W klubie nikt nie uczy się na swoich błędach. Zamiast wydawać i kontraktowac kilku słabych piłkarzy lepiej wydać te pieniądze na rzeczywisty jeden, dwa prawdziwe wzmocnienia. Kiedy u nas taki piłkarz przychodzi to po czasie jest odpalany....
-
-
Janusz Gol - Witamy w Cracovii !
Myślę, że w momencie podpisania Alvareza był już plan wykopania Gola. Dwóch kominów pikawa Filipiaka nie zniesie.
Alvarez szybciej odejdzie niż przyjdzie, ciekawe czy zdąży ubrać naszą koszulkę ?
- Edytowany
[quote='kriss7' pid='1435316' dateline='1592596013']
W klubie nikt nie uczy się na swoich błędach. Zamiast wydawać i kontraktowac kilku słabych piłkarzy lepiej wydać te pieniądze na rzeczywisty jeden, dwa prawdziwe wzmocnienia. Kiedy u nas taki piłkarz przychodzi to po czasie jest odpalany....
[/quote]
To nie są błędy ale świadoma, przemyślana,konsekwentnie realizowana polityka. Wagon kopaczy ze składu drewna i papy
daje możliwość bełkotu o budowaniu drużyny z tym że jest to budowanie bez końca bo jeden wagon szrotu zastępuje drugi. A tak rzeczywiste wzmocnienia mogły by doprowadzić do jakiegoś kłopotliwego osiągnięcia. Kłopotliwego bo wywołującego żądania dalszego wzmacniania zespołu i jego prawdziwego rozwoju żeby sięgać po kolejne zdobycze. A słowo inwestycje w odniesieniu do Cracovii nie jest mile widziane za to słowo oszczędności budzi życzliwy uśmiech preziów.
[quote='kriss7' pid='1435316' dateline='1592596013']
[/quote]
o jakich błędach mówisz?
oni nie rąbią błędów.
Klub ma zyski, kiedy pojawia się zagrożenie, że ich nie będzie to zwalnia się najlepszych.
zatrudnia się nie słabych, a tanich i interes się kręci
Gol zawsze wypadał słabiej gdy trzeba było grać co 3 dni. Już było o tym nieraz dyskutowane na forum.
Oj tam nie ferujmy wyroków, bo nigdy nie wiadomo przecież czy piłkarz czy klub ma rację, nie ma na to absolutnie żadnych przesłanek ;)
Ale a propos wyroków.
Czy ktoś z forumowiczów zna status sprawy w UEFA przeciwko piłkarzowi Covilo, który oszukał nasz klub, o której publicznie informował profesor Filipiak?
Jak duże odszkodowanie UEFA nam przyznało? Interesuje mnie jak dotkliwa była kara dla zawodnika, ktory tak niewłaściwie się zachował.
Bo chyba ta sprawa już się powinna zakończyć, dobrze myślę?
Ray Wilkins pisalem już rok temu że Uefa nie ma co rozpatrywać bo nie ma papierów .Dogadali się pokątnie wzieli żetony i tyle .Jak zapytają za 5 lat Filipoczaka co w sprawie Covilo to odpowiedź będzie sprawa w toku ...
mcz_wróce do swojego pytania jest lepszy na jego pozycji czy gra karykatura defensywnego pomocnika ?.W jakiej formie słabej by nie był Gol to Dimun będzie od niego słabszy .Z prostej przyczyny ten co gra ma poziom 1 ligi i nie rozwija się .Jest to uczeń co będzie całą karierę się uczył i niczego się nie nauczy .
Tłumaczył się będzie tym że ,,widać że nauczyciele się na niego uwzięli ''.Ten super zawodnik Dimunator spełnia idealnie swoją funkcje miernoty sportowej .Doskonale się nadaje do roli wyganiania i zniechęcania kibiców do przyjścia na mecz .Aż zęby k ......bolą jak przychodzi go oglądać a Gol na ławce siedzi .
Dimunator nie wie co to technika a kultura gry to pojęcie całkowicie obce .
Pytałem, bo jak sprawa wynikła, to też większość apelowała o rozsądek, by nei ferować wyroków i zaczekać do rozwiązania sprawy.
No to ja poczekałem, nad łóżkiem wiszą nadal plakaty profesora Filipiaka i obok Covili i nie wiem który z nich zerwać, a już by wypadało się zdecydować.
