dołożyć z kontry jeszcze jednego
Pierwszy karny strzelony!
Ja dobry mecz oglądam?
Wiosna nasza!
[quote='ZbigniewT' pid='1350836' dateline='1544462865']
Mecz się dobrze układa, ważne ze prowadzimy i możemy dołożyć z kontry jeszcze jednego
[/quote]
takie krakanie to ja lubie :D
Wiwat Filipiak Janusz i jego Menele !!!!!!!!!
Tak dobrze już dawno nie było na wyjeździe
Doniczka najwidoczniej zaczyna kiełkować.
- Edytowany
Niektorzy pochowani .. szlochaja w poduszkę.. mecz się jeszcze dobrze nie zaczął a tu nie ma na co napyyyerdalac :D :D :D
Sa dziś zabójczy... dwa strzały dwie bramki.. bajka? Czy to się dzieje naprawdę? ;)
Gramy jak Atletico Madryt ..
Piękna kopanina z obu stron :)
Panie trenerze, trzeba było od razu mówić, że zasiałeś jakąś oziminę :)
Jest podobnie jak rok temu, późno bo późno ale zaczynaja punktować ... mam nadzieje ze wywieziemy 3 punkty
No i super, może jeszcze nie wszystko stracone :)
Panowie, czapki z głów! Bramka na 3:0 - totalna masakra.
Aż trudno uwierzyć że to nasza Cracovia.
No to teraz ta oziminka przezimuje, i jak wystrzeli na wiosnę to będzie ładnie :) Ja bym jednak prosił o zasianie rośliny całorocznej i co ważne, wieloletniej!
[quote='Jarek44' pid='1350856' dateline='1544468117']
No to teraz ta oziminka przezimuje, i jak wystrzeli na wiosnę to będzie ładnie :) Ja bym jednak prosił o zasianie rośliny całorocznej i co ważne, wieloletniej!
[/quote]
Czyli bylina musi być :)
brawo, jeszcze przed świętami musimy dogonić tę k.u.r.w.ę z Reymonta :)
Ten drugi co komentował to kto to był ? Wypowiadał się jak pierwszy lepszy gość złapany pod monopolowym :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)