Człowiek uczy się całe życie.
Dziś np. dowiedziałem się ,że w ekstraklasie gra gość o nazwisku Daehne.
-
-
Janusz Gol - Witamy w Cracovii !
Docent ma w zanadrzu takie niespodzianki :D
https://www.youtube.com/watch?v=w0hWEu4ojf0&feature=youtu.be
od 2:28 trzeba słuchać
[quote='zejniov' pid='1435270' dateline='1592574480']
https://www.youtube.com/watch?v=w0hWEu4ojf0&feature=youtu.be
od 2:28 trzeba słuchać
[/quote]
Któryś kłamie na pewno, pytanie który? Osobiście wolałbym, aby to Janusz kłamał, ponieważ 1 rozmowa indywidualna na tak ważny temat to trochę mało, jak na poważny klub. Z drugiej strony w tej sprawie trzymam raczej stronę Gola.
Janusz stwierdził, że nie rozmawiał o kasie z Probierzem więcej niż jeden raz. Pytanie było nieprecyzyjne w związku z tym niewiadomo o czym były inne rozmowy.
Pamiętajmy, że i jeden i drugi jest tylko pracownikiem klubu. Nie ma powód by bezgranicznie ufać jednemu bądź drugiemu. Poza tym Probierz ma umocowanie w zarządzie więc nie mógłby nigdy wystąpić przeciw klubowi nawet gdyby kłamał. Występowałby sam przeciw sobie. Skoro jednak taką mamy atmosferę to wiadomo, że Gol nie będzie grał
- Edytowany
Będzie grał co najwyżej ogony .Może parę razy wejdzie na końcówki i tyle .Choć z drugiej strony po tym całym szumie medialnym może to być koniec Gola w Cracovii .
Czyli w Komarchovii tradycyjnie z szamba je.ie dalej.
Super. Kolejny dobry piłkarz odpalony
Ogólnie szkoda tego konfliktu. Na pewno wpływa na atmosferę w szatni.
hank
Przecież to wszystko robi się tylko by wywalić Gola. Nastąpi to po sezonie.
[quote='zubereg' pid='1435295' dateline='1592584494']
hank
Przecież to wszystko robi się tylko by wywalić Gola. Nastąpi to po sezonie.
[/quote]
wg. mnie wcześniej.
Janka Gola już nie zobaczymy w najbliższych meczach. Postawił się pięterku i go zaorają.
Często znając tylko jakieś medialne plotki w sprawie stając lekkomyślnie po jednej ze stron można zostać tzw. pożytecznym idiotą. Ja bym się wtrzymał z ferowaniem wyroków i chętnie poznał kto kłamie, przynajmniej byłoby wiadomo komu nie można ufać. Jedynym pozytywem w tej sprawie jest to, że Gol jest bez formy i akurat teraz czy będzie grał czy nie jest bez większego znaczenia, w przeciwieństwie do tego kto mówi w tym sporze prawdę.
[quote='kriss7' pid='1435293' dateline='1592583245']
Super. Kolejny dobry piłkarz odpalony
[/quote]
Raczej bezmyślne obciążenie budżetu zamiast dobrego gracza (a formę można odbudować na wrzesień ). W obecnych czasach nikt nie da 35-o letniemu graczowi w słabej formie ~120 koła miesięcznie (tj.taką kwote ktoś na forum podał jak Janusza przyjmowali)
Filipiak da.
Gol jest bez formy ?Dobra ta propagadna pieterka Wójcicki bez formy .Covilo też był bez formy i Javi ,Cabrera,Dąbrowski też bez formy .
Za to w formie jest zmiennik Janusza -Dimunator .To jest dopiero zmiana najlepszy pomocnik ligi na komika .
Co do formy sportowej Janusza nie jest oczywiście taka jak jesienią bo nie może być .Cała drużyna znacznie słabiej biega -statystyki sa tu nie ubłagane .
Druga rzecz jak cię szmacą ,robią z ciebie h .....to będziesz maciek 72 wydajnym i dobrym pracownikiem ?.
Januszowi zlamano psychikę tak jak wszystkim poprzednikom .Z jednym się zgodze jest po nim .Probierz nie ma jaj by postawić się korposzczurom tabiszom ,bałdysom .Dlatego też ma taki ,,szacunek ''w szatni .Można śmiało postawić tezę za trenerem skoczą ,,w ogień ''.Niestety to zdanie jest dowcipem ......
Potter, zwróć uwagę, że nie pisałem dlaczego jest bez formy, może faktycznie go gnoją, co nie zmienia faktu.
P.s. akurat Wójcickiego lubiłem i uważałem go za wartościowego grajka, a tu na forum był właśnie często gnojony.
Piszesz maciek72 zwyczajnie bzdury .Na jakiej podstawie twierdzisz że Gol jest bez formy ?Chodzisz na treningi ,jesteś w sztabie widzisz go na codzień ?
Janusz przyzwyczaił nas do grania przerastajacego ekstraklase .W tej chwili nie jest w takiej dyspozycji min przez takie a nie inne zawirowania z nim związane i z gorszą motoryką calego zespołu .Jest w tej chwili zawodnikiem bardzo solidnym i nawet bez butów byłby lepszy od Dimuna .
Pytanie ma grać lepszy czy ma grać słabszy a tańszy ?.W każdym razie jest to kolejna ofiara korposzczurów .Po sezonie go w klubie nie będzie .
Dobra potter, ostatni post w tej dyskusji, ja mam w d.... jak piłkarz się prezentuje na treningu bo niestety nie mam czasu na nie uczęszczać, chodzę natomiast na mecze i tam ma grać dobrze, poza tym za treningi chyba jeszcze punktów nie dają. Nie odpisuj proszę personalnie bo to nie miejsce na prywatne dyskusje.
- Edytowany
Sorry ale Janusz nawet z słabsza formą nakrywa czapką większość ekstraklasy na jego pozycji. U Nas każdy zawodnik który wychodzi ponad przeciętna jest gnojony, tu nie masz prawa się wyróżniać bo Cię rozjadą walcem. Nikt mi nie wciśnie kitu że wszyscy kluczowi piłkarze w naszym Klubie są zepsuci. Zepsute to jest pięterko z namaszczeniem Zurychu.
Dokładnie i celnie odpowiedział ci Maciek72 kolega JabkowyKSC -wszystko w temacie .Mogę zrozumieć że jest na Gola zadanie .Trzeba udwadniać kibicom że jest słaby sportowo ,fałszywy ,chciwy .Podobnie było z Covilo ,Wójcickim ,Javim ,Cabrerą itd Gol nawet w słabszej formie jest zawodnikiem na zupełnie innym pułapie jak ten co za niego gra .
Dimun piłkarsko jest słabszy od każdego co u nas jest i był na jego pozycji .Od Gola to dzieli go przepaść .Dimun to piłkarz na poziom Puszcza Niepołomice a nie ekstraklasa .
Pozbycie się Dąbrowskiego i pozostawienie Dimuna to był zwyczajny sabotaż .Nawet Lucek Dimuna bije na głowę umiejętnościami .
Ponawiam pytanie mają grać najlepsi na danej pozycji czy skład ustala tabisz z bałdysem a Probierz ma słuchać .
Ile jeszcze będzie nas Dimun męczył swoją nieporadnością ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)