Dlatego pytam o wyrok w sprawie. A jeśli jak sugerujesz potterze, nie było żadnej sprawy (w co nie chce mi się wierzyć, bo daję pełny kredyt zaufania naszemu klubowi), to czy można to gdzieś oficjalnie ustlaić.
Ale czy to możliwe? Czy profesor Filipiak mógłby publicznie okłamać kibiców?
On nie kłamie. On czasami dostaje niedokładne informacje z Wielickiej 101+1.
Ray Wilkins dawno to jest zamiecione pod dywan .Wzieli pokątnie żetony a wmawiają naiwnym że czekają na wyrok .Zobacz ile minęło od sprawy nie dziwi cię to że nie było choć 1 rozprawy ?Nie będzie też za rok i za 5 z prostej przyczyny -jak nie założysz sprawy to co ma uefa rozpatrywać ?.
Jest to dokładnie sprawdzone .Covilo to nie był zwykły piłkarz to był kapitan nezwykle ceniony w środowisku kibiców .Cześć z kibiców sprawdziła u żródła .
Korposzczury by zniszczyć człowieka posuną się do najgorszych świństw .Oczywiście grają na wywołanie fermentu i skłócenie ,podzielenie kibiców .
'
Judaszowsko -tabiszowskie konta przy okazji sprawy Miro nie zostawiały na nim tu suchej nitki .A najgorsze jest to że wiecie jacy w klubie ,,pracują ''ludzie znacie tysiące przypadków szmacenia zawodników ,trenerów ,dzieci ,rodziców i uwieżyliście im .
Cel osiągnęli pozbyli się Mirka a wielu z was klaskało .To szmacą dalej ........
Gol powinien odejść, poszedł świadomie jako strona do walki z Tabiszem i tym gównem które robi i nie rozumiem tłumaczenia i płaczów, że nie powinno się go oceniać - sam wybrał opcje bycia stroną konfliktu.
Chciał kasy i liczy tylko na kasę, to najemnik i jak widać lekki najazd na niego spowodował regres formy i grę w stylu "padaka" - gość ma swoje lata, nie będzie już grał na wysokim poziomie moim zdaniem out i dać szansę młodszym.
Niech odejdzie tabisz i bałdys gówna z Cracovii.
Jak mamy grać bez Gola to chyba sezon można już uznać za skończony. Po zakończeniu rozgrywek odejdzie i będziemy podziwiać jego grę w innym klubie bo zapewne już nie zagra po tym wywiadzie.. Z taką linią pomocy jak (Dimun, Loshaj) w ostatnich meczach to nie nawojujemy za dużo..Nawet oglądać się nie chce tych miernot piłkarskich. Co rok to samo kur.wa.. Zamiast wzmacniać drużynę na bieżąco to wiecznie osłabienia i mydlenie oczu kibicom jak to wszystko jest dobrze i miliony na transfery które burak przekazuje .. Mam nadzieję że doczekam tego dnia jak Filipiak pierdolenie tym i odejdzie a [size=small]pe*ał jakubek zostanie wypierdolony.. [/size]
- Edytowany
Punkty z Golem - zero, bez niego 4 po powrocie. no faktycznie bez niego ciężko.
Dajcie spokój gościa już nie ma. medalu też. szkoda się denerwować.
Filipiak tym nie ... natomiast jego następcy już prędzej.
Kadrę mamy taka jaka mamy i na tą chwilę moim zdaniem sportowo Dimun jest lepszy od Gola.
Nie jest wybitnym grajkiem ale więcej daje drużynie.
A sprawy pracodawca/pracownik niech sobie załatwią między sobą
no i pozbylismy sie goscia, hihi, blogoslawienstwo na droge juz dostal.
teraz przynajmniej przez rok powinno byc wzglednie cicho, choc nie mowmy hop, bo poczatek nowego sezonu lubi niespodzianki :)
Liczysz na zbyt wiele. Rok to zdecydowanie za długie okno czasowe by czegoś nie odwalili. W grudniu Marcos!
Zbójnik Jakubek nie byłby sobą jakby nie spróbował wududkać na dudki jakoś ex-bacę Janosa :P
Czy mu się uda . Okaże się.
ps: IMHO najlepszy defensywny pomocnik jakiego w barwach Pasów widziałem.
A kiepska forma na wiosnę... cóż niejednego załatwiła choroba na początku rundy.
Znając trafność forumowych przepowiedni, jutro Gol wybiegnie w pierwszym składzie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)