Gramy tak jakoś bez jaj , zbyt miękko, zbyt wolno . Słabo z przodu i zbyt nerwowo w drugiej linii , rywal ma za dużo swobody .
-
-
1/16 PP Bruk-Bet Termalica Nieciecza-CRACOVIA środa godz.15:30
Ditiatiev miał kilka zagrań takich jakby mu ktoś podjazd pod domem za darmo zrobił.
- Edytowany
Faktycznie dość dobra transmisja ale gra naszych na razie nie dorównuje transmisji..
Nasz rezerwowy skład nawiązuje wyrównaną walkę z przeciętnym zespołem II levelu.
Easy... zaraz wejdzie Culina i pozamiata wszystko jak trzeba! :D
Co ten Helik oddupca
jeden w plecy i puchar się oddala
Obrońca, już nie ważne jakiej klasy...zamyka oczy, uchyla się przed piłką i wystawia do niej ręce. Amatorszczyzna pełną gębą.
Jeśli chcemy przejść dalej trzeba koniecznie wzmocnić atak , jak na razie nasza siła ofensywna słabiutka .
O Piszczek wchodzi...
a nie, czekaj... schodzi
Ty, to on grał? Pierwszy raz słyszę jego nazwisko
Żenujący jest ten mecz
mecz masakra, ani pomysłu, ani umiejętności. Zawodnicy typu Budziński, którzy powinni ciągnąć grę odwalają pańszczyznę. Do tego Helik ze swoimi "umiejętnościami" i podobno pechem na stoperze. Nie wiem jak zakończy się na końcu mecz, ale ocena musi być niedostateczna.
oni tam za karę grają?
- Edytowany
Qrwa...rwa kulszowa w lewej nodze...... ale to nic... zapalenie nerwów miedzyzebrami po prawej stronie...rwa przy skurczach tych nerwow to mały pikus.... i do tego szykuje się drzazga w fiucie....nie nawidze jak przegrywamy z kukurydza...60 minuta meczu....może choć drzazge jeszcze wyciągną kopacze lepszym wynikiem...
Kukielki voodoo takich katuszy nie przechodzą jak ja w tym tygodniu :huh: :@
Budzik koniecznie do zmiany , to co wyprawia to dramat .
mnie tutaj brakuje skrzydeł a szczególnie wdówki z forma z ostatniego meczu
Probierz puszcza już wszystko czym dysponuje, czyli nie olewają pucharu ale jak tak jest to trzeba było to zrobić wcześniej
Łatwiej powiedzieć czego nie brakuje , ;)
Trudno żeby drugi skład cokolwiek ugrał, jeśli pierwszy ledwo co zaczął grać coś, co można nazwać piłką. Kolejna odsłona pucharu i znów ten sam schemat, drugi garnitur wyglądający jak zbieranina gości z ulicy, który nie może przejść pierwszoligowca. Smutne to
Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Janusz Niegol
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)